viv_ -> Večer v Stari Ljubljani (21.7.2005 12:13:38)
|
Včeraj zvečer sem bila z bivšimi sošolkami iz fakultete malo "v lajfu" :) Dobile smo se v Cutty Sarku in malo debatirale... Ura je bila okrog 10 zvečer. Za eno mizo je sedel par, v vozičku pa otročka, starega nekih 6 mesecev. Tamala je bila zaspana, sedela je v vozku in naslanjala glavo na varnostni lok. Potem je začela nekaj sitnarit (le kako), pa jo je oči vzel v naročje, pa nekaj cincal, pa ji tiščal flašo... Za drugo mizo sta bila pa dva na večerji, taml pa nekje 3-4 mesece, v pol sedečem položajo, ves "zgužvna", pa komaj je imel še oči odprte. Da ne govorim, da se zvečer kar shladi, oba otročka pa samo v kratkih pajackih brez nogavičk. Poleg tega je v Knafljevem prehodu zvečer precej hrupno in se mi nikako ne zdi primeren kraj za tako majhne otroke. Z eno prijateljico sva se komaj zadržale, da jih nisva šle napi****. Ampak, njihov otrok je, pa naj počnejo kar hočejo, čeprav je mesto tako malega otroka ob 10 zvečer v postelji, ne pa v Knaflju. Bojim pa se, da bo enkrat tem staršem zapasalo, da bi otroci zaspali ob 8h zvečer, takrat jim pa ne bo jasno zakaj nočejo... Sem se mogla zlajat!:kuza:
|
|
|
|