spella -> Urok res deluje (9.1.2005 10:01:10)
|
Hvala punce za vzpodbudne besede. Res ste zlate. Še en prolem mam. Danes greva k njegovim na kosilo in se bojim, da se ne bova mogla zadržat, da nebi povedala. Ampak, kaj pa če vse to ni res? Full si vsi želijo :duda: in bi bili po moje kar malo užaljeni, če nebi povedala. Kaj bi ve naredile, a bi povedale a bi še počakale. A ja pa še to, kdaj pa morm zdaj k ginekologu? Pa še to, če katero zanima. To je bil najin 2 poskus, v bistvu sva v prvem zelo redko :sloncek::sloncek::sloncek: (samo v času O -pa še ta naj bi bila samo po izračunih, brez merjenja BT ali opazovanja sluzi), ta mesec oz. decembra, pa sva skoraj vsak dan pridno :sloncek:. Tisto vlječljivo sluz (skorj 1 decimeter) sem pa imela dva dni prej, kot je bilo po izračunih predvideno in res ravno na dan, ko sem si izračunala, da sem najbolj plodna in to po LUNI:)-:)-:)-. Mogoče je pa res kaj na tem, da si najbolj ploden ravno tisti dan, ko ima luna enak položaj tistemu pri katerem si se rodil??;););) Tolk se bojim veselit, da ne bi bla pol razočarana. Moj lubi pa je čist happy. Še enkrat hvala. Upam, da bodo tudi vaši trebuški čim hitreje polni novih :duda:. LP Špela:angel:
|
|
|
|