|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tudi mi gremo na biocom
5.5.2006 8:44:51   
mojcapr
Hčera ima že eno leto alergijo na jajce in laktozno intoleranco in sedaj tudi alergijo na mleko. Dieto moramo še bojda držat eno leto. Tamala pa nori ko vidi čokolado, potico, salame, bonbone, peciva,.... Zdaj mi je pa zadost in bomo sprobali še to. Mogoče pa bo potem pridobila kako kilo, saj pri tej dieti to pomoje ni mogoče, pa naj reče zdravnica še tolikokrat: "Kalorično jo prehranjujte, deklica ima 2 kg premalo". da ti
Zraven bo šel tudi sinček, ki pa ima alergijo na pršico, plesni in mačko in tudi zraven astmo. Samo zanj me je malo strahuser posted image , ker morava 3 dni prej nehat jemat flexotide. Upam da ga ne bo kaj zagrabilo vmes.
Držite pesti, da tudi nam ta biocom pomaga.  Gremo pa v Rogaško.
Lep vikend in dostiuser posted image

< Sporočilo je popravil mojcapr -- 5.5.2006 8:45:42 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tudi mi gremo na biocom
5.5.2006 11:36:44   
mami darka
Mi tut hodimo v Rogaško in smo zelo zadovolni user posted image .

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2006 20:55:21   
Janeja
Z Janom imava v sredo zadnjo terapijo v Rogaški.
V 7 terapijah se mu je pozdravila alergija na vse pelode (rože, trave, drevesa, zelišča, ...), na vse živali (dlaka, perje,...) in na zelenjavo.

Jaz sem res zelo zadovoljna z Rogaško in mislim, da sploh ni vprašanje ali vama bo uspelo. Seveda bo! Samo res bodi dosledna z dieto v času zdravljenja, ker to vso stvar pospeši.

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.5.2006 9:37:30   
Ropotuljica
O, Janeja, to je pa lepo slišat, da vam je pomagalo. Sem ti že mislila pisat in malo povprašat, kako vam gre.

No, midve sva nehali hoditi. Jemo vse, razen mlečnih izdelokov, čeprav ji tudi te tu in tam dam, pa včasih dobi reakcijo (ne preveč, ker jine dam veliko), drugič pa ne. Dala sem ji tudi že malo alpskega mleka (sem ga primešala sojinemu), pa ni bilo reakcije. Tega sem bila ful vesela. Sem ji pa zadnjič dala za probo par žličk frutka, v katerem je bila poleg sadja tudi skuta, pa je dobila flekce.
Aja, pa tudi banano je zdaj že nekajkrat jedla in ni bilo reakcije.

Mojcapr - tudi mi smo imeli alergijo na marsikaj, pa smo šli v Rogaško in zdaj uživamo vse, razen mleka in mlečnih izdelkov, ker mala dobi flekce okoli ust. Mislim, da  se ti splača poskusiti, saj izgubiti pravzaprav nimaš kaj (stane pa tudi ne toliko, da si človek ne bi mogel privoščiti). Držim pesti, da vam uspe!

Lep dan vsem.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2006 17:46:46   
POKPOK
Ste bili na Bikomu? Kaj ste zvedeli?

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2006 8:53:20   
mojcapr
Bili smo na biocomu. Alergije na jajce ni več, kot je bilo že razvidno na izvidih iz Ljubljane. Imamo pa alergijo na riž.mleko, vso zelenjavo, svinjino, govedino, konjsko meso, račje meso, emulgatorje in barvila. Nič kaj spodbudno. Malo sem v šoku in moram priti k sebi, Za laktozno intoleranco pa mi je rekla, da to ni ozdravljivo z biocomom ampak mogoče bi mi lahko pomagal homeopat. Bo pa poskusila, ker ji je pokazalo alergijo na melko in ne ve , če se to ne prekriva. Morava pa imeti strogo dieto en teden prej in tokom zdravljenja.
Samo ne vem,kaj ji naj dam za jest. Imela je ful rada zelnjavne juhice, krompir, zrezke v omaki. Zdaj pa skuhi to, če lahko?
Je pa rekla, da tudi bomo težko videli napredek, ker nima težav s kožo, ali dihanjem. Ker je vse na teži, pa napredek ni tako hitro viden, razen po apetitu?
No ne vem kaj bom naredila? Bom premislila in videla, če bomo šli na zdravljenje?user posted image
Trenutno je zdravniška dieta lažja, samo pomaga ne, to je problem?
Mogoče pa mi boste forumke pomagale z nasveti?

(odgovor članu POKPOK)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.5.2006 9:26:19   
POKPOK
Uboda ti. Vem kako ti je. Enako sem doživela sama s sinom.
Sama se odloči. Jaz bi na tvojem mestu poskusila. Najprej zdravita zelenjavo, oziroma hrano, ki jo ima najraje. Jaz moji mali kopujem na ekološki tržnici jagnjetino. Pozanimaj se, če jo lahko kje dobiš pa nesi testirat. Enako delaj z vso hrano, ki se je spomniš.
Ne bom ti solila pameti. Sama se odloči.
Piši na zs, če te kaj zanima. Smo to dali skoz.
Pozdrav!

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

DOJENČEK
riba5

ALI IMATE V BLIŽINI DOJENČKA DOMAČE ŽIVALI

DA (37%)

NE (49%)

OBČASNO (14%)

Število vseh glasov: 217

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!