Umiritev (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Sneguljcica -> Umiritev (23.1.2005 21:19:19)

Zivjo!

Do PDP mam se en teden. Moj mali je bil do pred nekaj dni nazaj se kr dost zivahen-Mel je vsaj dve obdobji v dnevu ko je kr dost prebrcu in se raztegoval, zdaj pa ravno tok da nastejem tistih deset gibov na dan pa se to niso neke mocne intenzitete...A se lohk otrocek tolk pred porodom umiri?Kolk pred porodom naj bi se umiril?No, sej jutr zjutri mam pregled...samo me vseeno kr mal skrbi..:zmeden::ups:

pa pa:rozica:

Pia73 -> Umiritev (23.1.2005 21:22:05)

Važno je, da našteješ 10 gibov na dan. Jaz sem jih tudi včasih glih komaj. Ampak še par ur pred porodom je tako brcal, da sem mislila, da še dolgo nič ne bo,...tako da ta umiritev ni nujno znak, da boš kmalu rodila, lahko pa pomeni tudi to!

Pa srečno :rozica:

Anonimen -> Umiritev (23.1.2005 21:23:46)

Moj :duda: se je tudi umiril nekje 10 dni pred rokom. Včasih se mi je zdelo, da ni bilo dovolj gibov čez cel dan. Potem pa sem se pozorno spravila zraven in si jih beležila in so bili, vendar niso več tako močni, kot prej, ker otroček nima več veliko prostora notri. Sicer pa je CTG dvakrat kazal normalen utrip, tako da se sedaj ne sekiram. Jih pa še vedno pozorno štejem dalje.

Bye,

Blacky s :duda:

Stran: [1]