V TRGOVINO Z VOZIČKOM ? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Anonimen -> V TRGOVINO Z VOZIČKOM ? (14.2.2006 12:12:58)

A mi lahko pomagate z nasveti , PROSIM.
Če moraš v trgovino z vozičkom in moraš kupiti nekaj stvari, kam jih odlagate oziroma kako se organizirate?

Seveda imaš voziček z malim pa potem vzamete košaro ali kako ? Kako je najbolj na roko?

April -> RE: V TRGOVINO Z VOZIČKOM ? (14.2.2006 12:16:20)

jaz kar v spodnjo košaro od vozička nalagam. Drugač pri meni ne gre, je že vozek tako velik, da ni variante, d bi še kaj druzga zraven vlekla.

nanka -> RE: V TRGOVINO Z VOZIČKOM ? (14.2.2006 12:18:29)

Jaz ponavadi zlagam stvar kar v košaro, ki je pod vozičkom. Tako imam proste roke za otroški voziček. To so manjši nakupi. Za večje pa imam tamalo v lupinici, to pa naložim na nakupovalni voziček in z eno roko držim lupinico, z drugo pa vozim voziček. Pri meni se je zaenkrat obneslo.

Anonimen -> RE: V TRGOVINO Z VOZIČKOM ? (14.2.2006 12:18:43)

js nism hodila v trgovino z vozičkom razn če sem mela kej mejhna za nakupit da sem lahko spodi dajala al pa navrh v zloženo strehco vozka. to res parartiklov. drgač sem pa od začetka hodila z avtom in tamalo z lupino vred namontirala v nakupovalni vozek al pa vzela vozek s sedežem - v merkatorju. al pa pol in zdej k sedi pa lepo sedi na vozku pa je.

pravljica -> RE: V TRGOVINO Z VOZIČKOM ? (14.2.2006 12:28:15)

--> po večje nakupe hodimo družinsko...z možem peljeva vsak svoj voziček (če ne spi, ga dam sedet v sedež nakupovalnega vozička- mercator, interšpar)
--> če grem sama, vzamem košarico, ali nesem v rokah, če imam kaj malega

1x sem probala z lupinico (cabrio), pa si ga nisem upala vozit na ročaju (je blo čist nestabilno al pa nisem znala zataknit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ), če sem ga dala v voziček, je pa itak zasedel cel prostor [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (14.2.2006 14:04:09)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: V TRGOVINO Z VOZIČKOM ? (14.2.2006 14:09:37)

Jaz sem ponavadi stvari kar v vrečko dajala, da se mi ni bilo treba potem tako nerodno sklanjat pa iz košare pod vozičkom ven dajat.

katja pv -> RE: V TRGOVINO Z VOZIČKOM ? (14.2.2006 14:18:31)

Imamo trgovino toliko ven, da se moram odpeljati kar z avtom. Dokler je bil Matija toliko majhen, da še ni samostojno sedel, sem ga posadila kar z lupinico v voziček. Sedaj ga pa lepo posedem v voziček in si lahko vse v trgovini ogleda in zraven vriska. Mi je včasih kar nerodno [sm=jezicek.gif].
Katja

Jančika_ -> RE: V TRGOVINO Z VOZIČKOM ? (14.2.2006 14:50:08)

Če sem peš, vedno naložim stvari v spodnjo košaro na vozičku. Včasih tudi mali kaj v rokah "nese" do blagajne. Nikoli me še nihče ni grdo gledal, pa tudi briga me - naj pa pogruntajo neko tako košaro, ki jo bom lahko obesila na vojzek. Če sem z avtom, dam malega v sedež na nakupovalnem vozičku.

lelaval -> RE: V TRGOVINO Z VOZIČKOM ? (14.2.2006 14:51:05)

Če imam koga zraven, vzamemo še nakupovalno košaro, sicer pa zlagam kar pod voziček. Tako ali tako grem z vozičkom v trgovino le, če kaj nujno rabim.

anckabancka -> RE: V TRGOVINO Z VOZIČKOM ? (14.2.2006 14:58:34)

Jaz namečem v košaro pod vozičkom in na strehico od vozička.

Me pa prav malo briga, če kdo misli, da bom kaj ukradla. Jaz nima slabe vesti. [image]http://www.studiofaca.com/download/Animacije/.gif/smails/jump_1.gif[/image]

muha1 -> RE: V TRGOVINO Z VOZIČKOM ? (14.2.2006 15:16:43)

Ko je nakup manjši v spodnjo košarico vozička, ko pa je večji, pa grem raje sama ali pa imam moža zraven.

mml -> RE: V TRGOVINO Z VOZIČKOM ? (14.2.2006 16:01:46)

Za male nakupe grem z vozičkom in nalagam v spodnjo košaro na vozičku, za večje nakupe pa zataknem lupinico na nakupovalni voziček, zaenkrat lepo funkcionira

Stran: [1]