ily -> Uhani za otroke (20.4.2005 10:48:40)
|
Jaz spadam pa med tiste pol/pol. Sama sem jih dobila za prvi rojstni dan od mami. In so mi naredili luknjice in ni bilo nikoli nobenih problemov. Moja Pika je pa uhančke dobila od svoje babi, moje tašče, pa je ta tudi kar naprej ˝žnedrala˝, kdaj bo imela uhančke. Pa sem vedno rekla:˝Ko bo sama hotela!˝. Pa je potem počasi nehala spraševati! No, potem se je pa Pika sama ˝odločila˝, običajno, ko smo se crkljale, pa me je tipala po ušesih in govorila:˝Eja tud´ tako mea!(Ileja bi tudi tako imela!)˝. Potem sva šli pa eno soboto, se mi zdi, da 6 tednov nazaj, v mesto po eno darilo, pa sva šli mimo zlatarne, pa ravno sva imeli čas, pa sem jo vprašala, če bi imela uhančke. Pa je rekla takoj JA. In sva šli - ampak sva prišli samo do prve luknjice:ups:. Potem ni več pustila:((! Ni bilo pa nobenih težav glede gnojenja in to. Tako imamo zdaj en uhanček (pa ne taščin, si je sama izbrala medvedke!), si je pa kakšen teden nazaj zaželela še drugega! No, pa bomo ravno tako verjetno naredili - enkrat, ko bo...! Če bo hotela! Za v vrtec je pa pri nas tako, da imajo lahko uhančke (zakaj pa ne?....), je pa zaželjeno, da naj ne bi bili ˝obročkasti˝, ampak taki, s ˝šraufkom˝ zadaj.
|
|
|
|