mojcapr -> RE: Tudi mi gremo na biocom (15.5.2006 8:53:20)
|
Bili smo na biocomu. Alergije na jajce ni več, kot je bilo že razvidno na izvidih iz Ljubljane. Imamo pa alergijo na riž.mleko, vso zelenjavo, svinjino, govedino, konjsko meso, račje meso, emulgatorje in barvila. Nič kaj spodbudno. Malo sem v šoku in moram priti k sebi, Za laktozno intoleranco pa mi je rekla, da to ni ozdravljivo z biocomom ampak mogoče bi mi lahko pomagal homeopat. Bo pa poskusila, ker ji je pokazalo alergijo na melko in ne ve , če se to ne prekriva. Morava pa imeti strogo dieto en teden prej in tokom zdravljenja. Samo ne vem,kaj ji naj dam za jest. Imela je ful rada zelnjavne juhice, krompir, zrezke v omaki. Zdaj pa skuhi to, če lahko? Je pa rekla, da tudi bomo težko videli napredek, ker nima težav s kožo, ali dihanjem. Ker je vse na teži, pa napredek ni tako hitro viden, razen po apetitu? No ne vem kaj bom naredila? Bom premislila in videla, če bomo šli na zdravljenje?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Trenutno je zdravniška dieta lažja, samo pomaga ne, to je problem? Mogoče pa mi boste forumke pomagale z nasveti?
|
|
|
|