|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   UZ kje?
18.2.2011 10:28:14   
sonček33
Imam napotnico za UZ vratu. Čakalna doba je itak dolga. Ali ve katera, kje bi lahko opravila UZ vratu - na napotnico ali samoplačniško?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: UZ kje?
18.2.2011 11:23:51   
Tanja55
verjetno si ze probala samo meni pade na pamet samo Diagnostični center Bled...

aja pa nasla sem tole: http://pza.si/Ultrazvok-vratu.aspx
                                   http://www.ultrazvok.eu/

< Sporočilo je popravil Tanja55 -- 18.2.2011 11:25:21 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.2.2011 11:52:43   
Andromeda
Od kod pa si in kaj naj bi ti na UZ pregledali - bezgavke, ščitnico...?

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2011 11:56:41   
sonček33
Tanja, v Diagnostičnem žal tega ne izvajajo.

Andromeda - gre za zatrdlino na vratu, zadaj.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2011 12:00:37   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Andromeda - gre za zatrdlino na vratu, zadaj.

predvidevam, da bezgavka? Za take in drugačne zatrdline pa so njaboljši stručkoti na onkološkem inštitutu UKC v Ljubljani. Pred leti sem šla tam (tudi zaradi zatrdline na vratu, ampak bolj na sredini), na napotnico, so me takoj vzeli (brez predhodnega naročanja), čakala sem pa kako uro, se ne spomnim točno.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.2.2011 12:05:46   
sonček33
Andromeda, hvala. Ne, ne gre za bezgavke, pač nekoliko odbeljena desna stran. Hvala še enkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 6
18.2.2011 12:08:35   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Andromeda, hvala. Ne, ne gre za bezgavke, pač nekoliko odbeljena desna stran. Hvala še enkrat.

Aha. Potem pa najbolje, da pokličeš in vprašaš. Meni so samo punkcijo delali, ker je bil rezultat b.p., pa ni bilo potrebnih dodatnih preiskav. Pa srečno!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.2.2011 12:10:40   
Blueeyes
jaz sem vedno zbrskala po netu telefonske št. vseh odrinacij, zd, kc,... kjer delajo UZ in pol sem enga za drugim klicala če delajo te preglede, kok je čakalna vrsta, pa če delajo še samoplačniško in koliko košta

Neposredna povezava do sporočila: 8
18.2.2011 18:14:59   
Freya88
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

jaz sem vedno zbrskala po netu telefonske št. vseh odrinacij, zd, kc,... kjer delajo UZ in pol sem enga za drugim klicala če delajo te preglede, kok je čakalna vrsta, pa če delajo še samoplačniško in koliko košta

enako...
se je vedno dobro izslo:D

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

HOJICA
nataly33

Ali vaš otrok uporablja hojico?

DA (22%)

NE (78%)

Število vseh glasov: 174

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!