Ugotavljanja očetovstva (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

anja28 -> Ugotavljanja očetovstva (5.1.2006 11:59:03)

Zanima me kje v Sloveniji lahko naredim preiskave o ugotovitvi očetovstva v času nosečnosti?
In morda koliko to stane. Hvala vsem za odgovor.

Katjusa -> RE: Ugotavljanja očetovstva (5.1.2006 12:38:52)

ta tema je bla pred nekaj casa na forumu tko da uporani iskalnik kolkr se men zdi pa to pri nas ni mozno!

Katja

urška -> RE: Ugotavljanja očetovstva (5.1.2006 13:08:12)

na MONu imaš forum genetska poslovalnica; najbolj da tam vprašaš

Lili2 -> RE: Ugotavljanja očetovstva (5.1.2006 14:15:12)

da se narest pri nas, je brat od moža delal, samo je ful drago, če ti je lažke pokliči leonišče in vprašaj za info, ali svojo G.
LP

tana 1 -> RE: Ugotavljanja očetovstva (5.1.2006 14:43:04)

Hojla!
Test DNK delajo tudi pri nas, stane pa okrog 300.000 tisoč. Morda je sedaj še dražje, tako je bilo pred 6 leti.

lp

Anonimen -> RE: Ugotavljanja očetovstva (5.1.2006 22:13:39)

Pa dajte no otroka vsaj v trebuhu pustit pri miru, no!

Cikica -> RE: Ugotavljanja očetovstva (6.1.2006 9:08:46)

Kerensa je napisala prav,vsaj v trebuhu mu dajte mir.Mislim pa da to delajo v lj,kliniki.Če je že tako pa počakajta ko se otrok rodi.

Res pa ne razumem takšne moške da to zahtevajo,mislim hallo je res to tako pomembno da morajo delati DNK,naj  je srečen da je dobil ali bo dobil otroka.So najlepše kar se ti zgodi v življenju,so naši sončki.

soncek&luna -> RE: Ugotavljanja očetovstva (12.1.2006 22:21:34)

naj vam povem iz prve roke, ker grem jaz skozi to in sem se pozanimala za vse mozne nacine:

testa DNK v SLO v casu nosecnosti po zakonu NI mogoce opravljati... je sicer eno podjetje, ki se ukvarja z genetiko v ljubljani, ki ti to lahko omogoci in poslje vzorce v tujino... je pa riziko za spontani splav kar nekaj procenten, za znesek pa ne vem, ker se nisem za to varianto odlocila.. so mi pa rekli, da je razlika v znesku ali hoces uradno potrdilo (z zigom, ki ga potem tudi uradno velja pri nas) ali pa samo kot informacijo...

pri nas lahko delas test sele PO porodu in sicer na sodni medicini medicinske fakultete v ljubljani... testi se opravljajo samo 1x na mesec, prej moras poslat vlogo, nakar ti oni posljejo vabilo z datumom in uro... prisotni morate biti vsi trije... stane pa 80.000 sit na osebo, torej 240.000 sit, ki jih je treba nakazati pred opravljanjem testa

upam, da se bo tvoj premislil glede, ker vem kako je to bolece

Stran: [1]