|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tresenje!
21.6.2010 13:44:09   
madela
A mi zna katera povedat,kaj se mi to dogaja user posted image
Stvar je taka,da se trenutno borim z alergijo in seveda vzamem že znan Aerius,zaradi astme pa Beorual,ki ga tudi že poznam od prej.
In po tem Berodualu sem se vedno mal tresla,vendar je po 5 minutah minilo...zdaj pa to traja že 4 dni in kar ne pojenja,kljub temu,da zdaj zdravil nisem vzela.
Pod stresom nisem,živčna nisem...ne vem kje bi še lahko iskala vzrokuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tresenje!
21.6.2010 13:55:08   
sanasan
hm, moja hči (5let) jemlje aerius, pa tudi na berodualu je že bila...sicer nikoli hkrati. po nobenem od njiju se ni tresla. sem se pa jaz rahlo tresla (roke) pred 2 leti pri alvescu (tudi zdravilo za astmo), no na koncu sem ugotovila, da sem se verjetno tresla od stresa in tesnobe, astma je pa 'čudežno' izginilauser posted image
a je kaj napisano pri stranskih učinkih? kaj pa če sploh ni od teh zdravil? jaz bi kar poklicala zdravnico ali pa v lekarno.
kaj ni pri enem od teh zdravil, mislim da berodual ali flixotide, da povzroča palpitacije (srčne)?
upam, da boš čim prej okuser posted image

CARPE DIEM!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.6.2010 13:57:24   
sanasan
aja, pri nas v vrtcu je neka viroza. imaš vročino?

CARPE DIEM!

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.6.2010 14:00:11   
sanasan
pa mene je ponavadi treslo pri vnetju ledvic. brez kakršnihkoli bolečin ali vročine, samo treslo me je tako, da sem kar šklepetala z zobmiuser posted image

CARPE DIEM!

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.6.2010 14:05:03   
madela
Ma ne vem...ob zdravljenju z Berodualom me je vedno treslo,sam ni bilo tako dolgotrajno,niti tako zelo moteče,kot je zdaj tole.Tudi zdravniku sem omenila pa je rekel,da je to ko se vzame prevelika doza,ki pa mislim,da je nisem nikoli prekoračila.V navodilih res piše,da povzroča palpitacije user posted image Vročine nimam.
Ko že navajaš ledvice,upam da ni kaj tu narobe,imam namreč ledvično bolezen user posted image

Saj do zdravnika bom tako ali tako šla,če ne bo boljš...zdaj bi si rada nekak sama pomagala.

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.6.2010 15:43:34   
sanasan
kaj pa če imaš sedaj kaj slabši imunski sistem ali pa si preobremenjena in imajo zato zdravila močnejši učinek? ne vem, samo ugibam...jaz namreč ko sem bolj 'down' pa naj bo imunsko ali psihično, imajo name zdravila močnejši učinek...sem nekako bolj švoh (kljub mojim ne prav švoh kguser posted image ) in se mi začnejo tresti roke, se mi tudi vrti ipd.in kot bi bila malo pijana...
meni je to tresenje prišlo tudi po precej težkem obdobju, ko je bilo že vse za mano....sem začela dobivat panične napade, ko je bilo že vse okuser posted image
kaj pa če bi šla, če s svojim zdravnikom ne najdeta skupne besede, do dežurnega pozno zvečer? ker ni nič kaj prijetno bit takole
upam pa, da niso ledvice, ima tudi moja mama probleme s tem in vem, da je zelo neprijetno in težko....se mi pa zdi, da sem eden redkih primerov, ko me pri vnetih ledvicah niti ne peče niti nič ne boli...se je moja ginekologinja med nosečnostjo čisto zgrozila nad temuser posted image
uf, sem zafilozofirala...skratka, jaz bi res toliko časa težila zdravnikom, dokler ne bi dobila zadovoljive razlage oziroma ugotovitev vzroka za to tresenje, sploh pa ker imaša že zdravtvsene težave!

CARPE DIEM!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
21.6.2010 15:49:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sanasan)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.6.2010 16:16:40   
madela
Upam,da niso ledvice...sicer pa grem glede ledvic v sredo itak v Ljubljano,pa bom še za tole vprašala user posted image

Ja pri meni je to tresenje,kljub ukinitvi Beroduala kar traja,edino po obroku je malo bolje user posted image
Vem pa,da sem imela učinek tresenja po vsaki uporabi te pumpice,ampak nikoli do sedaj ni trajalo več kakor 5 minut in ja imela sem obenem tudi vrtoglavico...zdaj je pa nimam,samo tresenje user posted image (občutek je tak,kot da mi vse mišice po telesu trzajo same od sebe)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.6.2010 12:15:48   
Gina
Meni aerius povzroča palpilacije (imam od rojstva to reč, ampak načeloma mi ostala zdravila ne povzročajo poslabšanja, tale pa mi), pomaga mi pa prav nič ne za alergijo, slabše vsaj kot claritine, ki je na isti bazi. tresem se ne, mi je  pa srce nabijalo parkrat na dan, ko sem ga probala jemat - tako da sem ga zamenjala.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.7.2010 8:38:25   
madela
OJ,sem pozabila na tole temo...ampak moram povedat,da je tresenje prenehalo že naslednji dan,torej so bila res kriva zdravila. Meni sicer srce ni nabijalo,vsaj čutila nisem,samo tresla sem se.
Gina,men pa Aerius full pomaga pri alergiji,vse ostalo do sedaj preizkušeno,pa ne zaleže...kiham,smrkam in astma..
Aerius trenutno jemljem in ni nič narobe,nisem pa zdaj uporabljala Beroduala.tako da se bom vseeno morala posvetovat z zdravnico glede tega,ampak zaenkrat bom počakala do takrat,ko ga bom spet rabila,da vidim če se bo to ponovilouser posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?