|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vaginalne glivice
22.10.2010 8:38:02   
anity_1
Pozdravljene, zanima me, kako se borite proti glivicam v času nosečnosti? Jaz imam že drugače kar dosti težav s tem. Sedaj pa, ko se trudiva na otroku, me kar malo skrbi glede tega, če lahko uporabljaš kakšne vaginalne tablete in takšne stvari..Morda pa uporabljate kakšne naravna zdravila proti temu?
Kako pa drugače skrbite za to, da do glivic sploh ne bi prišlo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vaginalne glivice
22.10.2010 9:00:13   
Eva19
men se je to v nosečnosti pojavilo samo enkrat....mi je napisala ginekologinja canesten, pa je blo potem dobr...

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2010 9:08:35   
Nefretiti
Ponavadi pod "glivice" ženske smatramo kandido ali kvasovke, ki se prekomerno namnožijo zaradi porušenega ravnovesja. K temu dodobra pripomorejo sladke jedi, ki pa se jim marsikatera ženska težko odpove. Ko imamo t.i. glivice je pametno, da iz prehrane črtamo sladkorje, pomaga pa tudi vnos lacidobacilusov, po domače LCA jogurt naneseš na tampon ali pa na dnevni vložek in izdatno namažeš spolovilo. Poskrbeti je potrebno za kisel pH nožnice, pomaga že prej omenjeni jogurt, jaz sem celo posegla po citronski kislini (seveda zelo razredčeni raztopini). Res pa zelo peče, če so se glivice dodobra razpasle.

Dobiš lahko tudi vaginalete Boraks, ki meni pomagajo najbolj. Kanesten je pri meni bolj tako, tako.
V lekarni se dobijo tudi vaginalete, ki vsebujejo "ta dobre glive"Gynophilus. Ampak so kar drage. Jaz sem bolj za jogurt.

Srečno!

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2010 9:29:01   
vesna_b
sicer nimam problemov s tem, HB, trkam na les, ampak tudi jaz sem slišala za jogurt na tamponu.
sem vprašala G, ko sem mela pregled, za sodelavko, ki je bila ravno tako noseča, kot jaz, in je rekla, naj sam jogurt parktat da, in je blo res boljše...

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Vas skrbi recesija
ksenija12

Vas skrbi recesija? Ste že začeli ukrepati?

ne, ne skrbi me (39%)

ja, skrbi me (61%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!