|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vaše mnenje o prostituciji?
13.8.2005 3:25:24   
Anonimen
Bom najprej počakala na nekaj vaših mnenj, potem pa povedala svojega in pustila, da me popljuvate... :)-:)-:)-
  Neposredna povezava do sporočila: 1
13.8.2005 7:27:36   
india
O ja, si pa odprla zanimivo temo!
Legalna prostitucija, s pregledanimi ponudnicami, to še nekako prebavljam. Vse kar je pa podobno prostemu prodajanju na ulici ali "call girl" za zabave ipd.,kjer ne veš, na kaj naaletiš...nak, hvala, ne.
Odobravam je sicer ne, nekateri pa druge možnosti nimajo. A vseeno mislim, da tisti,kiima doma pošlihtano in urejen zakon, mu ni treba tovrstne ponudbe iskati pri prodajalkah!:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.8.2005 7:42:49   
Mariposa
Smilijo se mi tiste ženske, ki so v to prisiljene. Saj veste, oglasi za delo v tujini, one pa naivne in odidejo v prostitucijo, od tam pa itak ni vrnitve. Druga zgodba so pa tiste, ki se odločajo prostovoljno za prostitucio za preživetje. Ja naj, če jim paše, samo naj ne govorijo, da je to edini možen vir zaslužka (tu govorim za prostitutke pri nas). Večina punc, ki se prostiturira išče večji standard ne pa zaslužek za preživetje. Po drugi strani pa ne razumem moških, ki hodijo h prostitutkam in zahtevajo sex brez kondoma:grrr: Itak je po raziskavah dokazano, da je večina strank poročenih moških in tako domov svojim ženam prinesejo marsikateri spominček na svojo avanturo:grrr: Drugače pa sem za legalizacijo prostitucije, ker bi tako imeli vsaj nadzor nad njimi in njihovim zdravjem. Ker izkoreniniti jih očitno ne moremo, naj torej vsaj plačujejo davke kot vsi zaposleni in tako nekaj prispevajo v državno blagajno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.8.2005 7:44:43   
Amoss
Jaz nimam nič proti, če kdo gre naj gre,plača dobi kar hoče,...Če kaj faše si je sam kriv, saj je dovolj velika obveščenost kaj se dogaja.
Če je res komu to treba naj gre,...pa legalno ali nelegalno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.8.2005 8:28:47   
CatJa
... je vedno bila in vedno bo. Upam le, da se je moj ne bo nikoli posluzil in mi prinesel kaj domov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.8.2005 8:48:28   
Anonimen
Je vedno bila (najstareša obrt) in vedno bo, če jo izvajajo polnoletne ženske in uporabljajo kondome, naj delajo kar hočejo. Prostitucija mladoletnih oseb in otrok, to je pa nekaj drugega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.8.2005 10:35:19   
mojamura
Moje mnenje:

Če pridno delaš 8 ur na dan + še kar nekaj neplačanih nadur za minimalno plačo ok pa malico in 60% potnih stroškov, ti to znese na največ 130 SIT.

Če je ženska sama z otrokom se s tem nikakor ne preživi.

Prostitutke dobijo skupaj (če je dober mesec) po moje kar nekaj več kot 130 jurjev.

Se strinjam da se nekatere prostituirajo za višji standard. Jaz pravim naj se, če lahko razčistijo same s sabo, zakaj ne??

