|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V VRTCU BI SAMO SPALA
23.1.2008 7:12:28   
Pikicapokica6
Moja 15. mesečna punčka hodi v vrtec in do sedaj nismo imeli prav nobenih težav, razen viroz, seveda. Prejšnji teden v ponedeljek pa mi je vzgojiteljica prvič omenila, da se ji zdi, da s punčko nekaj ni čisto ok. Menda, da je v vrtcu spala in spala in spala, in prespala kosilo ter malico. Ko so jo s težavo zbudili, je ves čas iskala površino, kjer bi se lahko ulegla, bila je jokava, za nobeno stvar razpoložena in je ves čas tiščala k vzgojiteljici v naročje. Iz preventive sva šle naslednji dan k zdravniku, kjer pa niso nič ugotovili, razen tega, kar smo že vedeli - da je prehlajena. Tako, da sem jo v sredo spet dala v vrtec in od takrat se zgodba iz dneva v dan ponavlja. V vrtcu bi samo spala. Prej je bila vedno med najbolj živahnimi, zdaj pa tole. Naj povem, da poleg vrtca spi še celo pot domov v avtu (cca 45 minut), potem pa še enkrat okrog 18. ure popoldne. Men se to ne zdi več normalno, zato vas sprašujem, mamice, ali ima katera podoben primer? Kaj bi lahko bil vzrok temu? Malo me že skrbi, ker vsak dan, ko jo pridem iskat, poslušam, da je čisto preveč spala in da ni pojedla npr. kosila. Najbolj zanimivo od vsega pa je, da je doma živahna. Ko pridemo domov, poje kosilo, se igra in razgraja. Čisto normalno.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V VRTCU BI SAMO SPALA
23.1.2008 7:14:28   
puncica
Kdaj pa hodi zvečer spat in kdaj se zjutraj zbuja? A celo noč lepo prespi?

Sama sem bila baje tak otrok da sem sam spala in spala in da sem ko sem začela hodit v 1 razred (7 let) sem prespala vse vikende ker mi je falil spala, lahko lahko se, spala tud od 11 zjutraj pa do 6 zvečer in normalno šla zvečer spat ob 8. Vem da je enkrat učiteljica mojo mami ful nadrla da kaj delajo z mano da sem tako zaspana v šoli in da kr spim za mizo, pa je pol utihnila ko ji je mami rekla da grem spat ob pol osmih zvečer in spim celo noč do jutra. Sem pač bila tak otrok ki je rabil več spanja in z mano ni bilo nič narobe, mogoče je tudi tvoja punčka takšna. Danes pa je druga pesem ko mi otroc ne dajo spat, še vedno pa mi spanja ful fali.

Kako je pa spala prej ko še ni bila v vrtcu?

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2008 7:18:36   
muha1
Kaj pa če so zobki? Od moje kolegice je hčerka tudi po cele dneve spala in so tudi hodili na različne preglede, ugotovili pa nič. Na koncu so sprejeli sklep, da so mogoče zobki. In res, že čez dva dni so ji predrli štirje. 

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2008 8:42:43   
biba77
Moja sodelavka ima dvojcici.
Opazila je, da ena prespi bolezni, druga jih pa stoje prenasa.user posted image

Ce je tvoja puncka doma v redu in ce lepo je in pije, ne skrbi. Se boljse je zanjo, ce prespi, ko je prehlajena...

lp,
b77

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2008 6:45:45   
Pikicapokica6
Hvala vam za odgovore. Mogoče bi pa res lahko bili zobki krivi. Na to nisem pomislila, ker je do sedaj zaradi zobkov imela ponavadi vročino in drisko, pa tudi veliko joka je bilo. Ker doma se le lahko malo pocarta pri meni in ji je verjetno lažje kot v vrtcu, kjer se v bistvu nihče ne ukvarja z njo.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Spontani splav, nato pa...
MioBambino

Po prvem spontanem splavu sem naslednjega otroka...

ponovno splavila (18%)

rodila nedonošenčka (5%)

rodila donošenega in zdravega otroka (49%)

rodila donošenega in bolanega otroka (4%)

še nisem zanosila (24%)

Število vseh glasov: 135

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!