|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VODNI PARK BOHINJ
13.2.2005 9:16:24   
Erdbeere
Evo zanimajo me vaše izkušnje, kako se vam zdi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   VODNI PARK BOHINJ
13.2.2005 9:50:27   
Primoza
V iskalnik vpišete "vodni park" pa dobite eno morje informacij.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   VODNI PARK BOHINJ
13.2.2005 9:54:20   
Anonimen
Voda ni pretirano topla, vendar ravno toliko, da je otrok (naš je bil star dve leti in pol, ko smo bili nazadnje) lahko v malih bazenčkih kolikor želi. Jaz sem bila potopljena v vodo in več ali manj pri miru (ob Tiborju v bazenčku), pa me ni nilč zeblo. Notri pa sva bila dobri dve uri (v vodi). Tiborja smo komaj spravili ven. Slikice si lahko pogledaš v mojem albumu.

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   VODNI PARK BOHINJ
13.2.2005 11:24:37   
Jutra
Saj vem, da ne sodi pod tole debato;)
Splišni, sem šla pogledat tiste slikce, prav luštne:bravo:
Pol sem pa pofirbcala še malo nižje...;) na en večji trebušček:) A ti v kratkem pričakuješ?8)
Sem pač za na luno, ker čisto pa ne zmorem biti na tekočem:(

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   VODNI PARK BOHINJ
13.2.2005 11:26:25   
Anonimen
Barbara, ne, tam je Tibor v trebuhu:)

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   VODNI PARK BOHINJ
13.2.2005 11:27:18   
Anonimen
Ja, tisti trebuh je izpred treh let.

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   VODNI PARK BOHINJ
13.2.2005 11:45:02   
beti 1
Zanimivo urejeno, je pa res, da je to prvi bazen, kjer me niso pustili noter z vozičkom, ampak za vaju to ni problem. Otroški bazenček je zelo simpatičen, voda je topla, tko da ni panike. Okol majo stolčke, pa kose abecedne preproge, pa lončke in ladjice, zraven je mala plezalna stena z blazinami spodaj,... Najbolje urejen otroški kotiček po mojem mnenju. V velikem bazenu je pa bolj hladna voda. Moraš kar malo migat, da te ne zebe. Fajn je ko je sonce, ker vse skupaj zgleda bolj kot en rastlinjak.
Edino ime te lahko zavede, ker je kao park, pa vse skupaj ni ravno ne vem kako veliko.
Aja pa hrana v njihovi restavraciji je obupna.
lp
beti 1

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   VODNI PARK BOHINJ
13.2.2005 12:06:34   
nejcko
Voda ve velikem bazenu je res mrzla, v otroškem je pa topla. Otroški kotiček je res fino urejen, pogrešala sem le kakšne tobogane za otroke, tisti ki je, je za manjše otroke preveč ubijalski.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   VODNI PARK BOHINJ
13.2.2005 12:17:15   
Jutra
Ribica, Splišni,
hvala za pojasnilo:) Malo me je zmedel datum objave slike:zmeden2:

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   VODNI PARK BOHINJ
13.2.2005 12:47:10   
Mojca20
Super! Otroški bazenček je ful topel, večji malo bolj hladen, pa kaj, sej se morjo malčki navadit, ker prihaja MOOOOOOORJEEEEEEEE, ki pa nima 33 stopinj!

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?