|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VPRAŠANJE GLEDE CEDEVITE
9.2.2005 18:03:40   
KIRA
do obiska pri pediatrinji imamo skoraj še mesec dni, pa raje tle vprašam:

CEDEVITA - jaz jo namreč zelo rada pijem. moja mala je pa tako radvedna in znatiželjna, da ji moram dat malo za pit iz mojega kozarčka. že od 4. meseca pije iz kozarčka mleko, včasih celo požirkoma.
včasih mi direkt kozarec iz rok vleče in hoče pit iz njega. saj ji dam kak požirek ali dva, da je zadovoljna. recimo radensko - samo malo zluftano zaradi mehurčkov. mleko tako ali tako. pa tudi cedevito kak požirek.

več pa si ne upam, ker ne vem če je to dobro za njen želodček. a ni prekisla oz. premočna za dojenčke? oz. a lahko škodi požirek ali dva, ali pa ji lahko več dam če prosi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   VPRAŠANJE GLEDE CEDEVITE
9.2.2005 23:02:23   
Trebnje
Ne vem,ampak mogoče je za Cedevito še prezgodaj-zaradi kisline.Če ji daš za probat,ji naredi tako bolj nežno,ne tako močno kot npr.zase.Ampak to je samo moje mnenje,vseeno je bolje vprašat pediatra.:zmeden:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   VPRAŠANJE GLEDE CEDEVITE
10.2.2005 13:02:40   
KIRA
hvala trebnje. glih zato se sprašujem. kak požirek ali dva ji po mojem ne bo škodil. sam da bi ona časih rada več, pa ji vstran vzamem. bompa vprašala pediatrinjo, sam da mava komaj v začetku marca termin. bi jo poklicala tudi, ampak majo gužvo, pa jim ne bi rada zgage delala.
LP:rozica::rozica:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   VPRAŠANJE GLEDE CEDEVITE
11.2.2005 10:06:34   
KIRA
sedaj me pa isto še zanima glede jabolčnega soka od happy day - brez dodanega sladkorja. ta po mojem ni tako kisel. ali pa recimo juice??

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   VPRAŠANJE GLEDE CEDEVITE
11.2.2005 21:14:59   
rainbow
Tvoja je stara 6 mesecev, ne? Ne vem, jaz moji pri tej starosti še nisem dajala sokov, bolj čaj za dojenčke ali pa kompot iz jabolk itd. Še zdaj, ko je leto in pol, ji sok mešam z vodo ali čajem, če ji ga že dam, cedevito pa ji da za probat moj mož, meni se ne zdi preveč zdravo in nisem navdušena.
Sicer pa občasno požirek ali dva zagotovo ne škodi.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?