|
Včasih se mi zdi, da se mi bo zmešalo 6.5.2005 19:45:19
|
|
|
|
kepa*
|
Saj vem, da me imate poln kufer, a moram spet malo pojamrat.Pri nas je katastrofa. Mali skoraj nič več ne je, ko mu ponudim stekleničko, ful joče. Čist sem na koncu z živci.Ljubi bog, saj vendar potrebuje hrano za rast in razvoj. Ne rečt, da mu zadostuje 30-50ml na obrok?To, da bi ga vedno uspavala, da bi kaj pojedel, pa ne vodi nikamor. A res ni nikogar, ki bi lahko pomagal mojemu otroku?:((:(( Sem ga danes bolj opazovala, pa se mi zdi, da je bil tud bolj miren. Ne vem, morda se mi le dozdeva. Pa zvečer imamo pravi šov, preden zaspi. Do nedavnega je brez problema zaspal sam v zibki, zdaj pa obvezno ful joče, preden zaspi. Nekajkrat sem ga ven jemala in nosila, a je bilo še slabše. Tako da ga sedal le tolažim, božam in mu dajam dudko. V bistvu pa imam nekaj vprašanj: 1. Ker imamo samo žaluzije, seveda ni tako temno v spalnici. Pa me zanima, če bi bilo bolje, da bi imeli rolete? Bi mali zjutraj dlje spal(zdaj rogovili včasih že ob pol šestih:(). Pa podnevi bolj slabo spi. Bi pomagalo, če bi tud podnevi potegnila rolete? 2. Malo sem opazovala njegovo blato, odkar imamo težave s hranjenjem. Pa je precej tekoče, danes celo zelo vodeno, se je skoraj penilo. Zdaj zvečer pa bolj sluzasto. Ve katera kaj o tem? 3. Ker veliko poliva, naj bi mu dajala tudi aptamil AR. A je bolj gost in se mi zdi, da nič ne priteče skozi cucelj oz. bolj malo.Naj kupim kakega z večjo luknjo? Sicer uporabljam nukove. Sicer pa v bistvu komaj čakam na naslednji teden, pa tudi če greva v bolnico, samo da ugotovijo, kaj je z malčkom. Ker se mi tako zelo smili,moj mali ubošček.9nebesa Lep večer.
|
|
|