Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog 27.5.2006 16:29:30
|
|
|
|
lana38
|
Bety! Držim pesti, da ti ne bo treba iti Reša pogledati in prej zagledaš . Jaz pa lahko kar do jeseni in spet . Če pa do takrat ne bo nič, potem pa grem gledat svojega G in me verjetno čaka histeroskopija. Tudi zase resnično upam, da bom prej zagledala in se vseselila svojega ter uživala v , ki bo upam tokrat brez zapletov. Bomo videli, kaj nam je namenila usoda. LP
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog 28.5.2006 9:44:30
|
|
|
|
pilotgirl
|
No lepo da si odprla novo temo.Kar se pa črtic tiče bom pa vse v sredo zvedla,če bo bom vesela če ne pa po eni strani tudi,ker rajš vidim da dobim kot da bi blo kaj narobe.Kako ste pa ve kaj?Čez vikend se pa res prav nobena ne oglasi!
|
|
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog 29.5.2006 9:03:28
|
|
|
|
Bety
|
Pozdravljene!!! Dež, dež, dež....mraz, mraz, mraz.....a poletje pred nami ?!?! .... Groza!!! Upam, da boste pisale pod to temo naprej.....Jaz bi potrebovala domači matični mleček, od kakšnega čebelarja....Ali katera od vas ve, kje se ga dobi? Drugo je vse po starem. Moji plodni dnevi so naslednji teden. Ta teden jajčece raste in upam, da bo dobre kvalitete. Javite se! LP
|
|
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog 29.5.2006 13:09:08
|
|
|
|
lana38
|
Pozdravljene! Ja, res je sivo in mokro zunaj, prav zoprno. Moji plodni dnevi pa bi se naj zaćeli včeraj in bi naj bili nekje do petka, če bi bilo vse kot mora biti. O bi naj bila čez 3-4 dni. Bomo bideli, kaj bo pokazala BT. Midva sicer že od konca M veselo , tako da O ne bova zgrešila. Če se bo pa kaj prijelo, bomo pa videli v sredini junija. Bi bila zelo vesela, če bi bil kakšen pozitiven rezultat. Sem pa tudi jaz že opazila, da čez vikend bolj malo gledate gor na RR. Ima vsaka svoje obveznosti in kam gre. Nekater pa imajo samo v službi internet, potem pa se ne oglasijo čez vikend. NO, potem pa smo spet ob delovnih dnevih skupaj. Danes me bolj daje žalost. Če bi še bila noseča, bi bila danes že na dopustu. Saj sem vedela, da bom žalostna, ko bo prišel ta čas. Še en udarec me čaka, ko bo prišel 2.8., ko bi naj rodila. Takrat bo verjetno še huje, kot danes. Mogoče pa bom takrat že in bom lažje prenesla. To bi bilo še najbolje. LP
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog 31.5.2006 9:39:12
|
|
|
|
lana38
|
Bety! Ne jokaj . Na tvoji temi smo v samo nekarete, ki smo že v drugem krogu. Ene pa so še vedno v prvem, ali pa še niti niso štartale v boju za . Tiste pač ne morejo biti v temi 2. krog. LP
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog 31.5.2006 18:15:19
|
|
|
|
pilotgirl
|
Evo pa sem tud jast v drugem krogu z vami.Na uz je g rekla da pač mi hudičevka zamuja ,ker se jajčece ni sprostilo in sem dobila neke tabletke da bo hudičevka splh prišla.
|
|
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog 1.6.2006 9:15:43
|
|
|
|
Špela100
|
Pilotgirl žal mi je
|
|
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog 1.6.2006 11:42:56
|
|
|
|
lana38
|
pilotgirl
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog 1.6.2006 14:45:18
|
|
|
|
lana38
|
Pozdravljene! Jaz sem pa na vrhuncu svojih plodnih dni. Vidim po sluzi in tudi akne na obrazu kažejo na bližino O. Seveda midva pridno . Bog ve, če je ta mesec kaj ratalo. No, čez 12 dni bo že bolj jasno, takrat je 13.6., ko bi naj prišla . lp
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog 1.6.2006 20:21:26
|
|
|
|
pilotgirl
|
Jo j punce jast pa šele čakam gdaj bo ta hudičevka sploh prišla.Si bom kupila ovulacijske teste ta mesec,pa bomo vidli a je ratalo al ne.
