|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uživam ob flirtanju
1.3.2007 14:39:45   
Anonimen
Punce, pomagajte mi. Poročena sem že skoraj eno leto, ampak mi prijatelj od mojega moža sploh ne da miru. Je dve leti mlajši od mene in tako rada flirtam z njim. Da ne bo pomote, vse ostaja le pri zapeljivih pogledih in mežikanju, ampak tudi tega bi se rada rešila.
Ta prijatelj me že kake dve leti preganja, dokler še nisem bila poročena je bil dvakrat pri meni doma na kavi. Ko se srečava se mi prav lepo nasmeji, mi skrivoma včasih pomežikne, išče moje poglede,...
In vse to je meni strašno všeč. Zelo rada ga vidim, rada ga poiščem s pogledi. Ne bi pa NIKOLI z njim hotela imeti kaj več. Zelo namreč ljubim svojega moža, razumeva se, kmalu bova začela delati na bebiki. Ni da ni.
Ampak vseeno me kar razganja, ko vidim Njega. Sem kot kaka pubertetnica. Ko ga vidim, čutim metuljčke v trebuhu, ko mi kaj govori ga poslušam le bežno, ker ga le gledam user posted image  In njegov pogled je tako čaroben, da se kar stopim user posted image  ponoči sanjam o njem,...
Kaj on čuti do mene ne vem, sem pa skoraj prepričana, da je vame zaljubljen, čeprav mi tega nikoli ni zares povedal.
Je to sploh prav kar počnem? Je bila katera kdaj v podobni situaciji?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Uživam ob flirtanju
1.3.2007 15:23:06   
anabanana
Jaz sem pa skoraj prepričana, da ni vate zaljubljen, ampak, da gre pač za navadno flirtanje.

Nič narobe, če ostane pri temu. Vidim, da si se ti dobro zapalilauser posted image . Pazi, da situacija ne uide kontroli, ker se ne bo nič dobrega izcimilo iz tega. Tip, ki "zapeljuje" ženo od prijatelja po mojem ne more imeti ne vem kako resnih namenov, bolj kakšen hiter sex na kakšnem "čudnem" mestuuser posted image . Lahko se pa pač človek samo malo zabava s spogledovanjem in uživa ob tvojih odzivih - verjetno bo kar to.

krepat ma ne molat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2007 15:29:26   
Anonimen
Saj vse to se dogaja že več kot dve leti, ne le odkar sem poročena. Začel pa je on, s tem ko je enkrat nepričakovano prišel k meni na kavo, ker je bil slučajno v mojem kraju. Kdaj pa je mene zapalilo pa sploh ne vem več dobro user posted image
Vem le to, da se vedno znajde tam, kjer ga ni treba in mi mežika in mi pošilja zapeljive poglede ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2007 15:30:44   
Miss Piggy
A te je takole zapeljeval tudi prej? Mislim, preden sta se s tvojim user posted image  vezala. Ker po moje on isce neko samopotrditev, da je boljsi od svojega prijatelja. BTW to zame ni noben prijatelj. user posted image Ce zares ljubis svojega moza koncaj to igro ker imam obcutek, da bo slo predalec.
Jaz bi svojemu mozu definitivno povedala, ce bi me njegov prijatelj zapeljeval. Vem, da tudi meni ne bi bilo vseeno, ce bi moja prijateljica flirtala z mojim mozem.user posted image

Ce bi se rada resila tega kot pravis, mu nehaj mezikati in ga zaljubljeno gledati. Problem resen.

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.3.2007 15:30:49   
Anonimen
In kako ti naj punce pomagajo? user posted image

Uzivej v metuljckih.. in ce lahko ostanes sam pri tem.. kot pravis bos lahko... zakaj te to potem moti?

(odgovor članu anabanana)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.3.2007 15:33:30   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Je to sploh prav kar počnem?

Kaj se pa tebi zdi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.3.2007 15:35:27   
Anonimen
Čisto iskreno, ne.
Ampak kaj ko dobim kar mehka kolena, ko ga vidim, pa če še bolj mislim, da to ni prav in da tega ne smem.

