|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vdrte bradavice
21.6.2004 14:22:07   
Karina&Laura
Prosim za pomoč. Sem v sedmem mesecu nosečnosti, zanima me ali je imela še katera vdrte bradavice in kaj ste naredile. Videla sem da se da dobiti od Aventa Niplette s katerimi si pomagaš, da se jih izvleče, vendar pa piše, da se to lahko uporablja do 6. meseca. Nekje sem zasledila, da si jih lahko sami večkrat na dan izvlečemo, potem sem pa tudi brala nekje, da pa se to ne sme delati, ker lahko to sproži porod. prosim za vaša mnenja.

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vdrte bradavice
21.6.2004 15:57:44   
Tipi
Pozdravljena

Mislim, da je bilo o tem že nekaj napisano in to predkratkim.
Naj ti jaz povem svojo izkušnjo. Jaz sem imela bradavice med nosečnostjo o.k. in veliko težav ko je bilo potrebno dojiti.

Tako sem sprva uporabljala Aventove nastavke za dojenje. Zdaj, ko je naša mala bejbika stara dva meseca (začeli smo že pri petih tednih, postopoma) pa se dojive brez nastavkov, ker je sama izvlekla bradavico.

Mogoče pa ne boš imela težav.

Lp in še veliko lepih trenutkov v času nosečnosti.

(odgovor članu Karina&Laura)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vdrte bradavice
23.6.2004 11:02:46   
Andreja-9
Jaz sem sicer imela vdrto samo eno bradavico, pa sem si jo med nosečnostjo večkrat čez dan zmasirala in izvlekla pa ni bilo nič bolje.Ko sem rodila pa se mali ni hotel hraniti na tisti strani,zato sem kupila Aventove nastavke za bradavice in jo je mali sam izvlekel v treh tednih tako, da smo se potem dojili brez nastavka.
Lep pozdrav.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vdrte bradavice
26.9.2004 12:20:54   
Abby
Pred porodom sem imela vdrte bradavice, zato sem na začetku morala uporabljati Nukove nastavke (v porodnišnici so mi za prvo dojenje posodili kar cucelj za stekleničko). Sicer je bilo grozno boleče precej dlje, kot sem pričakovala, a se je nazadnje vse uredilo in po 2,5 letih še vedno dojim. Brez nastavkov in z ogromnimi bradavicami.

Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?