Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: V TRGOVINO Z VOZIČKOM ? 14.2.2006 12:16:20
|
|
|
|
April
|
jaz kar v spodnjo košaro od vozička nalagam. Drugač pri meni ne gre, je že vozek tako velik, da ni variante, d bi še kaj druzga zraven vlekla.
|
|
|
|
RE: V TRGOVINO Z VOZIČKOM ? 14.2.2006 12:18:29
|
|
|
|
nanka
|
Jaz ponavadi zlagam stvar kar v košaro, ki je pod vozičkom. Tako imam proste roke za otroški voziček. To so manjši nakupi. Za večje pa imam tamalo v lupinici, to pa naložim na nakupovalni voziček in z eno roko držim lupinico, z drugo pa vozim voziček. Pri meni se je zaenkrat obneslo.
|
|
|
|
RE: V TRGOVINO Z VOZIČKOM ? 14.2.2006 12:18:43
|
|
|
|
Anonimen
|
js nism hodila v trgovino z vozičkom razn če sem mela kej mejhna za nakupit da sem lahko spodi dajala al pa navrh v zloženo strehco vozka. to res parartiklov. drgač sem pa od začetka hodila z avtom in tamalo z lupino vred namontirala v nakupovalni vozek al pa vzela vozek s sedežem - v merkatorju. al pa pol in zdej k sedi pa lepo sedi na vozku pa je.
|
|
|
|
RE: V TRGOVINO Z VOZIČKOM ? 14.2.2006 12:28:15
|
|
|
|
pravljica
|
--> po večje nakupe hodimo družinsko...z možem peljeva vsak svoj voziček (če ne spi, ga dam sedet v sedež nakupovalnega vozička- mercator, interšpar) --> če grem sama, vzamem košarico, ali nesem v rokah, če imam kaj malega 1x sem probala z lupinico (cabrio), pa si ga nisem upala vozit na ročaju (je blo čist nestabilno al pa nisem znala zataknit ), če sem ga dala v voziček, je pa itak zasedel cel prostor
|
|
[Brisano sporočilo] 14.2.2006 14:04:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: V TRGOVINO Z VOZIČKOM ? 14.2.2006 14:09:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem ponavadi stvari kar v vrečko dajala, da se mi ni bilo treba potem tako nerodno sklanjat pa iz košare pod vozičkom ven dajat.
|
|
|
|
RE: V TRGOVINO Z VOZIČKOM ? 14.2.2006 14:18:31
|
|
|
|
katja pv
|
Imamo trgovino toliko ven, da se moram odpeljati kar z avtom. Dokler je bil Matija toliko majhen, da še ni samostojno sedel, sem ga posadila kar z lupinico v voziček. Sedaj ga pa lepo posedem v voziček in si lahko vse v trgovini ogleda in zraven vriska. Mi je včasih kar nerodno . Katja
|
|
RE: V TRGOVINO Z VOZIČKOM ? 14.2.2006 14:50:08
|
|
|
|
Jančika_
|
Če sem peš, vedno naložim stvari v spodnjo košaro na vozičku. Včasih tudi mali kaj v rokah "nese" do blagajne. Nikoli me še nihče ni grdo gledal, pa tudi briga me - naj pa pogruntajo neko tako košaro, ki jo bom lahko obesila na vojzek. Če sem z avtom, dam malega v sedež na nakupovalnem vozičku.
|
|
|
|
RE: V TRGOVINO Z VOZIČKOM ? 14.2.2006 14:51:05
|
|
|
|
lelaval
|
Če imam koga zraven, vzamemo še nakupovalno košaro, sicer pa zlagam kar pod voziček. Tako ali tako grem z vozičkom v trgovino le, če kaj nujno rabim.
|
|
|
|
RE: V TRGOVINO Z VOZIČKOM ? 14.2.2006 14:58:34
|
|
|
|
anckabancka
|
Jaz namečem v košaro pod vozičkom in na strehico od vozička. Me pa prav malo briga, če kdo misli, da bom kaj ukradla. Jaz nima slabe vesti.
|
|
|
|
RE: V TRGOVINO Z VOZIČKOM ? 14.2.2006 15:16:43
|
|
|
|
muha1
|
Ko je nakup manjši v spodnjo košarico vozička, ko pa je večji, pa grem raje sama ali pa imam moža zraven.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?