|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uhajanje urina-pomoč!
21.2.2005 11:49:20   
Nika27
Sem v 39.tednu nosečnosti. Do zdaj nisem imela problemov z uhajanjem urina, pred parimi dnevi pa se je začelo. Čez dan je kar v redu, ponoči pa se vsake toliko zbudim s čisto mokrimi vložki :(
Delam Keglove vaje. Zanima me, kako ste se ve spopadale s to nadlogo? Katere vložke uporabiti, ker VIR 80 ne zadržijo dovolj?
Prosim za nasvete!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Uhajanje urina-pomoč!
21.2.2005 11:50:05   
Anonimen
Da ni mogoče to plodovnica?

(odgovor članu Nika27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Uhajanje urina-pomoč!
21.2.2005 11:53:29   
total
Ja, prav imaš Splišni,

Lp:sloncek:

(odgovor članu Nika27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Uhajanje urina-pomoč!
21.2.2005 12:04:30   
darjatimci
Se pridružujem predhodnicama,če nimaš v kratkem ginekologa,kar hitro do zdravnika,srečno.

(odgovor članu Nika27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Uhajanje urina-pomoč!
21.2.2005 17:07:41   
Nika27
Ne, ziher ni, sem zagnala paniko in šla ob enih ponoči kar v porodnišnico. Babica je rekla, da nisem še nič odprta pa da je vse suho in da je ziher urin.
Kako se spopasti s to nadlogo?

(odgovor članu Nika27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Uhajanje urina-pomoč!
22.2.2005 8:45:52   
Anonimen
Ne bi te strašila...tudi moji hčeri se je to dogajalo,so ji tudi trdili,da ni plodovnica,ker je še zaprta,na koncu se je izkazalo,da je bila le plodovnica,tik pred porodom so na ultrazvoku ugotovili,da je mali skor že na suhem:(
Ja kdaj ste pa plodovnico zgubljala?:ups::ups::ups::ups:
Ni pa rečeno,da je tudi pri tebi enako.Poskusi z Kegljevimi vajami.Ko greš lulat telovadi z mehurjem tako,da ne spustiš takoj urina ampak po curkih in stiskaj mehur.Spusti zadrži spusti.......
To nej delajo tudi tiste ki so že po porodu.

(odgovor članu Nika27)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Uhajanje urina-pomoč!
22.2.2005 9:17:14   
bobek05
Na aerobiko za nosečnico, kamor hodim 1x tedensko je tudi ena med. sestra ali celo zdravnica (tega se zdaj točno ne spomnim). Rekla je, da naj nosečnice ne bi vadile Keglovih vaj ko urinirajo - spusti/zadrži/spusti (urin). Na takšen način naj bi nosečnica samo preverila, katere mišice mora stiskati. Baje je takšno početje nevarno, ker ti nekaj urina lahko odide nazaj gor in imaš potem nekakšno zastrupitev. Če je to res ne vem, ampak ziher je ziher. Tudi moja mama je bila malo presenečena, ko sem ji to omenila, ker so njih še tudi učili po tej "stari" metodi.

Kaj pa jaz vem... Omenjam samo to, kar sem slišala.

Kar pa se tvojega uhajanja urina tiče... Zdaj ti verjetno kaj druga kot dobri vložki, ne bo pomagalo. Če ti ne uhaja ves čas, je verjetno res samo urin... Mogoče bi bilo dobro, da o tem takoj obvestiš svojega G (saj predvidevam, da si takrat ko si oddirjala v bolnico naletela na dežurnega G). Pa vso srečo....

(odgovor članu Nika27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Uhajanje urina-pomoč!
22.2.2005 10:47:03   
Nika27
To se mi dogaja samo ponoči, podnevi zelo malo. Plodovnica bi verjetno odtekala cel dan? :zmeden: Ginekologa mam v petek, miško je zelo živ tko da upam da je vse redu...

(odgovor članu Nika27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?