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.3.2007 15:35:49   
Anonimen
Imam občutek,da bi ti želela več,čeprav praviš drugače.Meni osebno bi bilo to všeč samo,če ne bi bila zadovoljna s sedanjim partnerjem,oziroma mi moj partner ne bi dal tistega kar želim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
1.3.2007 15:39:08   
Taula
Nič narobe, če ostane pri temu. Vidim, da si se ti dobro zapalila . Pazi, da situacija ne uide kontroli, ker se ne bo nič dobrega izcimilo iz tega. Tip, ki "zapeljuje" ženo od prijatelja po mojem ne more imeti ne vem kako resnih namenov, bolj kakšen hiter sex na kakšnem "čudnem" mestu . Lahko se pa pač človek samo malo zabava s spogledovanjem in uživa ob tvojih odzivih - verjetno bo kar to.

user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.3.2007 15:44:01   
Miss Piggy
A ob mozu pa ni metuljckov al kaj?  Pa mehkih kolen?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.3.2007 18:06:14   
kapica
Anonimna, te cisto razumem. In se mi zdi da taksna stvar popesti zivljenje user posted image . Ampak da je ravno mozev prijatelj? To si pa jaz ne bi upala. Nikoli ne ves, mogoce pa gre pravit tvojemu mozu kako se obnasas, bo vrgel krivno nate, ces, kako si ga zavajala. Ne vem, se mi zdi malo nevarno.
Zakaj pa se ne bi malo v kaksnega sodelavca ali pa soseda zagledala, a? Z njimi lahko mirno flirtas, ampak z prijateljem, to se mi zdi malo neprimerno. Sicer pa, saj to sama ves user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 11
1.3.2007 18:11:53   
Marogica
Punca, serješ ga. OK, gre za flirtanje, vendar  to pomeni, da doma ni vse tako, kot je treba. drugače tega "kika" ne bi potrebovala. Kakp ti naj me pomagamo, če je pa tebi to tudi všeč?  Res te ne razumem. In najbrž tudi sama sebe ne razumeš.

Mogoče boš pa počasi začela razumeti, če bi si vsaj predstavljala, kako bi bilo, če bi tvoj mož flirtal s tvojo prijateljico. Eno tako sexi babo. In bi ji tudi malce tu in tam pomežnikil ter se ji nasmehnil. Pa saj ne bi nič resnega mislil, samo tako malo, za hec. Kaj kmalu bi se vprašala, če si mogoče svečnikuser posted image .

Torej, serješ ga-vsaj zame. Ti pa tako ali tako veš kaj je zate najbolje, ali neuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 12
1.3.2007 20:46:28   
*Karmen*
Anonimna, takole ti bom povedala. Čisto vsak normalen človek uživa, če je nekomu všeč. In čisto vsakemu normalnemu človeku je všeč več ljudi nasprotnega spola. Tudi jaz nisem cepljena proti temu, da kaj lepega pogledam. Tudi jaz včasih pogledam kakšno fajn moško ritko, pa kakšne lepe oči, pa kakšne lepo negovane lase... bla, bla, bla... Pa se zato ne počutim pokvarjeno. In seveda te misli ohranim pri sebi in jih ne razglašam naokoli, ker so zgolj bežne in pomenijo le to, da sem normalna ženska.

Tudi v službi prihaja do nedolžnega flirtanja in kakšne nedolžne zafrkancije. Včasih nekomu pomežikneš, včasih se ti nekdo lepo nasmeji, včasih kakšnega tudi z očmi slečeš ali pa kdo drug z očmi sleče tebe. Vse to ni nič sramotnega in slabega. Vse to ni nič katastrofalnega dokler ostaja v mejah normale. Tudi kakšna žgečkljiva misel ni nobena katastrofa. Vse to so le bežne misli, ki ti malce popestrijo dan. In to je vse.

