UZ kje? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

sonček33 -> UZ kje? (18.2.2011 10:28:14)

Imam napotnico za UZ vratu. Čakalna doba je itak dolga. Ali ve katera, kje bi lahko opravila UZ vratu - na napotnico ali samoplačniško?

Tanja55 -> RE: UZ kje? (18.2.2011 11:23:51)

verjetno si ze probala samo meni pade na pamet samo Diagnostični center Bled...

aja pa nasla sem tole: http://pza.si/Ultrazvok-vratu.aspx
                                   http://www.ultrazvok.eu/

Andromeda -> RE: UZ kje? (18.2.2011 11:52:43)

Od kod pa si in kaj naj bi ti na UZ pregledali - bezgavke, ščitnico...?

sonček33 -> RE: UZ kje? (18.2.2011 11:56:41)

Tanja, v Diagnostičnem žal tega ne izvajajo.

Andromeda - gre za zatrdlino na vratu, zadaj.

Andromeda -> RE: UZ kje? (18.2.2011 12:00:37)

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Andromeda - gre za zatrdlino na vratu, zadaj.

predvidevam, da bezgavka? Za take in drugačne zatrdline pa so njaboljši stručkoti na onkološkem inštitutu UKC v Ljubljani. Pred leti sem šla tam (tudi zaradi zatrdline na vratu, ampak bolj na sredini), na napotnico, so me takoj vzeli (brez predhodnega naročanja), čakala sem pa kako uro, se ne spomnim točno.

sonček33 -> RE: UZ kje? (18.2.2011 12:05:46)

Andromeda, hvala. Ne, ne gre za bezgavke, pač nekoliko odbeljena desna stran. Hvala še enkrat.

Andromeda -> RE: UZ kje? (18.2.2011 12:08:35)

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Andromeda, hvala. Ne, ne gre za bezgavke, pač nekoliko odbeljena desna stran. Hvala še enkrat.

Aha. Potem pa najbolje, da pokličeš in vprašaš. Meni so samo punkcijo delali, ker je bil rezultat b.p., pa ni bilo potrebnih dodatnih preiskav. Pa srečno!

Blueeyes -> RE: UZ kje? (18.2.2011 12:10:40)

jaz sem vedno zbrskala po netu telefonske št. vseh odrinacij, zd, kc,... kjer delajo UZ in pol sem enga za drugim klicala če delajo te preglede, kok je čakalna vrsta, pa če delajo še samoplačniško in koliko košta

Freya88 -> RE: UZ kje? (18.2.2011 18:14:59)

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

jaz sem vedno zbrskala po netu telefonske št. vseh odrinacij, zd, kc,... kjer delajo UZ in pol sem enga za drugim klicala če delajo te preglede, kok je čakalna vrsta, pa če delajo še samoplačniško in koliko košta

enako...
se je vedno dobro izslo:D

Stran: [1]