Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: UV sterilizator za dude 16.1.2012 16:44:03
|
|
|
|
roladica
|
Seveda, ker to da na sprehodu spotoma steriliziraš dudo je ful pomembno. Ne padamo na te fore.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2012 17:38:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: UV sterilizator za dude 16.1.2012 18:13:39
|
|
|
|
kajajaka
|
A zdaj že DM daje takšne reklame gor Pri nas in pri vseh, ki jih poznam smo zelo starokopitni in dude (za novorojenčke) še kar prekuhavamo, na sprehodu pa pač samo obrišemo ali splahnemo. Do zdaj so vsi preživeli
|
|
|
|
RE: UV sterilizator za dude 1.2.2012 11:50:46
|
|
|
|
cilla
|
Da ne odpiram nove teme bom kar to izkoristila... zanimajo me izkušnje tistih, ki imate doma električni sterilizator stekleničk: katerega imate, ste z njim zadovoljne, ali gredo vanj samo stekleničke iste blagovne znamke (npr. sterilizator Avent, Tommee Tippee, Chicco....) ali katera koli povprečna steklenička. Imava dvojčke in steriliziranje stekleničk s prekuhavanjem vzame kar nekaj časa, zato resno razmišljam o nakupu sterilizatorja. Hvala za vsako info
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2012 12:47:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: UV sterilizator za dude 1.2.2012 15:16:02
|
|
|
|
cilla
|
Imam nedonošenčka, ja. Deloma si črpam, deloma AM, en kup dela s flaškami v glavnem. No, bom še jutri vprašala v porodnišnici, sem bila prepričana, da sterilizirat moramo vsakokrat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2012 19:04:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: UV sterilizator za dude 1.2.2012 21:39:49
|
|
|
|
jeannetka
|
Evo izkušnje iz tujine. Tukaj ti pa v porodnišnici rečejo, da je to popolnoma brezveze in da naj tega ne počnemo. Jaz sem samo prvič vse prekuhala, potem pa več nikoli in tudi večina tukaj tega ne počne.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2012 22:10:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: UV sterilizator za dude 9.2.2012 20:23:18
|
|
|
|
babkaa
|
jaz imam od mam, mislim da je stal 35 eur, mam 6 flašk po hranjenju vsako flaško z krtačko umijem in jo dam v sterilizator, ko je poln ga vklopim, sem se kar navadla na njega... dam not tudi dude, igrače, žličke
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?