|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   UMAZANI MOŽ !!!
24.9.2006 23:47:15   
Anonimen
Kako naj začnem...moj mož se ne mara kopati. Pravzaprav se ne skopa tudi po cel mesec. Včasih se malo špricne z vodico, pa reče, saj je tako dobro.

Kaj naj naredim?Dela fizično delo, s terena pride popolnoma umazan in prešvican, pravzaprav zelo smrdi. Ko mu rečem naj se umije mi reče, da bi najprej pojedel kosilo ker je lačen, potem gre pa kar počivati in to med sveže rjuhe. Prižge TV in se na moje prošnje, naj se umije, ne odzove.

Kaj naj naredim?

Drugi dan gre spet na delo in se zgodba ponovi. Tako mine več dni, tednov, predno se skopa. Zjutraj obleče pajaca za delo in sveže majice, vendar smrdi še od prejšnjih dni. Oblači se res v sveža oblačila, ki mu jih jaz perem, vendar se od njega širi neprijeten vonj.

Kaj mi svetujete, naj povem, da ko sem ga spoznala ni bil tak in se je redno umival.

Ne vem več kaj naj naredim, če ga prosim naj se umije mi vedno reče, da se bo, potem se pa ne user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: UMAZANI MOŽ !!!
24.9.2006 23:50:10   
rija
Ne daj mu, preden se ne skopa. In verjetno se bo skopal potem malo več kot enkrat na mesec.user posted image user posted image user posted image

Sicer pa Fuj! Hvala bogu, da je moj totalno kontra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2006 0:02:10   
sonchica
kriza user posted image user posted image user posted image jaz bi ga  kar fajn ven skurcala ups user posted image malo z višjim tonom mu razloži ....

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2006 0:03:40   
SILVA
Moj se sicer tušira vsak dan,vendar ker dela na terenu,tudi smrdi,ko pride iz služe,po nafti,po švicu in po vsem mogočem.Jaz mu kar rečem,da naj gre pod tuš,ker smrdi.Poje kosilo in gre pod pod tuš,potem se pride pa stisnit k meni.Aja,pa ne zameri,če mi rečem direkt da smrdiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
25.9.2006 0:04:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonchica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2006 0:05:58   
rija
In bi mislil, da je imel mokre sanje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
25.9.2006 0:09:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.9.2006 0:12:36   
Anonimen
joj uboga anonimna...sej vem, da ti z naslednjim stavkom ne bom v pomoc, pa ga vseeno napisem...ce bi moj enkrat samkrat smrdel in se nato ne bi hotel umit, bi bil kar po hitrem postopku bivsi...smrad - pa kakrsnkoli ze - je pa ena izmed stvari, ki jih enostavno ne PRENESEM.

Ne razumem ljudi, ki jih ne moti to, da smrdijo (ok, pa izvzemimo tiste, ki zaradi zdravstvenih tezav ali starosti ne vohajo vec dobro user posted image )...da jim ni nelagodno...res ne kapcim...sploh pa ne tistih, katerih narava dela je taksna, da zahteva se toliko vecjo higieno...npr. tvoj moz...kaj naj ti sploh svetujem...tezko recem...ker ce njega to ne moti (a pa si prepricana, da se tud po mesec ne umije...auch)...s siljenjem ne bos storila nicesar...mislim, da bo moral on sam do tega prit in najprej v svoji glavi to spedenat...samo, ce do sedaj se tega ni storil...vprasanje, ce bo v prihodnosti-------------------> zato vzamem tiste besede o siljenju nazaj in ti svetujem, da naredis glih kontra...ampak potencirano, in sicer POSTAVI MU ULTIMAT...ce se ne bo tusiral, nima vstopa v stanovanje...nej smrdulja kar na ulci spi...kamor po svojem vonju sodec tud spada

Upam, da se zadeva uspesno konca. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
25.9.2006 0:14:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.9.2006 1:00:58   
Sita
Jah ... ali ga ti skopaj
ali pa pojdi spat v drugo sobo, on naj pa ima prepoved približevanja, dokler se ne skopa .

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.9.2006 7:11:42   
tanikaa
Joj, to mora biti res grozno. In kako lahko sploh zvečer zaspiš pri njemuser posted image  Bog ne daj sexašuser posted image  Jaz bi se enostavno preselila v drugo sobo. Spala z njim ziher ne bi v isti sobi. Kot je napisala Sita...prepoved približevanja. Oprosti, ampak na bruhanje mi gre, če samo posmilim, da spi poleg mene, kaj šele, da bi se vlegel name in ga vtaknil vame.

