|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uhani za otroke
19.4.2005 23:18:28   
Meggi

Ali ima katera znanko, ali otročka z uhani.

Moja princeska skor 3 leta, je za pisanko od botrce dobila uhane.

Seveda me zdaj ko se vidmo sprašuje- kdaj ji bomo dali uhane namontirat.

Jaz sem skeptična. Hodi v vrtec in sem ravn zadnjič vidla na vpisnem listu- da so kao prepovedani zaradi varnosti.

Kaj pravite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Uhani za otroke
19.4.2005 23:24:07   
Spark
Mislim da v zlatarnah, to sploh nočejo narediti mlajšim od 3 let.
Malo še počakaj, ko bo tvoja princeska opazila kake uhančke, in če bo zainteresirana ji pojdi narediti.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Uhani za otroke
19.4.2005 23:27:21   
Anonimen
Meni osebno je grdo,da imajo majhne punčke uhančke,ampak to je stvar posameznika.
Zna pa bit nevarno pri igri.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Uhani za otroke
19.4.2005 23:29:59   
Rozalija
Men uhani ne sedejo, sploh ne na majhnih otrocih. Poleg tega so nevarni. Otroci se mal stepejo in mimogrede kdo ponesreči potegne uhan. Pa imaš prerezan uhelj in polno krvi.

Jaz jih ne bi dala, pa naj jih šenka kdorkoli že. Reči ji, da bo to za kasneje, da bo lepa v šoli.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Uhani za otroke
19.4.2005 23:30:33   
Magi*
meni je sploh grdo kakršnikoli nakit vesit na tamale. pa smo dobili že kar nekaj kosov nakita v dar. in zdaj me vedno sprašujejo zakaj, da Zarja ne nosi zapestnice!!?? a so normalni? saj se sploh ne zavedajo, da otrok lahko nakit pogoltne, mu pade v sapnik itd. no, skratka jaz tudi uhanov ne bi montirala...

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Uhani za otroke
19.4.2005 23:31:46   
clea
Men se to tut ne zdi fajn.
Sem se kar zgrozila,ko sem vidla,da so dali tamali od fantove sestrične uhane pri 11 mesecih :zmeden:.Pa še povedal so da je tamala ful jokala ko so ji luknje delal-halooooo!!!!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Uhani za otroke
19.4.2005 23:45:54   
Anonimen
Men so jih kupili za božička ko sem imela 5 let. Pa se mi je ful zagnojilo in me je ful bolelo ampak si jih nisem pustila odmontirat.:ups: zdej jih pa sploh ne nosim več.
Po moje je prekmlau, dat luknjat ušeska 3 leta staremu otroku.

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Uhani za otroke
19.4.2005 23:52:56   
Gina
MOja Lana si je ful želela uhančke (zakaj se to vedno zgodi mamicam, ki uhanov na otrocih videt ne morejo!:ups:) in je toliko časa prosila, da se mi je zdelo, da si jih mora pa res fejst želet. Pa sva (pri 6 in pol letih) šli naredit luknjice in je junaško prenesla. Ni se ji zagnojilo, ima jih skozi na ušesih, pa po pol leta sva jih zamenjali za zlate. Je pa tako, da tak otrok ima lahko samo čisto čisto majčkene uhane, ki se ne zatikajo, pa ki ornk stojijo na ušesku. Pa še tako se včasih kam zatakne (pulover čez glavo, pa med igro kaj...). Bog ne daj, kaj večjega ali visečega. Pri treh letih je pa po moje prezgodaj, kaj pa vem.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Uhani za otroke
20.4.2005 0:47:46   
ribica.
Naša ima 19 mesecev in sem ji jih pred kratkim dala naredit. Dejstvo, da jih mlajšim kot tri leta ne naredijo torej ne drži.

