Pikicapokica6 -> V VRTCU BI SAMO SPALA (23.1.2008 7:12:28)
|
Moja 15. mesečna punčka hodi v vrtec in do sedaj nismo imeli prav nobenih težav, razen viroz, seveda. Prejšnji teden v ponedeljek pa mi je vzgojiteljica prvič omenila, da se ji zdi, da s punčko nekaj ni čisto ok. Menda, da je v vrtcu spala in spala in spala, in prespala kosilo ter malico. Ko so jo s težavo zbudili, je ves čas iskala površino, kjer bi se lahko ulegla, bila je jokava, za nobeno stvar razpoložena in je ves čas tiščala k vzgojiteljici v naročje. Iz preventive sva šle naslednji dan k zdravniku, kjer pa niso nič ugotovili, razen tega, kar smo že vedeli - da je prehlajena. Tako, da sem jo v sredo spet dala v vrtec in od takrat se zgodba iz dneva v dan ponavlja. V vrtcu bi samo spala. Prej je bila vedno med najbolj živahnimi, zdaj pa tole. Naj povem, da poleg vrtca spi še celo pot domov v avtu (cca 45 minut), potem pa še enkrat okrog 18. ure popoldne. Men se to ne zdi več normalno, zato vas sprašujem, mamice, ali ima katera podoben primer? Kaj bi lahko bil vzrok temu? Malo me že skrbi, ker vsak dan, ko jo pridem iskat, poslušam, da je čisto preveč spala in da ni pojedla npr. kosila. Najbolj zanimivo od vsega pa je, da je doma živahna. Ko pridemo domov, poje kosilo, se igra in razgraja. Čisto normalno.
|
|
|
|