sanasan -> RE: Tresenje! (21.6.2010 15:43:34)
|
kaj pa če imaš sedaj kaj slabši imunski sistem ali pa si preobremenjena in imajo zato zdravila močnejši učinek? ne vem, samo ugibam...jaz namreč ko sem bolj 'down' pa naj bo imunsko ali psihično, imajo name zdravila močnejši učinek...sem nekako bolj švoh (kljub mojim ne prav švoh kg[sm=smiley36.gif]) in se mi začnejo tresti roke, se mi tudi vrti ipd.in kot bi bila malo pijana... meni je to tresenje prišlo tudi po precej težkem obdobju, ko je bilo že vse za mano....sem začela dobivat panične napade, ko je bilo že vse ok[sm=zmeden.gif] kaj pa če bi šla, če s svojim zdravnikom ne najdeta skupne besede, do dežurnega pozno zvečer? ker ni nič kaj prijetno bit takole upam pa, da niso ledvice, ima tudi moja mama probleme s tem in vem, da je zelo neprijetno in težko....se mi pa zdi, da sem eden redkih primerov, ko me pri vnetih ledvicah niti ne peče niti nič ne boli...se je moja ginekologinja med nosečnostjo čisto zgrozila nad tem[sm=smiley36.gif] uf, sem zafilozofirala...skratka, jaz bi res toliko časa težila zdravnikom, dokler ne bi dobila zadovoljive razlage oziroma ugotovitev vzroka za to tresenje, sploh pa ker imaša že zdravtvsene težave!
|
|
|
|