Jaz npr tega ne bi mogla, ampak sem pa toliko odprta in tolerantna oseba, da se ne bi zgražala nad nobeno, pa naj to počne zaradi preživetje ali pa večjega zaslužka!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.8.2005 12:27:15   
mamči
Ko gre za preživetje sebe in otroka ne morem obsojati nobenega dela- vsaka čast tem ženskam, jaz ne vem če bi kaj skup spravla. Mam pa nekoga v svoji bljižini, ki se je s tem preživljal in nikoli nisem pomislila na nobeno obliko obtoževanja- nasprotno cenim in spoštujem to osebo iz vsega srca, ker vem kako trnove so ble mnoge poti... Kar pa se tiče prostitucije zaradi povečanja že tako normalnega standarda - no tega pa ne razumem najbolj :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.8.2005 13:39:25   
urbancek
Vsaka ženska dela naj dela to kar sama hoče, pa če je to prostitucija ali ne. Ne odobravam pa tega, da so marsikatere ženske v to prisiljene in zlorabljene in bi ljudi, ki so temu krivi najstrožje kaznovala.
Ne bi mi bilo pa prav, če bi moj mož kdaj iskal usluge pri takih ženskah.
To je moje mnenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.8.2005 15:40:42   
smrka
v nemciji je protstitucija legalna. Jest sem proti temu. Saj je velik prostitutk na koncu namest placila pretepenih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.8.2005 17:17:11   
mamči
No Kerensa, kaj si nam pa ti hotla povedat?:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.8.2005 18:55:56   
snorlax
Sem za takojšnjo legalizacijo, ker bi s tem država pobrala ogrombe davke, ki jih zdaj mirno spušča iz rok. Poleg tega bi uvedla redne zdravstvene preglede in nadzor nad prostitucijo, da ne bi prišlo do izkoriščanja. Nikoli nisem in ne bom obsojala prostitutk, ene delajo to, ker morajo, ene zato, ker hočejo, obsojam pa zvodnike, katere bi preganjala do konca.

Kar se pa tiče dedcev, je odvisno od vsakega posameznika, če se mu take stvari všeč ali ne. Žal mi je samo tistih zvestih ženičk, ki čakajo doma svojega možeka in mimogrede fašejo kakšno bolezen, pa še same ne vejo od kod.

Legalizacija in še enkrat legalizacija!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.8.2005 18:57:43   
KIRA
nimam nič proti, sem pa zato da se jo legalizira in nadzorjuje, predvsem ali pa tudi predvsem zdravstveno!

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.8.2005 23:33:05   
Anonimen
Moja (žal pokojna) najboljša prijateljica je bila prostitutka. Z razlogom. Začela je, ker je bila brez družine in denarja na cesti. Delala je, ker je hotela dokončati šolo in kupiti stanovanje. Bila je sama, brez zvodnikov, in temu primeren je bil tudi zaslužek - 5 let nazaj cca. 50 jurjev na dan. Živela je v garsonjeri v najemu, drugo garsonjero je imela za delat. Ustvarila je čudovit sistem za preverjanje strank pred vstopom v stanovanje. Nikdar ni dovolila seksa brez kondoma in nikoli ni sprejela vsakega, ki je imel 100 DEM. Dokončala je šolo, si kupila avto. In se zaljubila. V fanta iz Bosne, ki je vedel, kaj dela, pa ni imel nič proti. Ona pa ni hotela verjeti, da jo izkorišča za denar. V enem mesecu mu je zaslužila za nov cestni motor - 2 milijona. Živel je na njen račun in doma poležaval pred TV plazmo. Nudila mu je popoln luksuz. Vanjo pa se je zaljubil bogat zasebnik z Gorenjske, poročen, z 2 otrokoma. Vse bi bil pripravljen pustiti zanjo, družino, posel in vilo malo pred Kranjem. Tukaj pa on ni dojel, da ga ona samo obrača za denar. Plačeval ji je najemnino, stroške, avto, kupil računalnik, peljal na Formulo in še marsikaj. Ona pa je pridno šparala denar. Poleg garsonjere, v kateri je živela, je bilo 3 sobno stanovanje, ki so ga prodajali za bivših 130.000 DEM. Na dan svoje smrti jih je imela v gotovini 80.000...
Potem se je zgodila najina prometna nesreča. Jaz živa brez praske, ona mrtva s počeno lobanjo. Ko je bilaše na intenzivni, sem jaz hranila njenega perzijskega mucka. Njen fant je bil v Bosni in jaz sem ga poklicala, naj pride, ker ne vemo, ali bo preživela ali ne. Še danes ne vem, kako je s starim golfom v 5-ih urah prišel iz Bihaća v LJ brez dokumentov. In žal mi je, da je prišel. Ko smo čakali, ali bo preživela ali ne, in potem, ko smo čakali na pogreb, sem mu dala ključe njene garsonjere, da je imel kje spati, da ne bi bil v hotelu. Dan po pogrebu sem šla tja. Stanovanje zaklenjeno in prazno. Šla sem k njegovemu bratrancu, ki dela na glavni tržnici v LJ. In ključi so bili tam, bratranec pa je rekel, da se je on žeprejšnji večer vrnil v Bihać. Vzela sem ključe in šla v stanovanje...
Ki je bilo prazno. Odnesel je vse. Plazma TV, računalnik, kristalne kozarce, Versace obleke, knjige, celo mucka. Kam je to dal v Golfa, ne vem. Vzel je tudi moje stvari...
In to je konec njene zgodbe. No, ne še čisto. Njegovo ime in priimek imam v glavi, skupaj z imenom vasi pri Bihaću, kjer živi. Če me katera pelje do tja, da bo dobil ta svoje, ji pošteno plačam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
14.8.2005 0:18:35   
snorlax
Kerensa, sicer ne paše tule noter, ampak že nekaj časa berem tvoje zgodbe in povem ti, res je skrajni čas, da začneš pisat knjigo. :)-

