|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   VEDEŽEVALKE
8.4.2005 11:38:42   
sašaš

Koliko vas je že bilo pri kakšni šlogarci? Vam je kaj zadela... koliko otrok vam je napovedala... Al vam je to kr neki? :)-

Lp :muca:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   VEDEŽEVALKE
8.4.2005 11:57:09   
borovnička
Jest sem bla pri vedeževalki 2x. Prvič pri Maruči. Sem bla kar zadovoljna in še vse kar mi je napovedala, se je zaenkrat uresničlo. Napovedala mi je 2 otroka. No, jest še na prvega čakam :)-:)- Drugič sem bla pa kr pr eni in je čist vse mim usekala.

Pozdravček :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   VEDEŽEVALKE
8.4.2005 12:02:38   
špe1
Čao!

Jaz sem bila pri vedeževalki, pa mi je v bistvu žal da sem šla!
Malce preveč mi je zmešalo glavo, naredilo kaos! :zmeden:
Saj drugače mi je kar uganila, samo nekatere stvari pa lahko tudi zabolijo.
Življenje je še vseeno takšno, kakršnega si sam narediš. Vse je odvisno od tebe!
Upam, da te nisem preveč prestrašila!? Samo lahko si predstavljaš kako je, če ti nekdo reče, da fant s katerim si že zelo dolgo in z njim načrtuješ otroka pravzaprav ni tip zate, da te bo razočaral, prizadel,...
Meni je bilo zelo hudo :((:((:((

Lep pozdravček

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   VEDEŽEVALKE
8.4.2005 12:05:46   
srnica
Jaz v te stvari nikoli nisem verjela, pa sve enkrat s kolegico šle k eni v Sl.Konjice.
Ne mislim nikogar prepričevat, rečem pa lahko le, da mi 70% od povedanega ugane oz. mi pove pravilno.Pa da ne boste sedaj rekle, da se potem jaz ravnam podzavestno po povedanem, vam naj povem, da je povedala za babico , da bo obležala v postelji, ko je bila še zdrava.In ko sem se odločila da bi želela zanositi, mi je rekla, da bom imela otroke, da pa še ne sedaj.
Tudi ko sem jo vprašala za službo ( januarja ) mi je rekla da pred majem ne vidi nič.Kljub prošnjam ni nič pomagalo, službe ni, čakam pa sedaj na razgovor za eno sanjsko službo.Mogoče pa se bo tudi ta napoved uresničila.

LP

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   VEDEŽEVALKE
8.4.2005 12:10:39   
kofetek2010
mi je ena pred 9 leti (na enem roj.dnevu smo bili skupaj) napovedala, da nosim punčko in da bo 100% punčka, ker si sina preveč želim :)- In G je 2 dni po tem rekel, da bo :modri: in je bil sin! :)-

mogoče jo bom tudi tokrat povprašala :)-:)-:)-
:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   VEDEŽEVALKE
8.4.2005 12:16:19   
lutka
Tudi jaz sem že bila pri šlogarcah.

Se pa še posebej spomnem ene ki mi je do zdaj edina šlogala,da bom imela dvojčke.Takrat se mi je to zdelo malo hecno saj sem na prvega:duda:čakala 6 let.Ampak napoved se je uresničila.

Bom pa povedala takole.Tudi sama se malo ukvarjam s tem in pošteno povedano:nakaj je na tem,vse pa ne.

Tako, da je na vas samih koliko boste verjele.
Sem pa včasih sama nad seboj presenečena,koliko se da iz kart razbrat.

Pa upam,da me ne boste zdaj nekatere prešimfale po dolgem in počez;);)

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   VEDEŽEVALKE
8.4.2005 12:48:38   
TARA in MAJ
vedeževalke8)to se mi zdi taka traparija ena sama nakladancija je pa res da moreš dobro lagat če hočeš biti vedeževalec;)

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   VEDEŽEVALKE
8.4.2005 12:49:53   
baguSka
Verjamem v vedeževanje - ne čisto vse, ampak veliko večino, ravno zato NE HODIM!

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   VEDEŽEVALKE
8.4.2005 12:50:19   
baguSka
:ups: Hodim že, samo ne k vedeževalkam.;)

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   VEDEŽEVALKE
8.4.2005 13:51:53   
TARA in MAJ
baguska da ne hodiš pol k VEDEŽEVALCU:)-:)-:)-

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   VEDEŽEVALKE
8.4.2005 13:52:49   
kofetek2010
ne, ona hodi k vzdrževalcu :)-;)

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   VEDEŽEVALKE
8.4.2005 13:55:13   
TARA in MAJ
A TO PA JEST TUD;):)-

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   VEDEŽEVALKE
8.4.2005 14:48:06   
baguSka
Pa ste me doble..:ups::ups::ups: Jebi ga zdej.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   VEDEŽEVALKE
8.4.2005 14:51:26   
baguSka
Ampak sam takrat k mojga ni doma.;)

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   VEDEŽEVALKE
8.4.2005 14:59:42   
SAŠA
Imam "srečo",da imam vedeževalko v družini.Dvakrat sem jo prosila če mi "šloga"in po dolgem prepričevanju mi je šlogala.Načeloma domačim noče.
Obakrat je zadela.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   VEDEŽEVALKE
8.4.2005 15:32:01   
baguSka
Ja hvala bogu da domačim noče - si predstavlaš
kašn šok mora bit zanjo če kej grdga vid???

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   VEDEŽEVALKE
8.4.2005 15:52:34   
SAŠA
Ja v mojem primeru je prav to bilo.
Zato jo nič več ne prosim,da mi šloga.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   VEDEŽEVALKE
8.4.2005 19:15:29   
Micy
mene je tega full strah. Jest pravm klinc gleda pa še to karr bo pa nej bo če mi je usojen mi je usojen.
Mam pa sošolko k je bla pr eni k ji je dala kafe za pit:kava: in potem ji je povedala velik stvari k so ble use resnične potem ji je pa še križišče narisala kje bo imela prometno nesrečo kjer bo kriva ona in bo s smrtnim izidom to naj bi se ji zgodilo med 6.6. in 16.6.2005 k mi je to povedala sm rekal da se nebi slučajno v avto vsedla ampak problem je v tem ker mamo mi glih maturo takrat, in ona bo nato čist pozabila. upam da ne.

brrrrrrr me kr mrazi
:ups:

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?