Kdaj, če sploh jih boš ti dala svoji se boš morala pa ti odločit oz. tvoja pupa. Če si pa skeptična, jih ji pač ne daj naredit. Simple.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Uhani za otroke
20.4.2005 6:53:39   
Nogavička
Ljudje res ne pomislijo, ko kupujejo darila. In spravljajo obdarovance oz. starše v zadrego.:(

Jaz bi počakala, da si jih bo mala res zaželela.

Botrca pa naj sprašuje - se bo že naveličala.

:rozica::rozica:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Uhani za otroke
20.4.2005 6:56:35   
Mojca20
Meni osebno ni všeč, da imajo male punčke uhane.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Uhani za otroke
20.4.2005 7:04:53   
lutka
Pri nas v vrtcu so uhane celo odsvetovali , zaradi poškodb med igro.

Se pa spomnim,da je Manca imela verižico in smo morali tudi to dat dol.

lp

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Uhani za otroke
20.4.2005 8:02:40   
Erdbeere
Evo pa ena k ni lih po večini....meni so pa uhanči zelooooooooo všeč in sem jih dala Teji notri ko je bila stara 1 leto (pa 2 tedna). Problemov zaradi gnojenja in podobno nismo imeli nikoli, je pa res da ima take majhne (kot nekakšna školjkica) in do zdej nismo imeli nikakršnih pripomb od kogarkoli v smislu "a tok majhna pa uhančke že ma"

Tko da jest verjamem, da če mamici to ni všeč pol tud hčerkica ne bo imela uhančkov....no ja so tudi izjeme samo redke

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Uhani za otroke
20.4.2005 8:20:05   
Sara3
Žal, še ena kateri uhani na tako majhnih punčkah niso všeč, še posebej ne pri kakšnih :duda: (kot zasledim v kakšnih revijah), pa tudi zapestnice ali verižice mi niso všeč (na splošno kakšen nakit). Kaj bo otrok z njimi, razen tega, da se lahko strže, zgubi....Naj še malo zraste. Moje mišljenje. Sama pa sem imela probleme z uhani, ker se mi je gnojilo in na koncu so ugotovili, da se alergična na določeno zlatnino.

Lp, :metulj:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Uhani za otroke
20.4.2005 8:32:53   
india
Evo, pa še ena,ki jepodobna Erdberee. Moja dekleta imajo vse uhane in sicer smo jih Gaji dali delat že pri 9ih mesecih, Karin in Anji pa prpi 1 letu. Pa se ni nobeni nič gnojilo, nikoli zatrgalo,poškodovalo, pa so vse tri hodile v vrtec in tudi do takih poškodb ni prišlo.
Piji pa sem dala delat lani pri 3 letih in se ji je zagnojilo le na enem ušesku injih zdaj pač ne nosi.
Imajo pa vse manj problemov z vnetji odkar imajo uhane.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Uhani za otroke
20.4.2005 8:55:28   
kalimero
Nak, meni uhani na majhnih otrocih niso všeč,ne zaradi varnosti in ne estetsko. Sama jih sicer imam od 15 leta, moja ta večja si jih je neskončno zaželela pri 12, ta mala k sreči nima še nobene želje. Pred šolo ji ne bi pustila nikakor, kasneje pa pač na njeno željo.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Uhani za otroke
20.4.2005 9:17:31   
baguSka
Le na željo otroka. Sama nikol!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Uhani za otroke
20.4.2005 9:17:41   
Pupica
jaz sem dobila svoje prve uhancke pri 1,5 letu od stare mame. In to je prva stvar ki se jo spomnim, da sva sli k zlatarju da mi je z pistolico naredil luknjice. Seveda so me prej vprasali če želim, in sem hotela. Tako da imam na to zelo dober spomnin.
Kdaj jih bo dobila Tia?Ne vem, verjetno jo bomo vprasali, pa če bo izrazila željo jih bo dobila, če ne pa ne:(:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Uhani za otroke
20.4.2005 10:48:40   
ily
Jaz spadam pa med tiste pol/pol. Sama sem jih dobila za prvi rojstni dan od mami. In so mi naredili luknjice in ni bilo nikoli nobenih problemov.
Moja Pika je pa uhančke dobila od svoje babi, moje tašče, pa je ta tudi kar naprej ˝žnedrala˝, kdaj bo imela uhančke. Pa sem vedno rekla:˝Ko bo sama hotela!˝. Pa je potem počasi nehala spraševati! No, potem se je pa Pika sama ˝odločila˝, običajno, ko smo se crkljale, pa me je tipala po ušesih in govorila:˝Eja tud´ tako mea!(Ileja bi tudi tako imela!)˝. Potem sva šli pa eno soboto, se mi zdi, da 6 tednov nazaj, v mesto po eno darilo, pa sva šli mimo zlatarne, pa ravno sva imeli čas, pa sem jo vprašala, če bi imela uhančke. Pa je rekla takoj JA. In sva šli - ampak sva prišli samo do prve luknjice:ups:. Potem ni več pustila:((! Ni bilo pa nobenih težav glede gnojenja in to. Tako imamo zdaj en uhanček (pa ne taščin, si je sama izbrala medvedke!), si je pa kakšen teden nazaj zaželela še drugega! No, pa bomo ravno tako verjetno naredili - enkrat, ko bo...! Če bo hotela!

