|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ugotavljanja očetovstva
5.1.2006 11:59:03   
anja28
Zanima me kje v Sloveniji lahko naredim preiskave o ugotovitvi očetovstva v času nosečnosti?
In morda koliko to stane. Hvala vsem za odgovor.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ugotavljanja očetovstva
5.1.2006 12:38:52   
Katjusa
ta tema je bla pred nekaj casa na forumu tko da uporani iskalnik kolkr se men zdi pa to pri nas ni mozno!

Katja

(odgovor članu anja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2006 13:08:12   
urška
na MONu imaš forum genetska poslovalnica; najbolj da tam vprašaš

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2006 14:15:12   
Lili2
da se narest pri nas, je brat od moža delal, samo je ful drago, če ti je lažke pokliči leonišče in vprašaj za info, ali svojo G.
LP

(odgovor članu anja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2006 14:43:04   
tana 1

Hojla!
Test DNK delajo tudi pri nas, stane pa okrog 300.000 tisoč. Morda je sedaj še dražje, tako je bilo pred 6 leti.

lp

(odgovor članu anja28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2006 22:13:39   
Anonimen
Pa dajte no otroka vsaj v trebuhu pustit pri miru, no!

(odgovor članu tana 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2006 9:08:46   
Cikica
Kerensa je napisala prav,vsaj v trebuhu mu dajte mir.Mislim pa da to delajo v lj,kliniki.Če je že tako pa počakajta ko se otrok rodi.

Res pa ne razumem takšne moške da to zahtevajo,mislim hallo je res to tako pomembno da morajo delati DNK,naj  je srečen da je dobil ali bo dobil otroka.So najlepše kar se ti zgodi v življenju,so naši sončki.

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.1.2006 22:21:34   
soncek&luna
naj vam povem iz prve roke, ker grem jaz skozi to in sem se pozanimala za vse mozne nacine:

testa DNK v SLO v casu nosecnosti po zakonu NI mogoce opravljati... je sicer eno podjetje, ki se ukvarja z genetiko v ljubljani, ki ti to lahko omogoci in poslje vzorce v tujino... je pa riziko za spontani splav kar nekaj procenten, za znesek pa ne vem, ker se nisem za to varianto odlocila.. so mi pa rekli, da je razlika v znesku ali hoces uradno potrdilo (z zigom, ki ga potem tudi uradno velja pri nas) ali pa samo kot informacijo...

pri nas lahko delas test sele PO porodu in sicer na sodni medicini medicinske fakultete v ljubljani... testi se opravljajo samo 1x na mesec, prej moras poslat vlogo, nakar ti oni posljejo vabilo z datumom in uro... prisotni morate biti vsi trije... stane pa 80.000 sit na osebo, torej 240.000 sit, ki jih je treba nakazati pred opravljanjem testa

upam, da se bo tvoj premislil glede, ker vem kako je to bolece

Mami, pika moja!

(odgovor članu Cikica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?