|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tudi nama je uspelo
12.1.2009 8:34:02   
galea
Pozdravljene!

Tudi nama je v drugem poskusu uspelo, kar pomeni, da nas bo v mesecu septembru 5.
Pišem pa zato, da vam povem, kaj psiha res dela. V prejšnjem mesecu sem bila 100% pepričana, da je ratalo. Že več kot en teden prej se mi je vrtelo, bilo mi je slabo, menstruacija zamujala 5 dni. Potem pa prideuser posted image  in se vse podre. V tem mesecu pa sem se prepustila. Nisem sploh gledfa kdaj so plodni dnevi, nisem se obremenjevala s tem da bi pa ta mesec moralo biti. In glej ga zlomka, en teden pred predvideno user posted image me je tako šrafalo kot da bom ravno dibila. Pa sem mislila, pa kaj zdaj bom en teden prej ali kaj. Potem me je še samo pikalo po jajčnikih. Enkrat v enem in drugič v drugem, prsi so me samo malo boleli in ko bi morala dobiti menstruacijo sem naredila tes, ki je pokazaluser posted image . Nama je pa v prvi nosečnosti uspelo prav tako v drugem krogu, v drugi nosečnosti v prvem krogu sedaj tretjič pa spet v drugem krogu. Tako da punce, ne se preveč sekirat, ne preračunavat dnevov, kdaj je trebauser posted image , ampak poskusite odmislit in morda bo ravno takrat tisto tapravo. Pa vsem veliko sreče.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 12.1.2009 17:02:28 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TUDI NAMA JE USPELO
12.1.2009 8:37:50   
Anonimen
ČESTITAAAAAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu galea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2009 8:38:26   
tejčit
Galea user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zauser posted image .Lepo zdravo nosečnost
Jst sm tud prejšni tedn melauser posted image .

(odgovor članu galea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2009 8:38:44   
sončekm
user posted image    Č E S T I T A M ! ! ! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Ljudje smo angeli z samo eno perutjo, zato lahko letimo samo objeti!

(odgovor članu galea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2009 8:43:01   
Hans
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  srečno in čim manj jutranje slabosti.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu sončekm)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2009 8:43:19   
ursa30
iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image
samo...lažje je govoriti tebi, da naj se ne sekiramo itd, ki ti je takoj uspelo, in to celo večkrat.
če ti ne bi uspelo v enem letu ali več, pa verjemi, da bi se začela obremnjevati.,,,
ti pa res iskreno čestitam. in bodi vesela, da ti tako zlahka  uspeva zanositi user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2009 8:47:39   
bamoocham
Čestitke še z moje strani!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.1.2009 9:02:32   
S*
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   Čestitke!  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.1.2009 9:13:56   
JaLuca
ja nama je prvič uspelo v drugem poskusu, drugič takoj, tretjič tudi prvi mesec, tak da vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu galea)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.1.2009 9:20:40   
maca m
Tud iz moje strani.............vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.1.2009 9:21:16   
kepica
Čestitkeuser posted image  Lepo in mirno nosečnost ti želimuser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.1.2009 9:37:27   
fragola

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.1.2009 9:51:23   
sontschica
tut z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.1.2009 10:59:05   
U*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.1.2009 12:23:09   
caryn
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa mirno user posted image in veliko veselja z user posted image .

(odgovor članu U*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.1.2009 12:42:01   
galea
Hvala vsem za čestitke. po eni strani me je kar malce strah, kako bo, ko pride še ena beba. Doma že imamo dva nadobudneža (6 in 4 leta). Imam pa super moža, tako da mislim, da nam ne bo hudega. pa še pred 6 meseci smo se vselili v novo hišo, kjer imamo tako notri kot zunaj ogromno prostora.

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.1.2009 12:42:07   
baby blue
mi bomo pa v mesecu septembru TRIJEuser posted image user posted image

čestitke

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.1.2009 12:53:58   
CHANDA
user posted image čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu galea)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.1.2009 14:13:25   
twixy

(odgovor članu CHANDA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.1.2009 14:47:27   
U*
Sam maš pa res srečo k ti tko hitro uspe.
Nam izdaš toj recept za to prosim?

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.1.2009 14:50:54   
oktavija
Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu U*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.1.2009 14:52:38   
Anonimen
galea
Čestitammmmm! Men je tud v prvo uspelo... in takoj šlo..., zdej pa nič.. že tretji mesec.
Sem pa sigurna, da je to psiha..., hočem, nočem mislim na to. Če bi znala sebi reči "ne", bi si rekla! user posted image
Čudovito nosečnost in čuvaj se.

(odgovor članu galea)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
12.1.2009 15:24:43   
U*
Rižkoo ja če najdeš formulo da si rečeš ne mi jo prosim sporoči.
Ja ta psiha k je tak problem. Jest ne vem kako nej  se jo znebim pa sej ne mislim skoz na to kdaj bo ratal sam si pa ful želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.1.2009 17:08:11   
Nončika
Prvič nosečkici čestitke. full lepo je čuti, da vama tako hitro ratalo. user posted image user posted image user posted image user posted image

U*, pa saj sma se zmenili, da ta mesec rata in bove obe končno user posted image .

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu U*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.1.2009 18:56:32   
Grethy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ime?
daisy87

Katero ime vam je ljubše?

Žana (33%)

Zala (67%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!