Sanje o kakšni osebi, ki ti je malce všeč pa tudi ne spadajo pod kriminalna dejanja. Se dogaja vsem normalnim ljudem. Tudi jaz se v sanjah včasih prav prijetno stiskam h kakšnemu, ki ni niti malo podoben mojemu dragemu ali pa sploh nima obraza. Pa kaj čem? Svojih sanj pač ne kontroliram. In če sanjam koga drugega to še ne pomeni, da svojega dragega ne ljubim več. Bile so pač sanje kot vsake druge, ki jih že kakšno uro po vstajanju pozabiš in ne pomenijo nič. 

So mi pa pri tebi zelo sumljivi tile metuljčki v trebuhu in mehka kolena, ko zagledaš svojega kolega. Jaz imam mehka kolena in metuljčke v trebuhu vsakič, ko slišim, da je moj dragi prišel domov, ko slišim, da odklepa vhodna vrata. Pri kakšnem nedolžnem flirtanju pa do tega ne pride. Te občutke mi še vedno vzbudi le moj lubi. Od vseh ritk na svetu si še vedno želim uščipniti le njegovo in od vseh ustnic na tem svetu si želim okušati le njegove... 

LP. Karmen.

< Sporočilo je popravil *Karmen* -- 1.3.2007 20:48:29 >

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.3.2007 21:41:59   
taja27
ja, se strinjam. pri nedolžnem flirtu ni metuljčkov. 'problem' si ti, ker ali si zaljubljena ali te pa tako spolno privlači. sem prepričana, če te nenadoma zagrabi in poljubi, si pečena. ne boš se mogla ustavit. ... so pač metuljčkiuser posted image .

tipi, ki flirtajo s prijateljevo ženo so pa podn. itak bi vsako podrli, ki bi jim dala. še pri prijateljevi ženi se ne ustavi. fuj.

poznam enga takšnga, ki je imel dva prjatla, pa je hodu k obema ženama. zdaj sta oba para ločena. tip  je našu novga prjatla, po dveh letih mu je odpelu ženo. z bivšo partnerko ima otroka, na katerega pozabi npr. ko je treba plačati za božičkovo darilo, njegov sin pa ostane na zabavi edini brez darila in z ogromnimi solzami v očeh. ima pa še eno bivšo, s katero je šel narazen, ko je bla noseča. pa sm ga vprašala, kaj je zdej a je tvoje dete. pa je reku, da raj ne ve, sam da mu ni treba plačat. zna pa dobr flirtat. je mela moja prjatlca tud velik metulčkov v trebuhu. pa je pravočasno pršla k pameti. veste kter vic je pr nas najbolj aktualen? če se hočeš znebit 'babe' morš bit sam od NNNNNN prjatu.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.3.2007 21:58:02   
*Karmen*
Ja, tole, da se je nate obesu tip, ki je prijatelj tvojega moža, sem pa očitno spregledala. Jaka muda, pa takšen prijateljuser posted image !!!

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.3.2007 22:30:45   
Vijoličarka
Hm, mogoče te predvsem privlači privlačnost. To, da te obletavajo, da si zaželena, všeč ti je misel, da si famme fatalle - bi marsikoga lahko imela, če bi ga hotela.

No, vsakemu svoje. Jaz tega ne razumem. Tudi jaz kdaj ocenim kakšno moško ritko, priznam za koga, da "fajnt tip", ampak brez da bi sanjarila, da bi se midva kaj spogledovala.

Ne vem, meni se to zdi malo sebično. Imaš vse, imaš moškega, ki te ljubi in s katerim si srečna. Ampak svet ni ustvarjen samo zato, da boš ti brezmejno srečna, pa da si lahko vse dovoliš. Na tem svetu živijo tudi drugi ljudje in ne le zato, da bi se brigali izključno za tvojo srečo. Tako kot Marogici, se tudi meni zdi, da jemlješ svojega dragega preveč za samoumevnega. Najbrž bi se hitro zjezila nad konkurenco in nad obnašanjem svojega dragega, če bi ta uživaško flirtal s kakšno luštno bejbiko.

