Vdrte bradavice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Karina&Laura -> Vdrte bradavice (21.6.2004 14:22:07)

Prosim za pomoč. Sem v sedmem mesecu nosečnosti, zanima me ali je imela še katera vdrte bradavice in kaj ste naredile. Videla sem da se da dobiti od Aventa Niplette s katerimi si pomagaš, da se jih izvleče, vendar pa piše, da se to lahko uporablja do 6. meseca. Nekje sem zasledila, da si jih lahko sami večkrat na dan izvlečemo, potem sem pa tudi brala nekje, da pa se to ne sme delati, ker lahko to sproži porod. prosim za vaša mnenja.

Hvala

Tipi -> Vdrte bradavice (21.6.2004 15:57:44)

Pozdravljena

Mislim, da je bilo o tem že nekaj napisano in to predkratkim.
Naj ti jaz povem svojo izkušnjo. Jaz sem imela bradavice med nosečnostjo o.k. in veliko težav ko je bilo potrebno dojiti.

Tako sem sprva uporabljala Aventove nastavke za dojenje. Zdaj, ko je naša mala bejbika stara dva meseca (začeli smo že pri petih tednih, postopoma) pa se dojive brez nastavkov, ker je sama izvlekla bradavico.

Mogoče pa ne boš imela težav.

Lp in še veliko lepih trenutkov v času nosečnosti.

Andreja-9 -> Vdrte bradavice (23.6.2004 11:02:46)

Jaz sem sicer imela vdrto samo eno bradavico, pa sem si jo med nosečnostjo večkrat čez dan zmasirala in izvlekla pa ni bilo nič bolje.Ko sem rodila pa se mali ni hotel hraniti na tisti strani,zato sem kupila Aventove nastavke za bradavice in jo je mali sam izvlekel v treh tednih tako, da smo se potem dojili brez nastavka.
Lep pozdrav.

Abby -> Vdrte bradavice (26.9.2004 12:20:54)

Pred porodom sem imela vdrte bradavice, zato sem na začetku morala uporabljati Nukove nastavke (v porodnišnici so mi za prvo dojenje posodili kar cucelj za stekleničko). Sicer je bilo grozno boleče precej dlje, kot sem pričakovala, a se je nazadnje vse uredilo in po 2,5 letih še vedno dojim. Brez nastavkov in z ogromnimi bradavicami.

Stran: [1]