honey
|
Ne bom ti solila pameti, ampak mislim, da si že od začetka naredila napako, ker si jo očitno samo ti uspavala. Pri nas je bilo vedno tako, da ga je uspaval ali mož ali jaz - tisti, ki je imel pač čas. Pa tudi zdaj, pri 4 letih ni nobenega problema - ponavadi hoče celo, da gre ati z njim, ko gre spat, da ga nadrsa za kakšno daljšo pravljico Ti bom povedala primer moje sestre: ona je isti primer kot ti. Samo ona je malega uspavala, samo pri njej je zaspal... Pa smo si privoščile en večer 3 prijateljice "babji večer" - smo šle v kitajsko. In je imela sestra non-stop telefon na mizi, vsa živčna, kdaj jo bo njen klical, da mora prit domov, da je doma panika. No in ob 20.00 ona dobi SMS: "mi2 že spiva". Je skoraj padla s stola . To ti hočem povedat, da je to zato, ker ve, da si zraven, ker čuti tvojo prisotnost in tvoj strah. Če te pa ne bo, če bo ugotovila, da te ne bo, da bi jo prišla pomirit, se bo pa hitro unesla, nič bati. Saj se bosta navadila en na drugega - mož bo ugotovil, kaj njej najbolj paše, da najlažje zaspi, mala se bo navadila na njegovo prisotnost in bo. Čeprav ti pa mogoče svetujem, da, če vam ne bo uspelo, da jo boste navadili na to prej, preden boš šla v službo, da naj jo kakšen mesec mož uspava, ne glede na to, da boš ti doma. Ker če jo bo on uspaval 1 teden, naslednji teden pa ti - ne vem, če ne bo spet panika.