|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Uživam ob flirtanju
2.3.2007 13:25:49   
Anonimen
Rosada user posted image user posted image

(odgovor članu Rosada)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
2.3.2007 16:32:08   
Anonimen
Punca, ti pa res nisi pri sebi.. Všeč ti je flirtat z drugimi, a doma imaš moža.. Jaz bi se na tvojem mestu kar obesila, sploh pa ker je njegov kolega... Naj ti bo všeč mož, ne pa kolegi.. Pa da metuljčki zaigrajo ob tem, uff nisi normalna res ne!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
2.3.2007 17:39:37   
Micy
kle neki ni dobr, če ti kolena mehka ratajo pa metulčke čutiš je najverjetneje da srce in prstan nisi dala in nataknila pravemu.

Meni kolena mehka ratajo in metulčke čutim samo takrat ko se me dotakne moj dragi. Skupaj sva 4 leta neporočena.
Še vedno vsa zadrgetam ko se me dotakne, poboža, poljubi, ne vem no. To da ti mežika pa ni ne vem kaka potrditev da si zaželjena med moškimi.

Love is in di er.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.3.2007 17:44:07   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Le kot eno potrditev, da se po poroki nisem spremenila v babo, ki ne gleda več na zunanjost user posted image

Ja, to je potrditev. Vendar je tvoja samozavest res nizko, da potrebuješ takšno potrditev.

Eno je, da veš, da kot ženska "pališ", drugo pa je, da se skoraj nastavljaš, da ugotoviš, da pališ, pa še tipa zapališ.

Ena velika zmešnjava z zelo malo samozavesti in možnimi problemi v bodočnosti.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
4.3.2007 11:57:05   
Anonimen
Bravo Rosada, evo anonimna, dobila si odgovor - PITAJ MUŽA, šta misli o tome user posted image , imam filing da bo imel veliko za povedati user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
5.3.2007 11:37:05   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Uzivej v metuljckih.. in ce lahko ostanes sam pri tem.. kot pravis bos lahko... zakaj te to potem moti?

jz se pa s telim strinjam, čeprav mislim, da nebo ostalo samo pri tem

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
6.3.2007 12:14:04   
Stefka
Se strinjam... uživaj, če to ne pomeni nobene nevarnosti za tvoj zakon. Če si 100 % prepričana, da to tvojega odnosa ne spremeni in da nikoli ne bo nič več, zakaj pa ne.

Tudi jaz sem vesela kakšnega takšnega nedolžnega flirta. Zakaj? Ker ne samo meni, ampak tudi mojemu možu pokaže, da bi lahko bilo drugače. Da bi lahko spoznala in ljubila koga drugega. In verjemi, da sem v trenutku precej manj samoumevna, kljub temu, da sem žena. user posted image

Sam ne ga srat user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?