V katero optiko po otroška očala - Ljubljana? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Metuljček Cekinček -> V katero optiko po otroška očala - Ljubljana? (17.2.2011 8:48:30)

Kje ste nabavile otroška očala? Na kaj moram biti pozorna pri izbiri?

kajajaka -> RE: V katero optiko po otroška očala - Ljubljana? (17.2.2011 8:55:37)

Nabavim jih vedno v optiki, nikoli v otroških trgovinah...

Pozorna bodi predvsem na dobro prileganje in pravo velikost - ampak če boš kupovala v optiki, ti bodo tudi strokovno svetovali in našli prava očala za tvojega malčka.

V kateri optiki? Vseeno, če mene vprašaš.

K_a_t_i -> RE: V katero optiko po otroška očala - Ljubljana? (17.2.2011 8:57:44)

Naš jih sicer nima, ampak jaz poskusila najti takšne, ki imajo upogljiv okvir (da se ne zlomijo takoj).

Metuljček Cekinček -> RE: V katero optiko po otroška očala - Ljubljana? (17.2.2011 12:50:12)

Samo še dodatna opomba - gre za očala z dioptrijo in ne za sončna očala.

nusi -> RE: V katero optiko po otroška očala - Ljubljana? (17.2.2011 17:10:54)

Optika Feliks http://www.optikafeliks.com/

HAKAJA -> RE: V katero optiko po otroška očala - Ljubljana? (18.11.2011 21:15:42)

Mi jih imamo iz titana. Super so.
www.otroskaocala.si

nyna84 -> RE: V katero optiko po otroška očala - Ljubljana? (27.9.2012 13:50:49)

Pozdravljene, mene pa zanima, koliko dobimo vrnjeno, če imamo napotnico za otroška očala ? Hči je stara 8 let.
In kako denar vrnejo, če grem po očala bpr. v Italijo?
Hvala!

tajtaja -> RE: V katero optiko po otroška očala - Ljubljana? (27.9.2012 15:41:55)

Okvir za očala tako hitro prerastejo in moja dva sta jih imela samo, ko smo kaj barvali ali gledali slikanice. Tako imam zdaj že štiri okvirje, ki so kot novi(dva za punčko, dva za fanta). Prvič sta jih dobila tam okrog treh let in pol, drugič pa pri petih letih.
Verjamem, da bi komu prišla zelo prav, jaz bi jih pa tudi dala za simbolično ceno.

Stran: [1]