Trgovke ali ne? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

jazz -> Trgovke ali ne? (10.8.2005 21:27:25)

Zanima me če poznate koga, ki dela kot trgovec v trgovini, pa nima te izobrazbe oz. se še šola ( izredno )? Sprašujem zato, ker bi rada letos delala prekvalifikacijo- trgovec in ne vem kakšne šanse imam, da bi že takoj dobila delo v tej stroki. Drugače sem frizerka, zaposlena pa sem bila 6 let v restavraciji, pa v gostinstvu ne bi rada več ostala, zaradi urnikov in seveda družinice. Hvala vam za odgovore, pa četudi se vam zdi da sem malo...Čao, punce!

tinčica -> Trgovke ali ne? (10.8.2005 21:31:50)

jaz sem trgovec in kokr vem težko dobiš redno zaposlitev brez izobrazbe, lahka edino preko študenta in te potem vzamejo za stalno al pa pogodbeno.
ko sem jaz delala šolo po izpitih me niso nikjer vzeli dokler nisem dokončala šole.

lp

Marogica -> Trgovke ali ne? (10.8.2005 21:33:40)

Če bi rada delala kot trgovka, vsekakor naredi prekvalifikacijo, drugače te bodo težko v službo vzeli. Po zakonu se sme zaposliti samo takšnega delojemalca, ki ima ustrezno izobrazbo, če ne plača delodajalec 1 Mio SIt kazni. Mislim, da si bo marsiketri delodajalec premislil in vzelraje izučeno trgovko.
kar se pamožnosti tiče- ne vem. Povsod nekje približno enako kaže

jazz -> Trgovke ali ne? (10.8.2005 21:49:08)

Ja, saj vem, sam sanjam pač...upam da bo kaj ratalo iz tega. Hvala dečve!!!

nikitta -> Trgovke ali ne? (11.8.2005 0:17:07)

kot svetovalka prodaje, kar ni poklicna trgovska.

Anonimen -> Trgovke ali ne? (11.8.2005 8:01:46)

Zakaj pa ne bi delala kot frizerka? Te dobro služijo.

babylove -> Trgovke ali ne? (11.8.2005 8:22:39)

Tudi precej trgovk ima nemogoč delovni čas :zmeden2:.

Zakaj pa ne bi ostala v frizerstvu, se mi zdi dosti boljše od trgovine in gostilne :zmeden:

jazz -> Trgovke ali ne? (11.8.2005 12:32:59)

Problem je v tem, da kot frizerka ne bom nikjer dobila, ker že deset let- najmanj nisem delala v tem fohu- razen domačih seveda. Vsi hočejo, da imaš vsaj dve ali tri leta delovnih izkušenj, jaz pa jih nisem imela kje pridobiti!

Stran: [1]