|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Velika noč
23.3.2005 10:03:28   
Čiračara
Punce dajte mi povedat, kaj boste kuhale v nedeljo na veliko noč.:zmeden:..rabim nekaj idej, ker bo zbrana vsa familija.

LP vsem in hvala :rozica::sloncek::metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Velika noč
23.3.2005 10:14:38   
saba
joj čiračara nimam pojma. A boš kuhala ti?

joj kako si pridna.....moji starši grejo stran, tako da mislim da bova z dragim kar na kosilo ven šla:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Velika noč
23.3.2005 10:21:45   
Čiračara
Hehehe ja letos sem jaz gostiteljica. Še tast in tašča prideta:)-...Zelo zelo rada kuham, ampak včasim mi pa zmanjka idej:ups:..

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Velika noč
23.3.2005 10:31:21   
cmokec
Čiračara, probaj ujet Astro z Z&O. Ona je pravi zaklad kuharskih idej. Obvlada, da se kar sline cedijo, ko kaj napiše.

Drugače smo pa mi povabljeni na nedeljsko kosilo, tako da rabimo samo prazne želodčke. Po tradiciji bo kaj prekajenega mesa, pa prata, par vrst solat, pa obvezen hren. Po kosilu pa potička in kavica.

:nosecka: cmokec

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Velika noč
23.3.2005 10:34:27   
TANTRA
Ojla,
mi običajno ne kompliciramo. Imamo pozni zajtrk, narezek šunke, jajčka, hren (z jabolki, smetano, jajčki), orehova potica. ...Popoldne pa le kakšno zelenjavno juhico, ker je zajtrk preveč nasiten.

Če pa boš delala kosilo ti priporočam:
juho
pečeno šunko v testu (testo kot za kruh)
pepelnična solata
hrenove omakce
regrat z jajci
kakšno dobro vino

PEPELNIČNA SOLATA:
25 dkg brstičneg ohrovta
25 dkg cvetače
25 dkg brokolija
20 dkg listov šinače
žlica majoneza
lonček kisle smetane (po okusu)
kapre
česen
sol
narezana jajčka na lističe
poper

Skuhaš zelenjavo, špinačo kar v listih.
Ohladiš, soliš, dodaš strt česen, narezane kapre,
majonezo zmešano z smetano, zmešaš. Po vrhu položiš narezana jajčka, ki jih popopraš.

Če pa bodo zajtrk jedli doma, pa bo treba kaj drugega. Imam kup idej...

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Velika noč
23.3.2005 12:01:57   
Anonimen
Jaz ponavai ravno za veliko noč nič ne kuham. :)- Imamo ob 11h velikonočni zajtrk in potem smo siti....:)-:)-:)- Popoldne pa ponavadi k našim na obisk...pa spet šunka pa potica :)-:)-:)- tko da....nč kosila ne bo :)

(odgovor članu Čiračara)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Velika noč
23.3.2005 16:07:31   
Jessy
Jaz bom pa kar eno dobro domačo govejo juhco z jajčnimi vlivanci, pa Idrijske žlikrofe s puranjo omakco, zraven pa skleda regrata (če ne bo dežja, drugače pa kakšna druga solata - kupljena).

Po kosilu gremo pa malce na obisk, kjer bo pa gotovo šunka, pa jajca....saj veste, tisto kot zmerom.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Velika noč
23.3.2005 19:18:36   
CIPRESA
Mi pa imamo ponavadi na velikonočno soboto REGRAT

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?