Za v vrtec je pa pri nas tako, da imajo lahko uhančke (zakaj pa ne?....), je pa zaželjeno, da naj ne bi bili ˝obročkasti˝, ampak taki, s ˝šraufkom˝ zadaj.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Uhani za otroke
20.4.2005 10:52:40   
ZARA
se podpisem pod Mojco20!!!!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Uhani za otroke
20.4.2005 11:04:53   
*maja
Naša pupa tudi kar naprej teži z uhančki, stara pa je 4 leta in tudi v vrtcu je kar nekaj punc, ki jih imajo že kar nekaj časa, mi pa še kar vztrajamo pri tem da je še malo premalo stara. Mogoče nas bo pa kmalu prepričala.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Uhani za otroke
20.4.2005 12:11:07   
pravljica
meni pa je nakit zlo všeč...če bi hotla, bi ji naredila 2 luknji v 1 uho ;), za v popek tudi ne bo poslušala, če si bo želela

naša je dobila dvojne za 1. rojstni dan...luknjice smo naredili okoli 2. leta (ne vem več točno :ups: )
ni blo nobenih problemov, zdaj pri 6. so ji še vedno ful všeč in bi jih menjala vsake 2 dni, problem je edino, ker bi rada imela že kakšne viseče, mami pa mora najt eno dobro rešitev :zmeden:

v vrtcu ni blo problemov, nekaj jih je izgubila - zato so boljši takšni, ki se zadaj zataknejo in ob kakšni sili pač padejo ven...zgubila je tudi verižico in zapestnico...pa pravim, da zato je nakit, da se nosi, pa kaj če se tu pa tam kaj izgubi...v debelini pač ni dobro pretiravat, naj se strga če se mora 8)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Uhani za otroke
20.4.2005 12:31:23   
TaRe*
Meni so tudi pri enem letu dali uhančke.luknjice pa mi je naredil kar stric zdravnik,ki jih je tudi predlagal mojim staršem,ker sem imela non stop vnetje ušes.Baje da zlato ven vleče...kot pravi miška,to pomaga.
Moja Tamara jih je dobila pri dveh letih,pa so še vedno v škatlici.enkrat vmes se je odločila,da jih hoče imet in sva šle...jaz vsa žalostna,nisem vedela,kva naj ji rečem,da si bo premislila.Na srečo si je,ko je zagledala pištolco...a sva jo šle:kuza::kuza::kuza:
Rebeka pa jih je tud dobila od mojega brata,pa so tud v škatlici..pa bojo verjetno še nekaj časa.
Tud jaz jih ne nosim več...mi ni ,no.

:sloncek:Če bosta pa hoteli kakega v popek,bo pa mami kupla takoj...,mi je to fulll lepo.:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?