|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trebuh in pol -št. 4
23.4.2005 23:05:59   
Meceno
Sem dala dve sliki gor , nazadnje sem se slikala 13.3. in poglejte kaj je nastalo do danes :zmeden2:
Kaj pa ve pravite ?

Meceno :nosecka:27.teden in 4.dni
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
24.4.2005 9:14:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Trebuh in pol -št. 4
24.4.2005 9:39:36   
petraCBU
Jaz žal zaostajam to za tehnologijo, da bi slike svojega trebuščka na RR uvozila :zmeden: Sem pa pravkar letela merit obseg: 102 cm, pa na tehtnico sem stopila: + 8 kg. Če se primerjam z julijkami - pravzaprav res nisem veliko pridelala :zmeden2: (glede na to, da se dva kobacata v meni), ampak verjemite mi, da sem pošteno okrogla! :bravo:, velika sem namreč le 1, 57 cm in preden sem zanosila sem morala res dvakrat skozi vrata preden so me opazili!

Aja, kako se vaši pikci obnesejo v kinu? Včeraj sva šla z :love: gledat "Propad" in sta ta-mala-dva tak :sloncek: počela v trebuhu, da sem brez sape ostajala. Žal mi je, da sem jih vlekla v tisti hrup,sam res nisem vedela, da jima ne bo všeč :(

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Trebuh in pol -št. 4
24.4.2005 12:10:04   
Pupica
:)-:)-:)-Jaz mislim, da bo še malo zrastel:nosecka::)-:)-9nebesa

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Trebuh in pol -št. 4
24.4.2005 12:17:15   
Meceno
petra CBU , tudi jaz sem ta teden pridelala še 1kg , skupaj +8kg , imam pa samo enega :zmeden2:, obseg bauhija pa 93cm ( sem si ravno sedaj merit šla ) ,sem pa večja od tebe in sem bila v prvo opažena , ko sem stopila skozi vrata , 172cm.
Glede kina pa še nisem poskusila , vendar tudi ne bom , ker moja :duda: se odziva že takrat ko jaz govorim ali pa če kdo z mano , da radija sploh ne omenjam :zmeden:

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Trebuh in pol -št. 4
24.4.2005 12:46:36   
eva1
Res lep buši:bravo::bravo::bravo: ja pa zrasu tuit še bo!!!
Bo pa sigurno :modri: , ane???
Lp, Eva in Luka

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Trebuh in pol -št. 4
24.4.2005 13:02:27   
Meceno
Nekaj se kaže da je fantek , samo zdravnik ni bil čisto ziher , je rekel da sem sramežljiva oz da nekaj visi .:zmeden2:
Glede na to da je trebuh tako špičast , upam da se sedaj po 4.tednih od zadnjega UZ ni razvijal samo med nogami :)-:)-:)-

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?