|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ULTOP IN DOJENJE
18.2.2005 9:08:29   
leah
Ali je katera izmed vas že jemala te kapule za želodec?Baje,da zelo pomagajo.Meni jih je splošna predpisala,pa ni bila ravno najbolj prepričana vase,zato ker dojim.Pa tudi v navodilih piše,da dojenje odsvetujejo.Tako,da sem res čist zmedena,in me je valda full strah,kako bi to vplivalo na mleko in tamalo.
Kaj ve mislite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ULTOP IN DOJENJE
18.2.2005 9:14:19   
lidia
zakaj jih pa moraš jemat?

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ULTOP IN DOJENJE
18.2.2005 9:18:39   
Mojca P.
Na tvojem mestu jih ne bi vzela. Ne vem no, men je zdravnica ze za grlo zarad dojenja odsvetovala vse mozno in na koncu sem dobila neke tablete iz cist naravnih sestavin. Pa vitaminskih dodatkov ne smem, mi je dala pivski kvas namesto raznih biotinov in b-kompleksov. Rekla je tud, da kak lekadol lahko vzamem, pa tud rupurut naj bi lahko. Ultop tablete se mi pa zdijo kar mocne. Ce bos zdrzala mogoce raje poskusi kaj drugega. Se vedno pa lahko vprasas v lekarni, vcasih se kar kak pameten farmacevt najde in bi ti mogoce lahko pomagal.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ULTOP IN DOJENJE
18.2.2005 10:29:29   
urši77
Evo-o ultopu sem tole našla med zapiski iz predavanj:
Ultop spada med zdravila, ki zavirajo protonsko črpalko in ireverzibilno zavirajo vodikove in kalijeve ione, kar je potrebno za izločanje solne kisline in parietalnih celic želodčne sluznice. Vplivajo na jetrne encime in motijo presnovo ostalih zdravil.

Jemanje zdravil v nosečnosti in med dojenjem je priporočljivo samo takrat, kadar korist za mamo opravičuje tveganje za plod oz. otroka.

Malo je zakomplicirano, a upam da sem napisala kaj novega:)
Če imaš resne težave z želodcem pa naj ti dr. napiše kaj manj agresivnega!
LP:rozica:

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ULTOP IN DOJENJE
18.2.2005 11:22:48   
leah
Ma sej mi je napisala samo 20 mg.Sem klicala našo pediatrinjo in mi je razložila,da to napišejo v primeru,ko zadeva ni popolnoma raziskana,in da je količina zdravila,ki vstopi v mleko zelo zelo majhna,tako,da jih lahko jemljem,enako kot zdravila za astmo.

Baje,da dojenje odsvetujejo samo v primeru,da mati jemlje neka zdravila,ki povzročajo sevanje matere:zmeden:Pojma nimam,kako se reče.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?