In ja, tole z metuljčki je malo nevarno. Ni ravno zdravo.

Da bi rada to prekinila, je tudi zelo zdrava odločitev. In to lahko prekineš, če hočeš. Enostavno mu več ne mižikaj nazaj, ne sodeluj, bodi sicer vljudna, tako kot do vsakega drugega človeka, kaj več pa ne. Pred očmi imej predvsem, da nisi bila poštena do moža. Povej tudi metuljčkom, da je odločitev padla.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.3.2007 7:58:45   
srki
Jaz pa ne razumem, kako lahko obožuješ svojega moža, poleg tega pa dobiš metuljčke ob njegovem prijatelju in mežikanju,....

Ali sploh res ljubiš svojega moža?

In tudi meni se zdi, da če bi bil tisti prijatelj res prijetelj tvojemu možu, si ne bi dovolil kaj takega. Razen če sta onadva dogovorjena in ve, da ti to počneš, pa preverja? Ne vem, to se mi je porodilo v glavi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.3.2007 8:27:30   
caillou
Če misliš da je prav uživaj, če misliš da ni prav, mu naslednjič ko bo mižikal pokaži jezikuser posted image . Saj je eno in drugo precej nezrelo, tako da.... Baje da moški, brez da bi poznali žensko, točno vedo, kateri lahko mižikajo in kateri ne. Pa kako ti sploh kaj takega pade na misel, glede na to da si še frišna ? Čez pet let bo kriza, če bo šlo tako naprej.

Pa še tole, glede na to da uživaš v flirtanju ti ni pomoči, tako kot meni ne, ko trenutno uživam ob taveliki milki.  Ni človeka, ki bi me sedalje premaknil, se grem takoj tepst.

< Sporočilo je popravil caillou -- 2.3.2007 8:29:34 >

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.3.2007 8:30:01   
romy
IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Če misliš da je prav uživaj, če misliš da ni prav, mu naslednjič ko bo mižikal pokaži jezikuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobra!
Ja pokaži mu jezik, pa nam pol napiši kako je reagiral!

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.3.2007 8:37:28   
Moyca_
vsako tele ima svojo veseljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.3.2007 11:58:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: romy

IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Če misliš da je prav uživaj, če misliš da ni prav, mu naslednjič ko bo mižikal pokaži jezikuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobra!
Ja pokaži mu jezik, pa nam pol napiši kako je reagiral!

Ja ta je pa res dobra. Sem se dobro nasmejalauser posted image   Ta tipček mi res nič ne pomeni, le glavo mi brezveze meša. Drugič mu pokažem jezik, pa bomo videli ali se bo še tako sladko smejal user posted image  Saj res, da uživam ampak najbrž le zato, kot je ena napisala, da dobim potrditev da sem še vedno zaželena, pa čeprav poročena. Le kot eno potrditev, da se po poroki nisem spremenila v babo, ki ne gleda več na zunanjost user posted image
Bom mogla reči možu, da mi bo on večkrat pomežiknil user posted image

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
2.3.2007 12:59:14   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Bom mogla reči možu, da mi bo on večkrat pomežiknil user posted image

Raje reci mozu, naj njemu veckrat pomezikne, pa javi reakcijo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.3.2007 13:12:51   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Misek
Raje reci mozu, naj njemu veckrat pomezikne, pa javi reakcijo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.3.2007 13:14:04   
Anonimen
Po moje bo imel kmalu plavo oko.user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
2.3.2007 13:24:47   
Rosada
Ajme kakvi ste ljudi!Ja sam sad bila u Bosni jedan mesec i en muški me je gledal.Jaz sem rekla pa prestani.Ne bulji u mene kao da smrdim!I onda je prestao.
A ti kažeš da je tebi to dobro?Onda ne vem ka pitaš ker ti je dobro tako da ni problem.Če ti ne bi bilo dobro bi bil problem.Ker ti je dobro pa ni.
Pitaj muža šta misli o tome.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......