|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Urok res deluje
9.1.2005 9:28:57   
spella
Hojla!

Danes zjutraj sem naredila test CB in je pokazal rahel + (navpična se bolj pozna kot vodoravna). M imam na 25-29 dni (najpogosteje 27), danes je 29 dan o M pa ne duha ne sluha. Moj možek ob rezultatu testa in navodilih vstraja, da sem srečka :nosecka:, jaz pa še kar ne upam verjet. Test sem namreč delala prvič v življenju. A mislite, da je to to???

Znakov pa razen občutljivih prsi (drugače niso nikoli, tudi pred M ne), pogostih obiskov WC in napetega trebuha ni nobenih.

LP Špela
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Urok res deluje
9.1.2005 9:37:41   
Skye
iskrene cestitke tebi in tvojemu dragemu....tud jaz mislim da si srečka :nosecka:

:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Urok res deluje
9.1.2005 9:37:48   
tinkamiška
Spella, če je bil +, pol ni dvoma....si srečka:nosecka:!!!

Vse najlepše ti želim!:rozica:

Tinka

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Urok res deluje
9.1.2005 9:38:52   
cuma
Bravo spella!!!
:bravo::bravo::bravo:
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Urok res deluje
9.1.2005 10:01:10   
spella
Hvala punce za vzpodbudne besede. Res ste zlate.

Še en prolem mam. Danes greva k njegovim na kosilo in se bojim, da se ne bova mogla zadržat, da nebi povedala. Ampak, kaj pa če vse to ni res? Full si vsi želijo :duda: in bi bili po moje kar malo užaljeni, če nebi povedala. Kaj bi ve naredile, a bi povedale a bi še počakale. A ja pa še to, kdaj pa morm zdaj k ginekologu?

Pa še to, če katero zanima. To je bil najin 2 poskus, v bistvu sva v prvem zelo redko :sloncek::sloncek::sloncek: (samo v času O -pa še ta naj bi bila samo po izračunih, brez merjenja BT ali opazovanja sluzi), ta mesec oz. decembra, pa sva skoraj vsak dan pridno :sloncek:. Tisto vlječljivo sluz (skorj 1 decimeter) sem pa imela dva dni prej, kot je bilo po izračunih predvideno in res ravno na dan, ko sem si izračunala, da sem najbolj plodna in to po LUNI:)-:)-:)-. Mogoče je pa res kaj na tem, da si najbolj ploden ravno tisti dan, ko ima luna enak položaj tistemu pri katerem si se rodil??;););)

Tolk se bojim veselit, da ne bi bla pol razočarana. Moj lubi pa je čist happy.

Še enkrat hvala. Upam, da bodo tudi vaši trebuški čim hitreje polni novih :duda:.

LP Špela:angel:

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Urok res deluje
9.1.2005 10:08:07   
Skye
spella, jaz ti predlagam, da počakaš z veselo novico do 1. pregleda pri G......čeprav si lahko predstavljam kako težko je biti tiho, kar se teko vesele novice tiče. Vsaj jaz bi tako storila.

Še enkrat čestitam in zelim vse najboljše tebi in tvoji :duda:

Pozdravček
Skye

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Urok res deluje
9.1.2005 10:21:33   
Ivi33
:bravo: zate.

Po mojem mnenju je pa vseeno boljš mal počakat, preden povesta veselo novico. Kot je rekla Skye vsaj do prvega pregleda pri G8).

LP

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Urok res deluje
9.1.2005 10:43:06   
cmokec
Iskrene čestitke tudi z moje strani.

Bravo. :bravo::bravo::bravo:

Jaz bi z novičko počakala in jo povedala po prvem pregledu. Svetujem ti, da se čimpreje naročiš. Pa ne mislim, da bi bilo lahko kaj narobe, počakala bi bolj iz vraževerja. Ziher je pač ziher.

Čestitke tudi bodočemu očku.

cmokec

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Urok res deluje
11.1.2005 9:25:59   
simonas
ISKRENE ČESTITKE! :bravo::duda::bravo::duda::bravo: Tudi jaz ti svetujem, da z novičko še malo počakaš, vsaj do prvega pregleda. Verjemi, da ne bodo zamerili. Saj jim lahko tudi kasneje poveš, da si želela biti prepričana, da je res.

Simona

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Urok res deluje
11.1.2005 15:01:30   
Andy13
Spella, čestitam za lepo novico! :bravo::bravo::bravo:

Vso srečo in pusti se razvajati! 9nebesa

Lepo se imej,

Andy

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?