Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Uživam ob flirtanju 2.3.2007 13:25:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Rosada
|
|
|
|
RE: Uživam ob flirtanju 2.3.2007 16:32:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Punca, ti pa res nisi pri sebi.. Všeč ti je flirtat z drugimi, a doma imaš moža.. Jaz bi se na tvojem mestu kar obesila, sploh pa ker je njegov kolega... Naj ti bo všeč mož, ne pa kolegi.. Pa da metuljčki zaigrajo ob tem, uff nisi normalna res ne!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Uživam ob flirtanju 2.3.2007 17:39:37
|
|
|
|
Micy
|
kle neki ni dobr, če ti kolena mehka ratajo pa metulčke čutiš je najverjetneje da srce in prstan nisi dala in nataknila pravemu. Meni kolena mehka ratajo in metulčke čutim samo takrat ko se me dotakne moj dragi. Skupaj sva 4 leta neporočena. Še vedno vsa zadrgetam ko se me dotakne, poboža, poljubi, ne vem no. To da ti mežika pa ni ne vem kaka potrditev da si zaželjena med moškimi.
|
|
RE: Uživam ob flirtanju 2.3.2007 17:44:07
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Le kot eno potrditev, da se po poroki nisem spremenila v babo, ki ne gleda več na zunanjost Ja, to je potrditev. Vendar je tvoja samozavest res nizko, da potrebuješ takšno potrditev. Eno je, da veš, da kot ženska "pališ", drugo pa je, da se skoraj nastavljaš, da ugotoviš, da pališ, pa še tipa zapališ. Ena velika zmešnjava z zelo malo samozavesti in možnimi problemi v bodočnosti.
|
|
RE: Uživam ob flirtanju 4.3.2007 11:57:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo Rosada, evo anonimna, dobila si odgovor - PITAJ MUŽA, šta misli o tome , imam filing da bo imel veliko za povedati
|
|
|
|
RE: Uživam ob flirtanju 5.3.2007 11:37:05
|
|
|
|
_andreja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Uzivej v metuljckih.. in ce lahko ostanes sam pri tem.. kot pravis bos lahko... zakaj te to potem moti? jz se pa s telim strinjam, čeprav mislim, da nebo ostalo samo pri tem
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?