|
|
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog 2.6.2006 9:52:52
|
|
|
|
lana38
|
pilotgirl! Kaj pa so bile tiste krvavitve, ki si jih imela? A to ni bila M ? A so se ti čisto zmešali ciklusi? LP
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog 2.6.2006 11:14:00
|
|
|
|
pilotgirl
|
Lej me je dala na uz,je rekla da je jajčece v maternici sam se kao ni sprostilo,ni počlo.Rjav izcedek kao je pa začel bit ker se mi je že tolko sluznica odebelila,tko da zdej čakam da jo dobim sploh.
|
|
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog 5.6.2006 9:40:44
|
|
|
|
Bety
|
Pozdravljene! 2.krog se nadaljuje.....od danes naprej pričakujem O.....cel vikend sem okrog sebe imela dojenčke in sem jih pogumno pestovala..... Tista angleška tran za izračun rizika nosečnosti mi pokaže datum 7.6. ob 9,45h, riziko 2, B...Kako oni vedo, da bo moja O prav takrat???...Pa tudi jaz sem si izračunala, da je v sredo največja možnost za O.....zanimivo?!?!...... Drugo, pa ne vem, kaj naj vam napišem.....na morje bi rada šla, pa je mrzlo....pospravljat moram doma, pa se mi ne da.....čez vikend sva z mojim šla z motorjem za 3 dni v Litijo....bolj malo sem spala, čeprav sva bila s šotorom.... V četrtek pa bom probala še enkrat izvajati tisto kuro, za očiščevanje jeter....do takrat pa bom samo pila sokove....čez vikend sem pojedla en hamburger, pa mi še vedno stoji v želodcu....težka hrana je to za moj trebuh.....bolj mi odgovarja zelenjava pa sadje.... Kdaj bo kakšna poročala o ??? Prav prazno je brez veselih novičk..... Imejte se lepo.... LP
|
|
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog 5.6.2006 12:00:01
|
|
|
|
lana38
|
Bety! Tista angleška stran ti izračuna lunino O, ne biološke. Pred dalj časa smo na RR govorile o lunini O. Poglej malo za nazaj. Baje bi naj vsaka ženska imela lunino in biološko O. Če se datum lunine in biološke O ujema, potem v 99% lahko zanosiš. Pred dnevom lunine O je treba tri dni vsak dan, da ujameš to lunino O. Na sam dan lunine O je že prepozno, če prej nisi, npr. lunina O je 22.6, moraš 19., 20. in 21.6. Ne vem , če je res kaj na tem. Lunina O bi naj bila odvisna od položaja luna v času tvojega rojstva. Jaz sem npr. imela biološko O 4.5., lunino pa 24.5. Je pa res, da sva prvega otroka spočela 12.6.1996 in ta dan sem imela lunino O. Pri drugem pa je bila biološka O 8.11.2005, lunina pa 27.11., tako da je bilo daleč narazen. Mi je pa pri drugem otroku kazalo v tem času risk za napake pri plodu v tej tabeli 4 in resnično je otrok imel kromosomsko napako. Zdaj pa ne vem, če je vse skupaj samo slučajnost, ali je res kaj na tem. Drugače pa sem trenutno v času plodnih dni, še vedno, ker je BT še vedno niska in tudi sluzi imam zelo veliko. Biološka O torej zamuja in je zdaj že 5 dni kasneje. Dobro, da si merim BT, bom vsaj vedela zakaj M zamuja, ker bo tudi M prišla zato kasneje. Zato pa jih veliko žensk porabi na gore testov, ki so seveda neg., ker mislijo, da jim M zanuja, pa jim v resnici sploh ne, ker je tudi O bila kasneje in potem M ne more priti pravočasno, ker se pojavi približno 14 dni po O. Celo teorijo sem že razvila o tem. Ne morem verjeti. LP
