VPRAŠANJE GLEDE CEDEVITE (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

KIRA -> VPRAŠANJE GLEDE CEDEVITE (9.2.2005 18:03:40)

do obiska pri pediatrinji imamo skoraj še mesec dni, pa raje tle vprašam:

CEDEVITA - jaz jo namreč zelo rada pijem. moja mala je pa tako radvedna in znatiželjna, da ji moram dat malo za pit iz mojega kozarčka. že od 4. meseca pije iz kozarčka mleko, včasih celo požirkoma.
včasih mi direkt kozarec iz rok vleče in hoče pit iz njega. saj ji dam kak požirek ali dva, da je zadovoljna. recimo radensko - samo malo zluftano zaradi mehurčkov. mleko tako ali tako. pa tudi cedevito kak požirek.

več pa si ne upam, ker ne vem če je to dobro za njen želodček. a ni prekisla oz. premočna za dojenčke? oz. a lahko škodi požirek ali dva, ali pa ji lahko več dam če prosi?

Trebnje -> VPRAŠANJE GLEDE CEDEVITE (9.2.2005 23:02:23)

Ne vem,ampak mogoče je za Cedevito še prezgodaj-zaradi kisline.Če ji daš za probat,ji naredi tako bolj nežno,ne tako močno kot npr.zase.Ampak to je samo moje mnenje,vseeno je bolje vprašat pediatra.:zmeden:

KIRA -> VPRAŠANJE GLEDE CEDEVITE (10.2.2005 13:02:40)

hvala trebnje. glih zato se sprašujem. kak požirek ali dva ji po mojem ne bo škodil. sam da bi ona časih rada več, pa ji vstran vzamem. bompa vprašala pediatrinjo, sam da mava komaj v začetku marca termin. bi jo poklicala tudi, ampak majo gužvo, pa jim ne bi rada zgage delala.
LP:rozica::rozica:

KIRA -> VPRAŠANJE GLEDE CEDEVITE (11.2.2005 10:06:34)

sedaj me pa isto še zanima glede jabolčnega soka od happy day - brez dodanega sladkorja. ta po mojem ni tako kisel. ali pa recimo juice??

rainbow -> VPRAŠANJE GLEDE CEDEVITE (11.2.2005 21:14:59)

Tvoja je stara 6 mesecev, ne? Ne vem, jaz moji pri tej starosti še nisem dajala sokov, bolj čaj za dojenčke ali pa kompot iz jabolk itd. Še zdaj, ko je leto in pol, ji sok mešam z vodo ali čajem, če ji ga že dam, cedevito pa ji da za probat moj mož, meni se ne zdi preveč zdravo in nisem navdušena.
Sicer pa občasno požirek ali dva zagotovo ne škodi.

Stran: [1]