Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Večer v Stari Ljubljani 21.7.2005 12:13:38
|
|
|
|
viv_
|
Včeraj zvečer sem bila z bivšimi sošolkami iz fakultete malo "v lajfu" :) Dobile smo se v Cutty Sarku in malo debatirale... Ura je bila okrog 10 zvečer. Za eno mizo je sedel par, v vozičku pa otročka, starega nekih 6 mesecev. Tamala je bila zaspana, sedela je v vozku in naslanjala glavo na varnostni lok. Potem je začela nekaj sitnarit (le kako), pa jo je oči vzel v naročje, pa nekaj cincal, pa ji tiščal flašo... Za drugo mizo sta bila pa dva na večerji, taml pa nekje 3-4 mesece, v pol sedečem položajo, ves "zgužvna", pa komaj je imel še oči odprte. Da ne govorim, da se zvečer kar shladi, oba otročka pa samo v kratkih pajackih brez nogavičk. Poleg tega je v Knafljevem prehodu zvečer precej hrupno in se mi nikako ne zdi primeren kraj za tako majhne otroke. Z eno prijateljico sva se komaj zadržale, da jih nisva šle napi****. Ampak, njihov otrok je, pa naj počnejo kar hočejo, čeprav je mesto tako malega otroka ob 10 zvečer v postelji, ne pa v Knaflju. Bojim pa se, da bo enkrat tem staršem zapasalo, da bi otroci zaspali ob 8h zvečer, takrat jim pa ne bo jasno zakaj nočejo... Sem se mogla zlajat!:kuza:
|
|
|
|
Večer v Stari Ljubljani 21.7.2005 12:16:40
|
|
|
|
Lenny
|
Podobno sem jaz renčala, ko je bil Festival Lent. Halooo! S takimi miški si ene paciente videl celo na polnočnem ognjemetu :grrr:
|
|
|
|
Večer v Stari Ljubljani 21.7.2005 12:23:48
|
|
|
|
dory
|
ja kriza...eni res nimajo posluha za tamickene...otroc rabjo mir zvecer pa konc...revezi mejhni...
|
|
|
|
Večer v Stari Ljubljani 21.7.2005 12:25:01
|
|
|
|
huda
|
viv,.... kaj je pa zdaj to: napi***** ti tud znaš bit nevarna:)- ;..... bogi tvoj :love: otrok mora biti ob osmih v postli!!!!!!!
|
|
|
|
Večer v Stari Ljubljani 21.7.2005 12:27:11
|
|
|
|
viv_
|
huda - sej sem se v jezik ugriznila pa jih nisem... isto k pri mojmu :love: - k sem že odločena, kok bom znorela, pa v glavi mam že monolog, pol ga pa vidim al pa slišim pa nč ne morem :)-
|
|
|
|
Večer v Stari Ljubljani 21.7.2005 12:47:48
|
|
|
|
čebelica maja
|
Se popolnoma strinjam!!! Eni so res totalno neodgovorni. Lp,
|
|
|
|
Večer v Stari Ljubljani 21.7.2005 12:58:05
|
|
|
|
Ezi
|
Ja, bog ne daj ostati z otrokom doma ali ga dati v varno varstvo :hudicek: Ampak potem si zelo čuden, ker ne hodiš ven, se podrejaš otroku in u glavnem si čist out!:grrr:
|
|
|
|
Večer v Stari Ljubljani 21.7.2005 13:08:36
|
|
|
|
Anonimen
|
bogi revčki! :( js tise še na morju ne vlačm okol, je striktno ob 8h najkasnej v krevetu! red je red lp, lara
|
|
|
|
Večer v Stari Ljubljani 21.7.2005 13:13:38
|
|
|
|
ZARA
|
Jst se tud strinjam glede tega,men so to še čist premali,da bi jih vlaču zvečer okrog...sam na morju se mi pa nč čudn ne zdi,će se kdo sprehaja z vozičkom pozno zvečer...a ni to čudn??
|
|
|
|
Večer v Stari Ljubljani 21.7.2005 14:09:16
|
|
|
|
Nattka
|
Meni se pa to ne zdi nič čudno. Poleti je zvečer polno "vozičkarjev" v Ljubljani, na morju pa tudi. Nekaj mesečni otrok lahko v vozičku zaspi brez problema tudi, če se okoli njega polno dogaja.
