VEDEŽEVALKE (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

sašaš -> VEDEŽEVALKE (8.4.2005 11:38:42)

Koliko vas je že bilo pri kakšni šlogarci? Vam je kaj zadela... koliko otrok vam je napovedala... Al vam je to kr neki? :)-

Lp :muca:

borovnička -> VEDEŽEVALKE (8.4.2005 11:57:09)

Jest sem bla pri vedeževalki 2x. Prvič pri Maruči. Sem bla kar zadovoljna in še vse kar mi je napovedala, se je zaenkrat uresničlo. Napovedala mi je 2 otroka. No, jest še na prvega čakam :)-:)- Drugič sem bla pa kr pr eni in je čist vse mim usekala.

Pozdravček :rozica::rozica::rozica:

špe1 -> VEDEŽEVALKE (8.4.2005 12:02:38)

Čao!

Jaz sem bila pri vedeževalki, pa mi je v bistvu žal da sem šla!
Malce preveč mi je zmešalo glavo, naredilo kaos! :zmeden:
Saj drugače mi je kar uganila, samo nekatere stvari pa lahko tudi zabolijo.
Življenje je še vseeno takšno, kakršnega si sam narediš. Vse je odvisno od tebe!
Upam, da te nisem preveč prestrašila!? Samo lahko si predstavljaš kako je, če ti nekdo reče, da fant s katerim si že zelo dolgo in z njim načrtuješ otroka pravzaprav ni tip zate, da te bo razočaral, prizadel,...
Meni je bilo zelo hudo :((:((:((

Lep pozdravček

srnica -> VEDEŽEVALKE (8.4.2005 12:05:46)

Jaz v te stvari nikoli nisem verjela, pa sve enkrat s kolegico šle k eni v Sl.Konjice.
Ne mislim nikogar prepričevat, rečem pa lahko le, da mi 70% od povedanega ugane oz. mi pove pravilno.Pa da ne boste sedaj rekle, da se potem jaz ravnam podzavestno po povedanem, vam naj povem, da je povedala za babico , da bo obležala v postelji, ko je bila še zdrava.In ko sem se odločila da bi želela zanositi, mi je rekla, da bom imela otroke, da pa še ne sedaj.
Tudi ko sem jo vprašala za službo ( januarja ) mi je rekla da pred majem ne vidi nič.Kljub prošnjam ni nič pomagalo, službe ni, čakam pa sedaj na razgovor za eno sanjsko službo.Mogoče pa se bo tudi ta napoved uresničila.

LP

kofetek2010 -> VEDEŽEVALKE (8.4.2005 12:10:39)

mi je ena pred 9 leti (na enem roj.dnevu smo bili skupaj) napovedala, da nosim punčko in da bo 100% punčka, ker si sina preveč želim :)- In G je 2 dni po tem rekel, da bo :modri: in je bil sin! :)-

mogoče jo bom tudi tokrat povprašala :)-:)-:)-
:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

lutka -> VEDEŽEVALKE (8.4.2005 12:16:19)

Tudi jaz sem že bila pri šlogarcah.

Se pa še posebej spomnem ene ki mi je do zdaj edina šlogala,da bom imela dvojčke.Takrat se mi je to zdelo malo hecno saj sem na prvega:duda:čakala 6 let.Ampak napoved se je uresničila.

Bom pa povedala takole.Tudi sama se malo ukvarjam s tem in pošteno povedano:nakaj je na tem,vse pa ne.

Tako, da je na vas samih koliko boste verjele.
Sem pa včasih sama nad seboj presenečena,koliko se da iz kart razbrat.

Pa upam,da me ne boste zdaj nekatere prešimfale po dolgem in počez;);)

TARA in MAJ -> VEDEŽEVALKE (8.4.2005 12:48:38)

vedeževalke8)to se mi zdi taka traparija ena sama nakladancija je pa res da moreš dobro lagat če hočeš biti vedeževalec;)

baguSka -> VEDEŽEVALKE (8.4.2005 12:49:53)

Verjamem v vedeževanje - ne čisto vse, ampak veliko večino, ravno zato NE HODIM!

baguSka -> VEDEŽEVALKE (8.4.2005 12:50:19)

:ups: Hodim že, samo ne k vedeževalkam.;)

TARA in MAJ -> VEDEŽEVALKE (8.4.2005 13:51:53)

baguska da ne hodiš pol k VEDEŽEVALCU:)-:)-:)-

kofetek2010 -> VEDEŽEVALKE (8.4.2005 13:52:49)

ne, ona hodi k vzdrževalcu :)-;)

TARA in MAJ -> VEDEŽEVALKE (8.4.2005 13:55:13)

A TO PA JEST TUD;):)-

baguSka -> VEDEŽEVALKE (8.4.2005 14:48:06)

Pa ste me doble..:ups::ups::ups: Jebi ga zdej.

baguSka -> VEDEŽEVALKE (8.4.2005 14:51:26)

Ampak sam takrat k mojga ni doma.;)

SAŠA -> VEDEŽEVALKE (8.4.2005 14:59:42)

Imam "srečo",da imam vedeževalko v družini.Dvakrat sem jo prosila če mi "šloga"in po dolgem prepričevanju mi je šlogala.Načeloma domačim noče.
Obakrat je zadela.

baguSka -> VEDEŽEVALKE (8.4.2005 15:32:01)

Ja hvala bogu da domačim noče - si predstavlaš
kašn šok mora bit zanjo če kej grdga vid???

SAŠA -> VEDEŽEVALKE (8.4.2005 15:52:34)

Ja v mojem primeru je prav to bilo.
Zato jo nič več ne prosim,da mi šloga.

Micy -> VEDEŽEVALKE (8.4.2005 19:15:29)

mene je tega full strah. Jest pravm klinc gleda pa še to karr bo pa nej bo če mi je usojen mi je usojen.
Mam pa sošolko k je bla pr eni k ji je dala kafe za pit:kava: in potem ji je povedala velik stvari k so ble use resnične potem ji je pa še križišče narisala kje bo imela prometno nesrečo kjer bo kriva ona in bo s smrtnim izidom to naj bi se ji zgodilo med 6.6. in 16.6.2005 k mi je to povedala sm rekal da se nebi slučajno v avto vsedla ampak problem je v tem ker mamo mi glih maturo takrat, in ona bo nato čist pozabila. upam da ne.

brrrrrrr me kr mrazi
:ups:

Stran: [1]