Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 14.2.2012 21:22:42
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu To še manj razumem Drugače je pa meni fajn tu brat take narečne po domače klepetalniško napisane besede. Drugje jih itak ne vidim (časopisi, knjige,..) ja, ja, saj meni tudi. Lott-hec. Lulu, gremo na spolnost delat kažin?
|
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 14.2.2012 21:33:03
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: posh Lulu, gremo na spolnost delat kažin? Ne upam. Tri proti ena ni bila fer igra. Jaz sem tam zaključla s citati S. Ziherla. Pa malo me res mine, ko par takih bednih komentarjev dobim. Ok, če se še kak smajli da, da se ve da je vse zajebancija, ampak, da nekdo tak resno jemlje RR Pa da ne bom zdaj tu kakega kažina delala, pa klatla, da mi dol visi, raje grem, kot pa da jas tu visim. U hudiča, se prav moram potrudit, da tak pišem. Lahko noč posh, pa ne pozabit... smajliji so super zadeva, ko se z nekom ne strinjamo in se na RR kregamo
|
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 14.2.2012 21:40:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: posh Lulu, gremo na spolnost delat kažin? Ne upam. Tri proti ena ni bila fer igra. Strpnost, strpnost .
|
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 14.2.2012 21:40:24
|
|
|
|
posh
|
Te pa lahko noč Lulu (mi gre, ne), jas tut ne vem kaj bi več pisala, froci so me speglali tak da sem adijo koooomaj....
|
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 14.2.2012 21:43:15
|
|
|
|
LuLu
|
Valjda, deca so vse kriva. Pri meni tudi. Pol pa spat mati... Pravo temo smo našli za lahko noč
|
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 14.2.2012 21:45:24
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Strpnost, strpnost . A ti mene falovaš ali lajkuješ? Tebi tudi mirno noč... pa ne se danes kregat, noooo naj se drugi kregajo o klobasah, takih in drugačnih
|
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 14.2.2012 21:46:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Se ne kregam, samo na glas razmišljam. To so pač resne stvari.
|
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 14.2.2012 21:48:01
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Strpnost, strpnost . A ti mene falovaš ali lajkuješ? Tebi tudi mirno noč... pa ne se danes kregat, noooo naj se drugi kregajo o klobasah, takih in drugačnih od poli do homo klobas
|
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 14.2.2012 21:49:49
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Se ne kregam, samo na glas razmišljam. To so pač resne stvari. Saj te ne bo naredilo reveža iz milijonarke, če boš kdaj tisti rumeni krogec z nasmeškom prilimala - totega -> Jaz RR nisem nikoli resno jemala, ampak le kot izgovor, da nekaj ne naredim, ker sem trenutno na RR. Npr. zdaj bi morala posodo pomivat ali se učit ali iti spat. Pa še kar tipkam
|
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 14.2.2012 21:51:55
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: posh od poli do homo klobas to ja Ma ni kaj ni na tem forumu, res za crknit smešno včasih. Pa saj se vidi, da smo same babnice gor
|
|
|
|
RE: Umrla je souldiva Whitney Houston 14.2.2012 21:52:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Pač, so teme za hec in so teme za res in iz slednjih se ni kar povprek za hecat.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?