Anonimen -> Vaše mnenje o prostituciji? (13.8.2005 23:33:05)
|
Moja (žal pokojna) najboljša prijateljica je bila prostitutka. Z razlogom. Začela je, ker je bila brez družine in denarja na cesti. Delala je, ker je hotela dokončati šolo in kupiti stanovanje. Bila je sama, brez zvodnikov, in temu primeren je bil tudi zaslužek - 5 let nazaj cca. 50 jurjev na dan. Živela je v garsonjeri v najemu, drugo garsonjero je imela za delat. Ustvarila je čudovit sistem za preverjanje strank pred vstopom v stanovanje. Nikdar ni dovolila seksa brez kondoma in nikoli ni sprejela vsakega, ki je imel 100 DEM. Dokončala je šolo, si kupila avto. In se zaljubila. V fanta iz Bosne, ki je vedel, kaj dela, pa ni imel nič proti. Ona pa ni hotela verjeti, da jo izkorišča za denar. V enem mesecu mu je zaslužila za nov cestni motor - 2 milijona. Živel je na njen račun in doma poležaval pred TV plazmo. Nudila mu je popoln luksuz. Vanjo pa se je zaljubil bogat zasebnik z Gorenjske, poročen, z 2 otrokoma. Vse bi bil pripravljen pustiti zanjo, družino, posel in vilo malo pred Kranjem. Tukaj pa on ni dojel, da ga ona samo obrača za denar. Plačeval ji je najemnino, stroške, avto, kupil računalnik, peljal na Formulo in še marsikaj. Ona pa je pridno šparala denar. Poleg garsonjere, v kateri je živela, je bilo 3 sobno stanovanje, ki so ga prodajali za bivših 130.000 DEM. Na dan svoje smrti jih je imela v gotovini 80.000... Potem se je zgodila najina prometna nesreča. Jaz živa brez praske, ona mrtva s počeno lobanjo. Ko je bilaše na intenzivni, sem jaz hranila njenega perzijskega mucka. Njen fant je bil v Bosni in jaz sem ga poklicala, naj pride, ker ne vemo, ali bo preživela ali ne. Še danes ne vem, kako je s starim golfom v 5-ih urah prišel iz Bihaća v LJ brez dokumentov. In žal mi je, da je prišel. Ko smo čakali, ali bo preživela ali ne, in potem, ko smo čakali na pogreb, sem mu dala ključe njene garsonjere, da je imel kje spati, da ne bi bil v hotelu. Dan po pogrebu sem šla tja. Stanovanje zaklenjeno in prazno. Šla sem k njegovemu bratrancu, ki dela na glavni tržnici v LJ. In ključi so bili tam, bratranec pa je rekel, da se je on žeprejšnji večer vrnil v Bihać. Vzela sem ključe in šla v stanovanje... Ki je bilo prazno. Odnesel je vse. Plazma TV, računalnik, kristalne kozarce, Versace obleke, knjige, celo mucka. Kam je to dal v Golfa, ne vem. Vzel je tudi moje stvari... In to je konec njene zgodbe. No, ne še čisto. Njegovo ime in priimek imam v glavi, skupaj z imenom vasi pri Bihaću, kjer živi. Če me katera pelje do tja, da bo dobil ta svoje, ji pošteno plačam.
|
|
|
|