Sicer pa ga lahko pošlješ k mojemu lubemu. On ga bo hitro naučil higiene tak picajzl je.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.9.2006 7:28:35   
smrka
Povej mu da si slisala od njegovih sodelavcev ali sosedov, da govorijo da smrdi kor ris. Da bi mu pa povedala da si drugega nasla je prov nesmisleno. Mislim da bo to vzgalo. Probej.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.9.2006 7:28:49   
sato
Mogoče pa misli, da tudi on diši, če obleče svežo, dišečo majico. Reči mu, da mu tudi oblačil ne boš prala, če se sam ne bo umil in naj bo potem kompleten pacek. Ali pa naj povoha eno ponošeno majico, ko bo končno skopan-takrat bodo " vonjave bolj prišle do izraza".
Ojoj, se mi smiliš, ko moraš poleg njega spati. Če imaš otroke, se lahko zgodi, da se bodo zaradi očeta v šoli posmehovali še iz njih. Sploh, če živite v manjšem kraju, take stvari pa se hitro širijo-dovolj je, da z njim dela oče enega sošolca in ta enkrat doma omeni, kako tvoj smrdi po starem švicu. Daj, spravi ga v bano, tudi zgrda, če bo treba- kaj takega bi po moje zame bil vzrok za ločitev, brez heca.
Poznam gospoda, ki je sicer zlat po srcu, ampak ko gre mimo mene, kar v oči zapeče od tega vonja, zato me kar strese, ko pomislim, da tebi po stanovanju nosi te dišave. Verjamem pa, da sami sebe več ne vohajo, ker se enostavno navadijo takega vonja (tako, kot sčasoma ne vohaš več svojega parfuma).
Vso srečo pri prevzgoji!

< Sporočilo je popravil sato -- 25.9.2006 7:32:42 >

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.9.2006 8:13:25   
Magi*
če nič drugega ne zaleže, mu reci, da ne dobi kosila, dokler se ne stušira. če mu je za sex vseeno, mu za hrano gotovo ne bo. je bolj primarna življenska potrebauser posted image

reci, da je treba za mizo bit spodoben in čist in en oče naš zmolituser posted image

PS: če bi bilo pri nas tako, bi mu jih tko napela, vsak dan, če bi blo treba, da bi stisnu rep med noge in odcvilil v kopalnico.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.9.2006 8:37:01   
petja
Brez zamere, ampak a ti to resno user posted image  Pa mu še nihče nič ni rekel - ne ti, ne sodelavci, ne prijatelji user posted image  

Jaz bi spakirala kufre in šla. Moj ulitmat: UMIVANJE ALI PA GREM. V tem primeru se mi zdi ultimat sprejemljiva rešitev, čeprav sicer ne zagovarjam postavljanje ultimatov.

user posted image user posted image user posted image user posted image  BLJAK.

Lp, petja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.9.2006 8:47:34   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tako mine več dni, tednov, predno se skopa.

Pa naj mine več dni in tednov, preden dobi karkoli od tebe. Jezus Kristus, meni se spipa!

< Sporočilo je popravil Jančika -- 25.9.2006 8:51:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.9.2006 8:50:38   
Ro-La
pujsa bi postavla pred vrata z vsemi njegovimi vsranimi cotami...pa naj se zunaj lufta, če se noče umivat....bljakuser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.9.2006 8:58:02   
Anonimen
To je mene vedno zanimalo - namreč kaj na to da nekateri moški smrdijo, rečejo njihove žene? Jaz mu ne bi rekla, da naj se gre skopat. Jaz bi tulila in vpila nanj! Ne veno no, sori, ampak tak moški ne bi prestopil praga spalnice!
Mu pač res reci, kot je predlagala ena, da sodelavci govorijo, da smrdi in mu malce razloži pomen osnovne higiene! user posted image

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
25.9.2006 9:03:49   
karmy
o moj bog.... jaz ga sploh v posteljo ne bi spustila... user posted image jzt bi ga z šlaufom user posted image user posted image user posted image

bog ne dej da mu ti daš user posted image user posted image jzt bi ga med prašiče poslala spat user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.9.2006 9:04:37   
darjatimci
Saj človek skoraj ne more verjet temu kar pišeš.Ne vem kako lahko tako zanikrnega dedca sploh trpiš  zraven sebe.Razen.....,ma ne bom tega napisala ker bi te užalila.
To najbrž ni od včeraj,osebno higieno ima,naj bi jo imel vsak nekako prirojeno.Ne bom pisala kaj moraš ti naredit,ampak kaj bi pa moral on naredit se pa ve.Mogoče se mu bo pa zjasnilo,ko mu bo otrok rekel,ati ti pa smrdiš.user posted image

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.9.2006 9:05:15   
karmy
a lahk vprašam kako je dišu na dan poroke? user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.9.2006 9:26:11   
digi
Ajaj, pri nas je tako s fotrom... Svašta, sem misla, da je samo on tak pacekuser posted image ... No jaz mu rečem, da ga ne bom nikamur peljala, če se ne bo vsak dan stuširal... Sicer vsak dan ne deluje, ampak sedaj vsaj ne smrdi od njegauser posted image ... Ma so moški packi... Aja morda bi bilo bolje, če bi moj foter vohal, vendar nič ne voha in sploh ne ve, da smrdi... Mogoče ima tvoj dragi tudi težave s čem takim?! user posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu sonchica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.9.2006 10:16:44   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: digi

user posted image ... Ma so moški packi... 

No, to velja tud za marsikatero žensko!!!

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.9.2006 10:32:58   
Sibil_
Naj mu nekdo, ki ga zelo ceni, (šef, sodelavec, mama, sestra) reče v fris, da smrdi.In to jasno in glasno, po možnosti pred več ljudmi.Da mu naredi tako sramoto da zase ne bo vedel, pa po možnosti pred sodelvci, ki jih vidi vsak dan.user posted image

Mater kak pujs!user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.9.2006 10:53:41   
petja

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo
No, to velja tud za marsikatero žensko!!!

Se strinjam. Videla na lastne oči. BLJAK user posted image

Lp, petja

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?