|
|
|
|
Večer v Stari Ljubljani 21.7.2005 14:33:01
|
|
|
|
Mateja*
|
Tako je LARA. Mi smo letos na morju en večer probal it okol 19h ven, pa da bi Jakob v vozku zaspal, pa bi ga potem samo prenesla v krevet. Kje pa, ni šlo. Eno uro je spal, pol se je zbudil, pol pa tečnaril do 23:30 predno je zaspal, da sva bla že midva čist škilasta. Sem rekla "nikol več". To ni za tako male otročke.
|
|
|
|
Večer v Stari Ljubljani 21.7.2005 14:33:59
|
|
|
|
Mateja*
|
Ja, ja, čak boš vidla, zdele, k bo kranjska noč. Kolk parov bo z vozički letal po mestu, muska bo nabijala, gužva bo za drenat, uni bojo pa z vozički šetkal pozno v noč.
|
|
|
|
Večer v Stari Ljubljani 21.7.2005 15:31:20
|
|
|
|
Jutra
|
Draga Viv, Zelo mi je žal, da s prijateljico včeraj nista zbrali toliko poguma in nas prišli nap*** Priložnost bi namreč imela spoznati mene – Jutro oz. ex. Barbaro 2004. Dogodek si napisala subjektivno in napihnjeno. Po tvoji zgodbi sem lahko sedaj deležna samo še splošnega zgražanja. A se naj branim? Ne, ne bom se. Z možem in hčerko smo zelo srečna in povezana družina. Glede na mnoge debate na forumu si celo upam trditi, da imava midva z :love: v svoji glavi veliko bolje pošlihtano kot večina drugih, ki nonstop nekaj jamrajo čez svoje partnerje in neurejene odnose z njimi. Način, kako si opisala dogodek, kateremu si posvetila celo debato, pa kaže na to, kako smo(ste/so) ljudje enostranski in omejeni v svojem razmišljanju. Obsojanje vse povprek, zato, ker drugi drugače živijo od nas. Ker imajo drugačen red. Viv in vse ostale: kaj pa je sploh pravi »red«? Se ga vse držite kot pijanec plota tudi na račun sreče v družini? Kaj pa če se družina zaradi službe lahko vidi le zvečer? In da ne bi bilo splošnega zgražanja, je bolje, da so vse večere le doma med štirimi stenami… Zara, zelo zanimivo pripombo si dala. Lepo, da znaš gledati širše.:) Mateja*, tudi to je res…
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.7.2005 21:28:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Večer v Stari Ljubljani 22.7.2005 8:14:12
|
|
|
|
viv_
|
Draga Jutra, ali lahko prosim napišeš kaj sem napihnila in kaj ni bilo tako kot sem napisala? Ko boš šla nazaj v službo boste verjetno še manj skupaj in potem? Bo šla mala spat ob 11 zvečer in ob 6 vstajala za v varstvo? No, vsak po svoje... Jaz se pravil glede spanja držim "kot pijanec plota" in ni se mi zgodilo, da bi šla spat kasneje kot ob pol 9h. Pa ne glede na to, ali smo na morju, potovanju, v toplicah... Kjerkoli! Takšno ali drugačno dojemanje družinske sreče - še vedno se mi zdita kraj in čas totalno neprimerna za tako majhnega otroka. Zaspat pa tam ne more, če bi še rajše, ker je res zelo glasno... Še ena miza se je 3x mimo prikotalila , pa reci da ni res...
|
|
|
|
Večer v Stari Ljubljani 22.7.2005 9:53:49
|
|
|
|
Mateja*
|
Se popolnoma strinjam z viv in Zarjo. Ko postaneš starš je treba vse svoje potrebe prilagoditi najmlajšemu članu družine. Tud mi smo čisto srečna družina, pa ne hodimo zunaj zvečer po 20. uri. Za moje pojme mora tako mali otroček imeti svoj red, ker drugače je zbegan in ne ve kaj je ok. Kako pa bi zgledalo, danes spat ob 20h ker smo doma, jutri gremo zvečer na pijačo v glasen lokal, otrok zaspan in siten, spat pa šele okol 23h, ko se vrnemo... Enkrat tako, drugič drugače. Zame to ni nobena odgovornost do otrok. Mislim, da se večina s tem strinja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?