Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 12.2.2012 10:29:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 12.2.2012 10:43:26
|
|
|
|
majčica1508
|
Naj počiva v miru!
|
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 12.2.2012 10:52:44
|
|
|
|
Mimona29
|
Ojoj, res jo je skoda. Angelski glas!
|
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 12.2.2012 11:16:35
|
|
|
|
HuAnita
|
Sem ravno brala. Škoda jo je bilo.
|
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 12.2.2012 11:23:58
|
|
|
|
MioBambino
|
Osebno sem najraje slišala to njeno pesem- pesem moje mladosti. Res škoda, da je ni več.
|
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 12.2.2012 11:47:29
|
|
|
|
LuLu
|
Meni je bila vzornica v mladih letih. Začela pa sem z "How will I Know"... Škoda, res škoda. Skrbi me, da naša deca res ne bodo imela še živečih takih vzornikov s takšnim glasom...
|
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 12.2.2012 11:58:41
|
|
|
|
noranate
|
zame največja pevka vseh časov. zares velika izguba v glasbenem svetu..
|
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 12.2.2012 13:15:46
|
|
|
|
posh
|
Škoda, da jo je droga uničila. Naj počiva v miru.
|
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 12.2.2012 13:52:51
|
|
|
|
mačekmuri
|
A sem jaz edina, ki je to ne gane?
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 12.2.2012 15:27:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Odlično je pela. In toliko mizernije živela; bila je živ dokaz, da niti svetovna slava ne zapolni čustvene praznine.
|
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 12.2.2012 16:26:25
|
|
|
|
Anonimen
|
men je bla huda pevka za popiz....... ampak, ns bo tud nesl, tko da nej počiva v miru. če pa jo je droga nesla tko kot je napisala ena, ja pa kva pol, fajn ji je blo !! zato se ga pa je, sej bi se ga žihr marskikdo da neb takih glupih pisau pa klatu ke okol pa kažina delu, da bi mu dol visel dont worry be happy
|
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 12.2.2012 17:12:41
|
|
|
|
Taddy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: mačekmuri A sem jaz edina, ki je to ne gane? Mislim da ne. Ne vem zakaj, ampak zame "opevanje" narkomanov oz. drogerašev ravno ni značilno, pa naj bo to sosedov Franček ali pa souldiva oz. zvezdnica. isto me ni ganilo pri Amy W. pa še pri marsikaterem zvezdniku. Celo moti me, da jih tako opevajo. Že tako da mladina enači z njimi, potem pa še jih mediji poveličujejo. Je še dosti drugih in zame boljših pevk, ki nam grejejo srca s svojimi baladami in jim ni potrebno spiti litre alkohola, se nažirati tablet ali pa vlečti špure, da se ohranjajo. Whitney pa je tak bila zmožna peti v 80-h in 90-h, dokler se ni začela "prašit".
|
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 12.2.2012 17:14:23
|
|
|
|
Taddy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: lott men je bla huda pevka za popiz....... ampak, ns bo tud nesl, tko da nej počiva v miru. če pa jo je droga nesla tko kot je napisala ena, ja pa kva pol, fajn ji je blo !! zato se ga pa je, sej bi se ga žihr marskikdo da neb takih glupih pisau pa klatu ke okol pa kažina delu, da bi mu dol visel dont worry be happy Podnapisi, pa razlaga drugega odstavka, ker sem se izgubila med besedami
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.2.2012 17:49:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 12.2.2012 17:57:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78 IZVIRNO SPOROČILO: mačekmuri A sem jaz edina, ki je to ne gane? Mislim da ne. Ne vem zakaj, ampak zame "opevanje" narkomanov oz. drogerašev ravno ni značilno, pa naj bo to sosedov Franček ali pa souldiva oz. zvezdnica. isto me ni ganilo pri Amy W. pa še pri marsikaterem zvezdniku. Celo moti me, da jih tako opevajo. Že tako da mladina enači z njimi, potem pa še jih mediji poveličujejo. To je pač zdaj "in", da si drugačen. Že skoraj ni važno kako, samo da odstopaš od dolgočasnih standardov normalnega življenja.
|
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 12.2.2012 18:05:11
|
|
|
|
ZARA
|
Spoštovala sem jo zaradi njenega talenta in za moje pojma največjega vokala naše in njene generacije, njena domestic janki scena me pa ni zanimala preveč.
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 12.2.2012 18:18:46
|
|
|
|
alda
|
Kot pevka je bila kar dobra ..meni osebno je ena in edina Tina Turner, ampak vsak ima svoj okus. Da bi žalovala za njo, mi ni, ker se je sama odločila ,da bo živela v sožitju z nasiljem drogo in alkoholom. mene bolj prizadene smrt neznanca, ki je umrl npr v prometni nesreči po tuji krivdi,al pa ful bolanega človeka, žrtev nasilja, kot pa kdor koli, ki umre zaradi "lastne krivde"!
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 12.2.2012 20:34:17
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78 IZVIRNO SPOROČILO: lott men je bla huda pevka za popiz....... ampak, ns bo tud nesl, tko da nej počiva v miru. če pa jo je droga nesla tko kot je napisala ena, ja pa kva pol, fajn ji je blo !! zato se ga pa je, sej bi se ga žihr marskikdo da neb takih glupih pisau pa klatu ke okol pa kažina delu, da bi mu dol visel dont worry be happy Podnapisi, pa razlaga drugega odstavka, ker sem se izgubila med besedami Enako. Razlaga
|
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 12.2.2012 21:57:29
|
|
|
|
Zoja Lara
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 13.2.2012 10:55:53
|
|
|
|
petruska
|
'Whitney je umrla že konec devetdesetih, od včeraj pa ni vec ziva...' #fact
|
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 14.2.2012 20:17:00
|
|
|
|
Anonimen
|
preber si še enkrat!!! nesla- pokopala žihr- ko bi se vsaj klatu- ( ja jebote) GOVORU Kkažin- gobezdau u tri dni delu, pa drek mešu dol visel- da ga boli **** nevem kaj vidve tuki nista štekale mrbit morte res večkrat prebrat
|
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 14.2.2012 20:20:13
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: lott preber si še enkrat!!! nesla- pokopala žihr- ko bi se vsaj klatu- ( ja jebote) GOVORU Kkažin- gobezdau u tri dni delu, pa drek mešu dol visel- da ga boli **** nevem kaj vidve tuki nista štekale mrbit morte res večkrat prebrat Dobra... kot, da bi angleščino z angleščino prevajal
|
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 14.2.2012 21:09:04
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: lott preber si še enkrat!!! nesla- pokopala žihr- ko bi se vsaj klatu- ( ja jebote) GOVORU Kkažin- gobezdau u tri dni delu, pa drek mešu dol visel- da ga boli **** nevem kaj vidve tuki nista štekale mrbit morte res večkrat prebrat Dobra... kot, da bi angleščino z angleščino prevajal Zdaj pa original s prevodom . če pa jo je droga pokopala, tko kot je ena napisala, ja pa kva pol, fajn ji je blo, zato se ga pa je, sej bi se ga ko bi vsaj marsikdo da neb takih glupih pisou pa govoru, ke okol pa gobezdau u tri dni delu, pa drek mešu, da bi ga bolu **** jedva sem to prevedla
|
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 14.2.2012 21:12:19
|
|
|
|
LuLu
|
To še manj razumem Drugače je pa meni fajn tu brat take narečne po domače klepetalniško napisane besede. Drugje jih itak ne vidim (časopisi, knjige,..)
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?