L.p.:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.8.2005 0:19:52   
Anonimen
Ja, snorlax, osnutek je narejen, naslov je izbran, zdaj pa samo še razmišljam, kaj naj dan na naslovnico... :zmeden2: Resno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
14.8.2005 13:57:43   
Anonimen
Prostitucija ja, sem za. Ampak razumem in odobravam pa njihovega početja ne. Tudi če imajo take "razloge", kot Kerensina najboljša prijateljica.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
14.8.2005 14:14:55   
Annny
Kerensa, zavedaj se, da si njegovo ime objavila na javnem forumu in da mu tako javno groziš. Ne glede na to, kaj je storil- če mu tega ne moreš dokazati po sodni poti, si dejansko sama storila kaznivo dejanje. Za kar te lahko iztoži, da boš 'ostala brez gat'- resno.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.8.2005 1:55:59   
BigWhale
Realist, jaz bi napisal precej podobno stvar, pa bi se tudi podpisal zraven! ;)

Fant, nima neke exkluzivne pravice dedovanja, ce nista zivela v skupnem gospodinjstvu vsaj dve leti, potem je prakticno sploh nima. No, prijateljica ima se manj pravice do dedovanja.

Sicer pa, glede na to, da je to tema o prostituciji. Jaz bi jo legaliziral. Tisti, ki se prodajajo naj se prodajajo in tisti, ki kupujejo naj kupujejo. Seveda pod skrbnim nadzorom, tako tistih, ki prodajajo in onih, ki kupujejo. :) Nekih moralnih predsodkov pa nimam pred nobenimi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.8.2005 2:03:29   
BigWhale
Aja, ob smrti dobre prijateljice/prijatelja bi meni bila zadnja stvar kaj se je zgodilo z njegovimi/njenimi stvarmi. Vseeno koliko so bile vredne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.8.2005 18:59:49   
mojamura
Misliš?

No kakorkoliže se mi res zdi, da je kerensina zgodba le napet roman...pa vseeno vzemimo zadevo za trenutek za realno, da je taka kot je.

Če ji je bila res dobra prijateljica si mislim, da sta se pogovarjali tudi o vrednih stvareh,ki so bila v njenem stanovanju. Verjetno je imela zato tudi ključe. Kako naj veš kakšno željo je imela kerensina prijateljica, kaj bi se naj zgodilo z njenimi stvarmi, v slučaju da je več ni.

In ja, sem tudi za legalizacijo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.8.2005 19:00:36   
Anonimen
Kar se "romana" tiče, se ga da preveriti na Novih Žalah v LJ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
16.8.2005 19:04:50   
Primoza
To je povsem OK, tržna zadeva, kot vse drugo stvar povpraševanja in ponudbe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.8.2005 11:00:52   
mojamura
kerensa, ne me narobe razumet...jaz ti verjamem, to sem napisala v odgovor bigwhale-u, ki se mi je zdel kot neverni tomaž...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.8.2005 1:33:30   
BigWhale
Kje si pa to prebrala?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?