|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Varuška
26.7.2011 8:30:38   
Naranja
 Jaz sem tujka (iz države EU) in nikogar ne poznam v SLO, ki bi mi lahko pomagal. Z možem nimava niti sorodnikov, niti babi servis. Sin (dveletnik) gre v vrtec ampak lansko leto je bil skozi bolan doma ( 5 dni v vrtcu, 1 mesec doma). Bila sem brezposelna in sem ostala doma z njim, zdaj sem dobila službo in ne vem, kako bo, ko bo prišel jesen/zima, sezona viroze in jaz 6 ur na dan odsotna. Ne bom mogla prositi za bolniško, saj je poskusna doba 3 mesece in sem prepričana, da mi bodo odpustili če vidijo, da me ne bo v službi cela zima.

Iščeva varuško v Lj, ki bi lahko prišla občasno. Recimo, ko bo sin bolan, če moram kdaj ven itd.Ampak strah mi je, saj si ne upam pustiti sinu sam z neznanco. Če kdo pozna dobro varuško, ki ji lahko zaupamo bi bila zelo vesela, če mi sporočite.

Hvala vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Varuška
26.7.2011 21:33:40   
nusi
mogoče za občasno varstvo vseeno najemi katero iz društva Sezam, sporoči jim kaj bi rada, potem pa najdi kakšno, ki ti ustreza, ker imajo itak veliko punc in se dogovori z njo, da bo vsakič ona prišla.

(odgovor članu Naranja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.7.2011 19:36:17   
j.b.
Si bolniško lahko vzame tudi ati? Sej to se da al kako?

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.7.2011 9:42:07   
viledka
jaz imam podoben problem. Imam sicer super varuško preko Sezama, vendar ponavadi imajo pravilo, da jih moraš obvestiti 2 dni prej - tebi pa se zgodi da jo hočeš zjutraj poklicat....
Jaz razmišljam, da bom letos dala en oglas v blok in v sosednje stavbe, pa se mogoče najde kaka oseba, ki je v penziji - da mi občasno skoči na pomoč. Bomo videli kakšen je odziv

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?