|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trgovke ali ne?
10.8.2005 21:27:25   
jazz
Zanima me če poznate koga, ki dela kot trgovec v trgovini, pa nima te izobrazbe oz. se še šola ( izredno )? Sprašujem zato, ker bi rada letos delala prekvalifikacijo- trgovec in ne vem kakšne šanse imam, da bi že takoj dobila delo v tej stroki. Drugače sem frizerka, zaposlena pa sem bila 6 let v restavraciji, pa v gostinstvu ne bi rada več ostala, zaradi urnikov in seveda družinice. Hvala vam za odgovore, pa četudi se vam zdi da sem malo...Čao, punce!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Trgovke ali ne?
10.8.2005 21:31:50   
tinčica
jaz sem trgovec in kokr vem težko dobiš redno zaposlitev brez izobrazbe, lahka edino preko študenta in te potem vzamejo za stalno al pa pogodbeno.
ko sem jaz delala šolo po izpitih me niso nikjer vzeli dokler nisem dokončala šole.

lp

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Trgovke ali ne?
10.8.2005 21:33:40   
Marogica
Če bi rada delala kot trgovka, vsekakor naredi prekvalifikacijo, drugače te bodo težko v službo vzeli. Po zakonu se sme zaposliti samo takšnega delojemalca, ki ima ustrezno izobrazbo, če ne plača delodajalec 1 Mio SIt kazni. Mislim, da si bo marsiketri delodajalec premislil in vzelraje izučeno trgovko.
kar se pamožnosti tiče- ne vem. Povsod nekje približno enako kaže

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Trgovke ali ne?
10.8.2005 21:49:08   
jazz
Ja, saj vem, sam sanjam pač...upam da bo kaj ratalo iz tega. Hvala dečve!!!

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Trgovke ali ne?
11.8.2005 0:17:07   
nikitta
kot svetovalka prodaje, kar ni poklicna trgovska.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Trgovke ali ne?
11.8.2005 8:01:46   
Anonimen
Zakaj pa ne bi delala kot frizerka? Te dobro služijo.

(odgovor članu jazz)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Trgovke ali ne?
11.8.2005 8:22:39   
babylove
Tudi precej trgovk ima nemogoč delovni čas :zmeden2:.

Zakaj pa ne bi ostala v frizerstvu, se mi zdi dosti boljše od trgovine in gostilne :zmeden:

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Trgovke ali ne?
11.8.2005 12:32:59   
jazz
Problem je v tem, da kot frizerka ne bom nikjer dobila, ker že deset let- najmanj nisem delala v tem fohu- razen domačih seveda. Vsi hočejo, da imaš vsaj dve ali tri leta delovnih izkušenj, jaz pa jih nisem imela kje pridobiti!

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?