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog 5.6.2006 18:18:07
|
|
|
|
fusia
|
Če se lahko malo vmešam v tole temo o lunini O... kakšna ideja, kako naj si premaknem M, razen s kontracepcijskimi tabletami? Trenutno je moj ciklus za 100% drugačen kot bi naj bil po luni in če bom čakal, da se ujameta, bo trajalo kakih par let
|
|
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog 6.6.2006 7:18:26
|
|
|
|
lana38
|
To imaš pa prav, da bo trajalo par let, da se bosta O združili. Tudi pri meni je tako. Zaenkrat nimam nekega namena, da bi si prestavila M. Lahko pa jo prestaviš tudi z nekimi drugimi hormonskomi tabletami, ni nujo da so to KT. Pri meni je pa tako, da nimam M vedno na 28 dni. Včasih je ciklus krajši, včasih pa daljši, tako da se mi tudi sama M prestavlja. Ta ciklus , ki ga imam zdaj, se bo zelo verjetno podaljšal, kajti danes je 21. dan ciklusa, pa se BT še ni dvignila, kar pomeni, da še nisem imela O. M pa nastopi 12 do 16 dni po O, torej se bo tudi M zavlekla. LP
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog 7.6.2006 8:04:25
|
|
|
|
Bety
|
heelooo!!! Kako ste? Mene od sobote boli vse v trebuhu, vse je napeto in mož pravi tudi zelo osko. Zaprtje ni razlog. O pa mislim, da ni še bila. Danes, jutri, pojutrišnjem...pa sigurno bo. Nimam izcedkov in mislim, da je tudi kakšno vnetje izključeno.Toliko se trudim vse skupaj, da že vem, kako bom razočarana, če pride M... ... Odločila sem se še, da zamenjam G....ga imam predolgo in je čas za mlajšo generacijo....Poskušala bom dobiti Reš Uršulo....da bom imela njihovo celo družino za zdravnike... ...mogoče bo kaj boljše.... Pa tako bi rada shujšala še 5 kg....zdaj sem začela z drugačno dieto...jem samo solate in solate...pa telovadba....samo ne gre nič dol.... Na morje gremo avgusta...do takrat pa vikendaško pohajanje... LP
|
|
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog 7.6.2006 8:52:11
|
|
|
|
lana38
|
Bety! Jaz sem pa shujšala 3 kg s to 15 dnevno dieto. Zdaj več ne vem točno, kjes em jo objavila ali v tem 2.krogu, ali pa tam, pri prvi temi UPANJE PO SPLAVU. Malo pobrskaj, sem celi jedilnik dala gor. Pa še komplicirano ni in 15 dni hitro mine. Drugače pa sem jaz bolj tako . O je ta mesec zamujala in je bila šele 4.6., namesto 31.5. To pomeni, da bo tudi M prišla najmanj 5 dni kasneje. Ne vem, zakaj se mi je ciklus zmešal. Pa še to ravno zdaj pred poletjem in če tako ostane bom dobila julija M ravno, ko gremo na morje. To mi pa nič ne paše. Najbolj srečna bi bila, če M že ta mesec sploh ne bi bilo in bi bila srečka . Bomo videli, če se mi želje zresničijo. LP
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog 7.6.2006 15:06:11
|
|
|
|
Špela100
|
O Bety, a ti bi pa Reševo dobila, jaz pa nisem bila nič zadovoljne z njo, je tako groba, me je enkrat pregledala ko me je sprejela v bolnico, sem mislila, da bo skozi grlo prišla. Pa sem mislila, da sem samo jaz tako občutljiva, pa so potem punce povedale, da je bila tudi z njimi groba in nič ni kaj prijazna. Sem se počutila kar odveč zraven nje. Nič človeška, ne vem morda je bil tak dan, morda nisem bila njena pacientka...ne vem.
