Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: V katero optiko po otroška očala - Ljublj... 17.2.2011 8:55:37
|
|
|
|
kajajaka
|
Nabavim jih vedno v optiki, nikoli v otroških trgovinah... Pozorna bodi predvsem na dobro prileganje in pravo velikost - ampak če boš kupovala v optiki, ti bodo tudi strokovno svetovali in našli prava očala za tvojega malčka. V kateri optiki? Vseeno, če mene vprašaš.
|
|
|
|
RE: V katero optiko po otroška očala - Ljublj... 17.2.2011 8:57:44
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Naš jih sicer nima, ampak jaz poskusila najti takšne, ki imajo upogljiv okvir (da se ne zlomijo takoj).
|
|
RE: V katero optiko po otroška očala - Ljublj... 17.2.2011 12:50:12
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Samo še dodatna opomba - gre za očala z dioptrijo in ne za sončna očala.
|
|
|
|
RE: V katero optiko po otroška očala - Ljublj... 18.11.2011 21:15:42
|
|
|
|
HAKAJA
|
Mi jih imamo iz titana. Super so. www.otroskaocala.si
< Sporočilo je popravil HAKAJA -- 18.11.2011 21:16:02 >
|
|
|
|
RE: V katero optiko po otroška očala - Ljublj... 27.9.2012 13:50:49
|
|
|
|
nyna84
|
Pozdravljene, mene pa zanima, koliko dobimo vrnjeno, če imamo napotnico za otroška očala ? Hči je stara 8 let. In kako denar vrnejo, če grem po očala bpr. v Italijo? Hvala!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
kater ime?marjetica23:)viljam (
4%)
fabijan (
8%)
saša (
24%)
živa (
41%)
marko (
24%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!