|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Umiritev
23.1.2005 21:19:19   
Sneguljcica
Zivjo!

Do PDP mam se en teden. Moj mali je bil do pred nekaj dni nazaj se kr dost zivahen-Mel je vsaj dve obdobji v dnevu ko je kr dost prebrcu in se raztegoval, zdaj pa ravno tok da nastejem tistih deset gibov na dan pa se to niso neke mocne intenzitete...A se lohk otrocek tolk pred porodom umiri?Kolk pred porodom naj bi se umiril?No, sej jutr zjutri mam pregled...samo me vseeno kr mal skrbi..:zmeden::ups:

pa pa:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Umiritev
23.1.2005 21:22:05   
Pia73
Važno je, da našteješ 10 gibov na dan. Jaz sem jih tudi včasih glih komaj. Ampak še par ur pred porodom je tako brcal, da sem mislila, da še dolgo nič ne bo,...tako da ta umiritev ni nujno znak, da boš kmalu rodila, lahko pa pomeni tudi to!

Pa srečno :rozica:

(odgovor članu Sneguljcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Umiritev
23.1.2005 21:23:46   
Anonimen
Moj :duda: se je tudi umiril nekje 10 dni pred rokom. Včasih se mi je zdelo, da ni bilo dovolj gibov čez cel dan. Potem pa sem se pozorno spravila zraven in si jih beležila in so bili, vendar niso več tako močni, kot prej, ker otroček nima več veliko prostora notri. Sicer pa je CTG dvakrat kazal normalen utrip, tako da se sedaj ne sekiram. Jih pa še vedno pozorno štejem dalje.

Bye,

Blacky s :duda:

(odgovor članu Sneguljcica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?