|
|
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog 8.6.2006 7:56:01
|
|
|
|
Bety
|
hmmmmmmm.....joj....jaz to Reševo osebno ne poznam....mogoče bi bilo prav, da še malo premislim..... ..... Kar se tiče diete, pri meni ni problem, če sem od zunaj....takrat nisem pravnič lačna in vse gre OK...problem je, ko sem doma....pa še kuhat moram za druge....zdržala sem 2 meseca in zdaj mi je zmanjkalo moči.....kar vse skupaj bi poslala nekam.... Zanimivo je, kako se ti v življenju zgodi prav tisto, kar najmanj hočeš......(nisem dobila 10 let pričakovano delovno mesto //ker sem pri zadnji nosečnosti bila nekaj na bolniški//; dojenčka pa od nikoder in mogoče ga tudi nikoli ne bo...).... prav žalostno..... Pa vam moram potožiti, tudi mene datumi bolijo, ko se spomnim, da bi bila na bolniški in moja znanka bo rodila drug mesec..... ....nisem si mislila, da so lahko tako boleče stvari na svetu.... Izmerila sem si BT in je 37 danes....to pomeni, da je O bila....OK...bila sva pridna in dejva počakat teh 15 dni..... Potem bi pa dieto vrgla o klin.. ...samo, da bi bila .... Srečno!
|
|
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog 8.6.2006 10:01:45
|
|
|
|
lana38
|
Ja saj v nosečnosti niti ne smeš hujšati, moraš se rediti LP
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog 10.6.2006 11:59:16
|
|
|
|
Bety
|
Kje ste??? A vse na šihtu mate računalnike???? No....sobota je....pričakujemo dež.....jaz sem izvajala očiščevanje jeter...če že noseča ne morem biti, da se vsaj pripravim na umetno oploditev avgusta.... Moja BT je povišana (37-37,3)...samo, ne čutim ni drugega, da bi se dogajalo.... Lana38, Dori....in ostale....kakšne so vaše izkušnje pri oploditvi in vgnezditvi???? Pri meni se je vedno nekaj posebnega dogajalo in sem vedela, da je to to. Ali tudi vi imate podobne izkušnje??? Beremo se še-le jutri in lep vikend vam želim... LP
|
|
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog 10.6.2006 12:05:59
|
|
|
|
lana38
|
Bety! Kam pa greš, da te do jutri ne bo? Občutek pri vgnezditvi??? Ne vem, da bi bilo kaj posebnega. Enako je bilo kot vsak ciklus pred M, razen da se potem M ni prikazala. To je pa tudi vse. Edino BT ne je opozarjala, da M še ne bo prišla, ker je ostala povišana. Ne dam kaj preveč na te znake, ker se pojavljajo čisto vsak mesec pred M in potem res več ne vem pri čem sem. Ne vem, kam vse izginejo čez vikend. To se že v petek pozna, da ni več skoraj nobene na RR. Potem pa samo čekiram in vidim, da sem sama in edina, ki gleda gor na RR. LP
|
|
RE: UPANJE PO SPLAVU 2.krog 10.6.2006 17:39:30
|
|
|
|
Špela100
|
No, no Lana38 saj smo tukaj, sam pri meni nič novega ne dogaja. Jaz sem v fazi čakanja, 15.6. naj ne bi prišla, včeraj me je že mal bolel trebuh, tako da verjetno pride, imam pa take hemeroide, da je joj. Komaj sedim. Ja znaki pa res ne vem, meni je bil edini znak, da me ni nič trebuh bolel kot pred M, ene pa vseeno šraufa in so noseče. Ne vem moj edini znak je bil ta, da ni bilo bolečin pred M. Pa še to nisem bila sigurna, al me res nič ne boli, ali si samo umišljam da me ne boli...potem sploh ne veš več kaj res čutiš in kaj ne. Tako, da lahko vseeno držite pesti zame, je bil pa ta mesec čist miren in brez psihoz in štetja dnevov. Mal me je volja minila. Imejte se.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?