VODNI PARK BOHINJ (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Erdbeere -> VODNI PARK BOHINJ (13.2.2005 9:16:24)

Evo zanimajo me vaše izkušnje, kako se vam zdi?

Primoza -> VODNI PARK BOHINJ (13.2.2005 9:50:27)

V iskalnik vpišete "vodni park" pa dobite eno morje informacij.

Anonimen -> VODNI PARK BOHINJ (13.2.2005 9:54:20)

Voda ni pretirano topla, vendar ravno toliko, da je otrok (naš je bil star dve leti in pol, ko smo bili nazadnje) lahko v malih bazenčkih kolikor želi. Jaz sem bila potopljena v vodo in več ali manj pri miru (ob Tiborju v bazenčku), pa me ni nilč zeblo. Notri pa sva bila dobri dve uri (v vodi). Tiborja smo komaj spravili ven. Slikice si lahko pogledaš v mojem albumu.

Jutra -> VODNI PARK BOHINJ (13.2.2005 11:24:37)

Saj vem, da ne sodi pod tole debato;)
Splišni, sem šla pogledat tiste slikce, prav luštne:bravo:
Pol sem pa pofirbcala še malo nižje...;) na en večji trebušček:) A ti v kratkem pričakuješ?8)
Sem pač za na luno, ker čisto pa ne zmorem biti na tekočem:(

Anonimen -> VODNI PARK BOHINJ (13.2.2005 11:26:25)

Barbara, ne, tam je Tibor v trebuhu:)

Anonimen -> VODNI PARK BOHINJ (13.2.2005 11:27:18)

Ja, tisti trebuh je izpred treh let.

beti 1 -> VODNI PARK BOHINJ (13.2.2005 11:45:02)

Zanimivo urejeno, je pa res, da je to prvi bazen, kjer me niso pustili noter z vozičkom, ampak za vaju to ni problem. Otroški bazenček je zelo simpatičen, voda je topla, tko da ni panike. Okol majo stolčke, pa kose abecedne preproge, pa lončke in ladjice, zraven je mala plezalna stena z blazinami spodaj,... Najbolje urejen otroški kotiček po mojem mnenju. V velikem bazenu je pa bolj hladna voda. Moraš kar malo migat, da te ne zebe. Fajn je ko je sonce, ker vse skupaj zgleda bolj kot en rastlinjak.
Edino ime te lahko zavede, ker je kao park, pa vse skupaj ni ravno ne vem kako veliko.
Aja pa hrana v njihovi restavraciji je obupna.
lp
beti 1

nejcko -> VODNI PARK BOHINJ (13.2.2005 12:06:34)

Voda ve velikem bazenu je res mrzla, v otroškem je pa topla. Otroški kotiček je res fino urejen, pogrešala sem le kakšne tobogane za otroke, tisti ki je, je za manjše otroke preveč ubijalski.

Jutra -> VODNI PARK BOHINJ (13.2.2005 12:17:15)

Ribica, Splišni,
hvala za pojasnilo:) Malo me je zmedel datum objave slike:zmeden2:

Mojca20 -> VODNI PARK BOHINJ (13.2.2005 12:47:10)

Super! Otroški bazenček je ful topel, večji malo bolj hladen, pa kaj, sej se morjo malčki navadit, ker prihaja MOOOOOOORJEEEEEEEE, ki pa nima 33 stopinj!

Stran: [1]